- 14 Mayıs 2021
- 4.897
- 10.026
- 158
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #10.221
Hemen foti istiyoruz şuandaaaYa dün ablama yolladım fotoğraf yarın doğum yapacak gibisin dedi bana o kdar şiştim ki anlatamamşimdi mesela alakası yok dünle küçücük kaldı gün günü tutmuyor bir bakmışsın dokuz aylık gibi geziyorsun
Tabiii ki pijamalı olacak amaHemen foti istiyoruz şuandaaa
kesinlikle katılıyorum canım sana boşu boşuna ihtimaller yüzünden insanlarınüzüyorlar çok gereksiz.Kızlar keske bu ıkılı test belasını hıc yaptırmasanızcunku ben cok goruyorum bebıs cok saglıklı oldugu halde hep boyle seyler cıkartıyor ,en ıyısı fetal dna,tabıkı oda 99.9 dogru sonuc,Allahın verecegı varsa o 0.01 ihtimaldede verır ama en azından bos yere üzülmemıs olursunuz ben sanımıyorum bebegınızde bır sorun oldugunu fetal dna yaptırın ıcınız rahatlasın.guzel sonuclar alın ınsallah
SelamlarMerhaba,
11 haftalık olduk biz panorama firması ile görüştüm. 9. Haftadan itibaren fetal dna testi baktıklarını söyledi. Kanda dna seçim oranı alt sınırı da 2.8 dedi. Dün kan verdim.. 10-15 güne çıkar dedi sonuç. 2li tarama vs yaptırmadım.
Acaba erken mi oldu fetal dna testi yaptırmak için. Burada daha ileri haftalarda yaptıranları gördüm bilgisi olan var mı?
Evet canim yaptir icin rahatlar oylr birsey olsa ben de yaptiririm ben de ikili tarama icin kan verdim bakalom cok korkuyorum suanAnladım canım yani şuan fetal yaptırmak istememdeki öncelikli isteğim temiz çıkma ihtimali için. Bir kere içime bu sıkıntı düştü içimin rahatlama ihtimali temiz çıkma ihtimali varsa bunu değerlendirmek isterim.
Ben de söylemeye çalıştım çok defa ama fiyatının fazla olması da bi etken tabi. Arkadaşımın yaşadıklarından sonra asla güvenmiyorum ikili teste. Bu testin hatası yüzünden çocuk aldıranlar duydum. Ben de sanmıyorum bebeklerde bir sorun olduğunu. Allah ın izniyle hepsi sağlıklıdır da güzel haberler alırız inşallahKızlar keske bu ıkılı test belasını hıc yaptırmasanızcunku ben cok goruyorum bebıs cok saglıklı oldugu halde hep boyle seyler cıkartıyor ,en ıyısı fetal dna,tabıkı oda 99.9 dogru sonuc,Allahın verecegı varsa o 0.01 ihtimaldede verır ama en azından bos yere üzülmemıs olursunuz ben sanımıyorum bebegınızde bır sorun oldugunu fetal dna yaptırın ıcınız rahatlasın.guzel sonuclar alın ınsallah
Merhaba, bana da doktorum 11. Haftadan itibaren yaptırabilirsin dedi. 11+2 de aldırdım kan. Şuan sonuç bekliyorumMerhaba,
11 haftalık olduk biz panorama firması ile görüştüm. 9. Haftadan itibaren fetal dna testi baktıklarını söyledi. Kanda dna seçim oranı alt sınırı da 2.8 dedi. Dün kan verdim.. 10-15 güne çıkar dedi sonuç. 2li tarama vs yaptırmadım.
Acaba erken mi oldu fetal dna testi yaptırmak için. Burada daha ileri haftalarda yaptıranları gördüm bilgisi olan var mı?
