- 10 Ağustos 2019
- 1.502
- 1.797
- Konu Sahibi elektroforez
- #9.981
En erken kaçıncı haftada öğrenen oldu acaba merak ettim şimdiBu erkek cinsiyetini ogrenenler acaba erken haftalarda erkek belli ediyor ya o yüzden mi çok liste erkekle dolmuş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En erken kaçıncı haftada öğrenen oldu acaba merak ettim şimdiBu erkek cinsiyetini ogrenenler acaba erken haftalarda erkek belli ediyor ya o yüzden mi çok liste erkekle dolmuş.
Sağol canım hadi darısı başına merakla bekliyorum öğrenmeniben de çarşamba gitmiştim devlete, görebilceğimiz pozisyonda değil dedi. Haftaya özele gidicem inşallah gösterir :) 14+2 olcam daha net olur sanırım
Ayy gözünüz aydınnn canımm
Sağol canım hadi darısı başına merakla bekliyorum öğrenmeniHayırlı olsunsaglıkla gelsın mınnos prensesin
Sağol canım benim yok ilki de kız inşallah sağlıcakla doğurabilirsem defteri kız annesi olarak kapatıyorum Bu yolda ilerleyen arkadaşlara başarılar diliyorum… Herkesin gönlüne göre olsun inşallahHayirli olsun canim senin ikinci cocugundu sanirim ilki erkek miydi ?
çok teşekkür ediyorum canımHayırlı olsun canım çok sevindim grupta prensesler artıyor
Hoş bulduk canım teşekkür ediyorumTebrikler canım kız anneleri klübüne hoş geldin
Ne guzel canim Allah bagislasin size ikisini deSağol canım hadi darısı başına merakla bekliyorum öğrenmeni
Sağol canım hadi darısı başına merakla bekliyorum öğrenmeni
Sağol canım benim yok ilki de kız inşallah sağlıcakla doğurabilirsem defteri kız annesi olarak kapatıyorum Bu yolda ilerleyen arkadaşlara başarılar diliyorum… Herkesin gönlüne göre olsun inşallah
Erkekler anneye daha düşkün diyorlar ya bence destek de olurlar anneyeKizla dertlesildigi gibi erkekle de dertlesiliyor mu acaba kiz arkadas gibi
Haber bize de mutlakaaKızlar birazdan doktor kontrolüm var 10 gündür evdeyim kanama alanı vardı rahimde 10 gün önce çok şiddetli bi kanama geçirmiştim şükür bu sürede tekrarlamadı. 10+3 bugün umarım her şey yolundadır
Allahın izniyle bişey çıkmaz inşallah Geçmişler olsunn, çıktın mı hastaneden?Selam kızlar bugün tam 14 hafta olduk 3 gündür hastanede yatıyorum aşırı kusma ve ishalim vardı beslenemiyordum su bile içemediğim için serum takıldı sürekli şimdi daha iyiyim bulantım devam ediyor sadece normalde ilk 3 ay bulantı olurmuş bende 3 ay hiç olmadı 12. Haftadan sonra başladı garip bi şekilde bu arada cinsiyetide öğrendim 1 erkek de benden gelsin hepimiz sağlıkla alalım inşallah yarında genoksa yaptırdığım gen testi sonucum çıkıcakmış inşallah temiz gelir çünkü ikili testim biraz riskli çıkmıştı beklemekten stresten mahvoldum banada dua edin olur mu
Çok teşekkür ederim canımm çıktım şimdi evdeyim çok şükür yavaş yavaş bişeyler yemek için zorluyorum kendimi oğlum içinnAllahın izniyle bişey çıkmaz inşallah Geçmişler olsunn, çıktın mı hastaneden?
