- 9 Ağustos 2016
- 7.135
- 23.055
- 348
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #10.501
ya ben sabahları aşırı üşeniyoruumm. Ancak akşamları sürebiliyoruumBende 1 haftadır kullanıyorum sabah, akşam kullanıyorum bazen de günde bir kere :))
Beni hiç sık idrara çıkma olmadı :) Geçenler de 2 kere hapşırırken 1-2 damla kaçtıKızlar günaydın sık idrara çıkmanız azaldı mı ? Yoksa devam mı normalde ben her gece en az 1 kere kalkıyordum tuvalete 2 gündür gece kalkacak kadar sıkışmadım acaba yavaş yavaş geçiyor mu
altta bi fazlalık göremedim ama bana çokta itibar etmeyin çok anlamıyorum dfsfdsNasıl anladınız
Aa benim en çok yaşadığım şeyBeni hiç sık idrara çıkma olmadı :) Geçenler de 2 kere hapşırırken 1-2 damla kaçtı
cinsiyeti de sorsaydın dfjkfjAy geçen yıl kızıma hamileykende ilk bu abla sormuştu hamile misin diye maşallah gözü ultrason gibi
ben iyiyim canım şükür. küçük kızım hasta yaCanım hayrolsun iyisin inşallah
Ben de hiç anlamıyorum da bilen varsa diye attımya ben sabahları aşırı üşeniyoruumm. Ancak akşamları sürebiliyoruum
Beni hiç sık idrara çıkma olmadı :) Geçenler de 2 kere hapşırırken 1-2 damla kaçtı
altta bi fazlalık göremedim ama bana çokta itibar etmeyin çok anlamıyorum dfsfds
O kaçırma olayı bende de ilk zamanlarda hunharca istifra ederken oldu bir kere.ya ben sabahları aşırı üşeniyoruumm. Ancak akşamları sürebiliyoruum
Beni hiç sık idrara çıkma olmadı :) Geçenler de 2 kere hapşırırken 1-2 damla kaçtı
altta bi fazlalık göremedim ama bana çokta itibar etmeyin çok anlamıyorum dfsfds
bebeğim hasta canım zor bi gece geçirdikGünaydın canım, geçmiş olsun kötü bişey yok inşallah
sağ olun kızlar merak edip sormuşsunuz. küçükmkızım hasta. hastalık olunca tadım tuzum olmuyor. bütün gece uyuyamadı yazık ben başında öyle. bayılacak uykusuzluktan kuzum ama öksürmekten uyuyamıyo. zar zor bir kahvaltı ettik, şimdi gene uyumaya çalışcazGünaydınn, noldu iyisin umarım
Oy yavrum, çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorumsağ olun kızlar merak edip sormuşsunuz. küçükmkızım hasta. hastalık olunca tadım tuzum olmuyor. bütün gece uyuyamadı yazık ben başında öyle. bayılacak uykusuzluktan kuzum ama öksürmekten uyuyamıyo. zar zor bir kahvaltı ettik, şimdi gene uyumaya çalışcaz
Çok geçmiş olsun canımsağ olun kızlar merak edip sormuşsunuz. küçükmkızım hasta. hastalık olunca tadım tuzum olmuyor. bütün gece uyuyamadı yazık ben başında öyle. bayılacak uykusuzluktan kuzum ama öksürmekten uyuyamıyo. zar zor bir kahvaltı ettik, şimdi gene uyumaya çalışcaz
Evet canim benim de dun aklima geldi, uykularim artik bolunmuyor daha dinc uyaniyorum :)Kızlar günaydın sık idrara çıkmanız azaldı mı ? Yoksa devam mı normalde ben her gece en az 1 kere kalkıyordum tuvalete 2 gündür gece kalkacak kadar sıkışmadım acaba yavaş yavaş geçiyor mu
Çok geçmiş olsun canımsağ olun kızlar merak edip sormuşsunuz. küçükmkızım hasta. hastalık olunca tadım tuzum olmuyor. bütün gece uyuyamadı yazık ben başında öyle. bayılacak uykusuzluktan kuzum ama öksürmekten uyuyamıyo. zar zor bir kahvaltı ettik, şimdi gene uyumaya çalışcaz
ay yanlış kişi cevapladı o zamaan hahahaBen de hiç anlamıyorum da bilen varsa diye attımbazıları anlıyor da hemen
neyse 3 ay falan daha tadını çıkaralım bakalım büyüdükçe baskı yapıyor diyorlar :) o zaman çiş yapcaz her yeri sdfssEvet canim benim de dun aklima geldi, uykularim artik bolunmuyor daha dinc uyaniyorum :)
Deme oyleeeee dur gunu gelince yasayacagiz zatenay yanlış kişi cevapladı o zamaan hahaha
neyse 3 ay falan daha tadını çıkaralım bakalım büyüdükçe baskı yapıyor diyorlar :) o zaman çiş yapcaz her yeri sdfss
Çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorumsağ olun kızlar merak edip sormuşsunuz. küçükmkızım hasta. hastalık olunca tadım tuzum olmuyor. bütün gece uyuyamadı yazık ben başında öyle. bayılacak uykusuzluktan kuzum ama öksürmekten uyuyamıyo. zar zor bir kahvaltı ettik, şimdi gene uyumaya çalışcaz
Gecmis olsun allah tez zamanda sifa versinsağ olun kızlar merak edip sormuşsunuz. küçükmkızım hasta. hastalık olunca tadım tuzum olmuyor. bütün gece uyuyamadı yazık ben başında öyle. bayılacak uykusuzluktan kuzum ama öksürmekten uyuyamıyo. zar zor bir kahvaltı ettik, şimdi gene uyumaya çalışcaz
benim wc aşağıda ben yukarıda dkfjsjDeme oyleeeee dur gunu gelince yasayacagiz zaten
Ofisteki yerimi lavaboya gore ayarladim
Gozun aydin <3kontrole gittim cinsiyet erkek dedi doktor ama resim vermedi :-'(
dr gülsün armağan karakoca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?