Dün gene kağan kocatepeyi dinleniştim. Bazı insanlarda gazdır o dur budur karın kocaman gözükebiliyor dediYa dün ablama yolladım fotoğraf yarın doğum yapacak gibisin dedi bana o kdar şiştim ki anlatamamşimdi mesela alakası yok dünle küçücük kaldı gün günü tutmuyor bir bakmışsın dokuz aylık gibi geziyorsun
Muhtemelen gaz ödem falan oluyor aynen daha neler yaşayacağız bakalımDün gene kağan kocatepeyi dinleniştim. Bazı insanlarda gazdır o dur budur karın kocaman gözükebiliyor dediarada benim de kocaman duruyor gazdan sanırım
Bak işte gayet normalsin yaniTabiii ki pijamalı olacak ama
Hatta dün akşam ve sabah yan yana buyurun nereye gitti o kadar şişlik anlamıyorum yagerçi sabaha kadar tuvalet maceramız bitmiyor hamileler olarak muhtemelen orada bir kilo bırakıyoruz
Evet bence de gaz oluyor akşamları yürüyüş yaptığımda fark ettim ben deMuhtemelen gaz ödem falan oluyor aynen daha neler yaşayacağız bakalım
Benim de öyle oluyor arada yaaDün gene kağan kocatepeyi dinleniştim. Bazı insanlarda gazdır o dur budur karın kocaman gözükebiliyor dediarada benim de kocaman duruyor gazdan sanırım
Benim ilk çocuğumda 2li tarama testim sıkıntılı idi. Ense kalınlığı da yüksek çıkmıştı. Perinatoloğa yönlendirilmiştim. Perinatolog aldırmamı söylemişti. Çok ağladık çok üzüldük. Bütün gebeliğim zehir olmuştu. Doğduğunda bile bir sıkıntı var mı diye baktım bebeğime. Çok şükür Rabbime hiçbir sıkıntı yokmuş bu şekilde olan çok duydum sonradan. Siz de canınızı sıkmayım desem de olmuyor biliyorum ama ayrıntılı ultrason daha önemli bu sadece bir risk belirtiyor birebir yaşamış biri olarakBenim kan sonucum riskli çıktı şuan moralim bozuk free beta hcgniz kaç sizin?
ense kalinligi kacti canim?Benim ilk çocuğumda 2li tarama testim sıkıntılı idi. Ense kalınlığı da yüksek çıkmıştı. Perinatoloğa yönlendirilmiştim. Perinatolog aldırmamı söylemişti. Çok ağladık çok üzüldük. Bütün gebeliğim zehir olmuştu. Doğduğunda bile bir sıkıntı var mı diye baktım bebeğime. Çok şükür Rabbime hiçbir sıkıntı yokmuş bu şekilde olan çok duydum sonradan. Siz de canınızı sıkmayım desem de olmuyor biliyorum ama ayrıntılı ultrason daha önemli bu sadece bir risk belirtiyor birebir yaşamış biri olarak
Valla kadınlık annelik çok acayip her gün vücudumda yeni birşeyler oluyorBak işte gayet normalsin yanibi de bazı insanların iç karnı dar oluyor bazısının geniş oluyor. Kuzenimin mesela 1 buçuk aylıkken hemen fırtlamıştı hatta babannem kız sen evlenmeden mi gebe kaldın demişti diğer kuzenimin 7 ayda anca çıkmıştıı
Kesinlikle ödem ve gaz sabah bir buçuk kilo eksiktim meselaEvet bence de gaz oluyor akşamları yürüyüş yaptığımda fark ettim ben deResmen karnım iniyor tekrar Sabahları olan görüntü sanırım doğru görüntü
Kuzum karnın cok normal buyumus maşallaahTabiii ki pijamalı olacak ama
Hatta dün akşam ve sabah yan yana buyurun nereye gitti o kadar şişlik anlamıyorum yagerçi sabaha kadar tuvalet maceramız bitmiyor hamileler olarak muhtemelen orada bir kilo bırakıyoruz
Canım inan tam hatırlamıyorum 6 yıl geçti üzerinden farklı farklı doktorlara gittik hepsi de ense kalınlığını yüksek bulmuştu.ense kalinligi kacti canim?
cok sevindim saglikli dogmasinamutlulukla ve saglikla büyüt canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?