- 6 Mayıs 2024
- 667
- 525
- 26
- Konu Sahibi elektroforez
- #9.961
Hayırlısı olsun bakalım belki değişir ilerideNet degil dedi doktor erkek gibi duruyor dedi ama bence erkek yanilan doktor varmidir ki? Benim istegim kizdi ama hissiyatim erkekti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun bakalım belki değişir ilerideNet degil dedi doktor erkek gibi duruyor dedi ama bence erkek yanilan doktor varmidir ki? Benim istegim kizdi ama hissiyatim erkekti
Testislerini gordum canim orda ama doktor bazilarinda doluyor bazilarinda dolmuyor daha yeni olusuyor dedi kaynana olcam sanirim hahahHayırlısı olsun bakalım belki değişir ileride
Benim ozel canim ama daha yeni olusuyormus cinsiyrt organi 13+3Zaten bizim devletteki doktorlar soylemiyorlar genel olarak kzimda görmelerine rağmen zar zor ağzından kız lafını 20.hafta almıştım hepside farklı doktordu.
Ahahahah hadi hayırlısı bende başından beri erkek hissediyordum bi baktık mı kızTestislerini gordum canim orda ama doktor bazilarinda doluyor bazilarinda dolmuyor daha yeni olusuyor dedi kaynana olcam sanirim hahah
Erkek senesi sanirim bu sene tum duyduklarim erkekBu erkek cinsiyetini ogrenenler acaba erken haftalarda erkek belli ediyor ya o yüzden mi çok liste erkekle dolmuş.
Kizla dertlesildigi gibi erkekle de dertlesiliyor mu acaba kiz arkadas gibiAhahahah hadi hayırlısı bende başından beri erkek hissediyordum bi baktık mı kız
Teşekkür ediyorum canımCanım valla kullanıcı yorumlarında ilk baktığım şey o oldu, emilimi hızlı ve yapışkan his olmadığı yazılmış. Bunun bir de doğum sonrası yağı da varmış.. İlk fırsatta sipariş verip başlamayı düşünüyorum kullanınca burdan bilgi veririm sizlere
Hayirli olsun canim senin ikinci cocugundu sanirim ilki erkek miydi ?Selam kızlar benimde Nipt testi sonucum çıktı çok şükür sağlıklıyız emindik kız olduğuna doktorum tahmin yapmıştı ama niptte de doğrulandı Kız bebişimiz olacak E elektroforez alırım bir kalp canım
ben de çarşamba gitmiştim devlete, görebilceğimiz pozisyonda değil dedi. Haftaya özele gidicem inşallah gösterir :) 14+2 olcam daha net olur sanırımZaten bizim devletteki doktorlar soylemiyorlar genel olarak kzimda görmelerine rağmen zar zor ağzından kız lafını 20.hafta almıştım hepside farklı doktordu.
Ayy gözünüz aydınnn canımmSelam kızlar benimde Nipt testi sonucum çıktı çok şükür sağlıklıyız emindik kız olduğuna doktorum tahmin yapmıştı ama niptte de doğrulandı Kız bebişimiz olacak E elektroforez alırım bir kalp canım
Hayırlı olsunsaglıkla gelsın mınnos prensesinSelam kızlar benimde Nipt testi sonucum çıktı çok şükür sağlıklıyız emindik kız olduğuna doktorum tahmin yapmıştı ama niptte de doğrulandı Kız bebişimiz olacak E elektroforez alırım bir kalp canım
ben de haftaya devlete gidicem 16. haftada bakalım söyleyecek mi söylemezse sinir patlaması yaşarım heralde :-DZaten bizim devletteki doktorlar soylemiyorlar genel olarak kzimda görmelerine rağmen zar zor ağzından kız lafını 20.hafta almıştım hepside farklı doktordu.
Canım bazen perinataloglar ayrıntılı ultrason için 2li ve 3 lü testi yaptırmış olmanı istiyor, haberin olsun onu öğren de sonradan sıkıntı yaşama 3 lü test de aynı ikili gibi devlette kan veriyorsun bu sefer 3 parametre bakılıyor zor değil aslında ama kafa karıştırma kısmını bilemiyorum tabiaynen hiç gerek yok, ben detaylıya çok güveniyorum
Hayırlı olsun canım çok sevindim grupta prensesler artıyorSelam kızlar benimde Nipt testi sonucum çıktı çok şükür sağlıklıyız emindik kız olduğuna doktorum tahmin yapmıştı ama niptte de doğrulandı Kız bebişimiz olacak E elektroforez alırım bir kalp canım
yok canım gideceğim doktor da benim kafadan :) istemiyormuş hepsini kendi tercihine bırakıyormuş :) Devlette gittiğim perinatolog ise direkt ayrıntılı ultrason günü verdi :) 3lü 4lü karışmadı :)Canım bazen perinataloglar ayrıntılı ultrason için 2li ve 3 lü testi yaptırmış olmanı istiyor, haberin olsun onu öğren de sonradan sıkıntı yaşama 3 lü test de aynı ikili gibi devlette kan veriyorsun bu sefer 3 parametre bakılıyor zor değil aslında ama kafa karıştırma kısmını bilemiyorum tabi
Tebrikler canım kız anneleri klübüne hoş geldinSelam kızlar benimde Nipt testi sonucum çıktı çok şükür sağlıklıyız emindik kız olduğuna doktorum tahmin yapmıştı ama niptte de doğrulandı Kız bebişimiz olacak E elektroforez alırım bir kalp canım
ay nolduu acabaaUnutur muyuuum Heyecandan delircem ya
Ayrıntılı ultrasonu ne zamana planladılaryok canım gideceğim doktor da benim kafadan :) istemiyormuş hepsini kendi tercihine bırakıyormuş :) Devlette gittiğim perinatolog ise direkt ayrıntılı ultrason günü verdi :) 3lü 4lü karışmadı :)
kağıdım ev de kaldı ama 23 ekimdi sanırımm. 19+1 gibi bişi olcamAyrıntılı ultrasonu ne zamana planladılar