Evet oradaki ebe de dedi sana cok duskun olacak hic senden ayrilmayacak diye onun da oglu varmisErkekler anneye daha düşkün diyorlar ya bence destek de olurlar anneye
Fitil yapar. Uzun süre kullanım vajinanın florasını bozuyormuş o yüzden son gittiğim doktorum 2 hafta vajinal, 2 hafta oral almamı istedi. Ama ben tedaviden dolayı 15 haftadır her gün almak zorunda olduğum için eldiven kullanıyorum şu ana kadar bir problem yaşamadım normalde çok çok hassasım bu konularda.Kızlar vajina girişim kaşınıyor. İdrarda yanma,koku vs yok. Yeni idrar testi vermiştim temizdi. Acaba fitil yapar mı?
Gecmis olsun canim bu yil erkek yili sanirimSelam kızlar bugün tam 14 hafta olduk 3 gündür hastanede yatıyorum aşırı kusma ve ishalim vardı beslenemiyordum su bile içemediğim için serum takıldı sürekli şimdi daha iyiyim bulantım devam ediyor sadece normalde ilk 3 ay bulantı olurmuş bende 3 ay hiç olmadı 12. Haftadan sonra başladı garip bi şekilde bu arada cinsiyetide öğrendim 1 erkek de benden gelsin hepimiz sağlıkla alalım inşallah yarında genoksa yaptırdığım gen testi sonucum çıkıcakmış inşallah temiz gelir çünkü ikili testim biraz riskli çıkmıştı beklemekten stresten mahvoldum banada dua edin olur mu
Teşekkür ederim canım. Doktorumda öyle söyledi son zamanlarda hep erkek haberi veriyorum dediGecmis olsun canim bu yil erkek yili sanirim
ben de 2 aya yakındır hep vajinal kullanıyorum. Ellerimi iyice yıkayıp atıyorum. Bir sorun yaşamadım çok şükürFitil yapar. Uzun süre kullanım vajinanın florasını bozuyormuş o yüzden son gittiğim doktorum 2 hafta vajinal, 2 hafta oral almamı istedi. Ama ben tedaviden dolayı 15 haftadır her gün almak zorunda olduğum için eldiven kullanıyorum şu ana kadar bir problem yaşamadım normalde çok çok hassasım bu konularda.
ay hepsi benim yarı yarıya çıkıyor :)Bu arada bütün hurafeleri denedim kolye, bıçak makas, çin takvimi falan hepsi erkekti zaten bende hiç süpriz olmadı
Ben hep eldivenle kullanarak attım bu zamana kadar. Kanama alanım var düzenli kullanıyorum. İlk her gün alıyordum şimdi 2 günde 1 e döndürdü doktorum. İnşallah çok daha uzun sürmez bu kullanımFitil yapar. Uzun süre kullanım vajinanın florasını bozuyormuş o yüzden son gittiğim doktorum 2 hafta vajinal, 2 hafta oral almamı istedi. Ama ben tedaviden dolayı 15 haftadır her gün almak zorunda olduğum için eldiven kullanıyorum şu ana kadar bir problem yaşamadım normalde çok çok hassasım bu konularda.
Saglikla gelsin canimTeşekkür ederim canım. Doktorumda öyle söyledi son zamanlarda hep erkek haberi veriyorum dedi
Çok geçmiş olsun canım İnşallah herşey güzel olacak. Sonuçlarım da güzel çıkacakSelam kızlar bugün tam 14 hafta olduk 3 gündür hastanede yatıyorum aşırı kusma ve ishalim vardı beslenemiyordum su bile içemediğim için serum takıldı sürekli şimdi daha iyiyim bulantım devam ediyor sadece normalde ilk 3 ay bulantı olurmuş bende 3 ay hiç olmadı 12. Haftadan sonra başladı garip bi şekilde bu arada cinsiyetide öğrendim 1 erkek de benden gelsin hepimiz sağlıkla alalım inşallah yarında genoksa yaptırdığım gen testi sonucum çıkıcakmış inşallah temiz gelir çünkü ikili testim biraz riskli çıkmıştı beklemekten stresten mahvoldum banada dua edin olur mu