- 9 Ağustos 2016
- 7.092
- 22.964
- 348
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #9.461
multivitaminlerin tozu olmuyor yaBende de oluyor büyük haplardaama bu jel gibi bol su kaydırıcı oluyor. Sen yinede doktora söyle canım toz formu varmı acaba. Çünkü benim demir ilacının tozu varmış.
Bugun baslatti doktor, suyla karistirip icilmesi gereken bir cozelti seklinde. Bende çarpinti ve bulanti yapti :/Canım kızlar, demir ilacına başlayan yok mu hala aranızda?
daha önce olmadı kabız da değilim aslında :-/ inşallah bidaha olmaz annem de hamileyken hemoroid olduğunu söylemişti çok kötü x-(Daha önce de kanama yaşadıysan basur olabilir. Bu da kabızlıkta kanama yapabiliyor
Biz bu hafta ikili test vericez. Ulturasona göre 12+2 , sat a göre 11+1 bugünİnşallah canım benimSenin ne kadar kaldı
Bende de popo kısmımda var küçük meme gibi bir şey. Kabız olunca büyük tuvalette büyüyor. Ama ne acı yarattı ne kanama. Olabildiğince kabız olmamaya çalışıyorumdaha önce olmadı kabız da değilim aslında :-/ inşallah bidaha olmaz annem de hamileyken hemoroid olduğunu söylemişti çok kötü x-(
Aynen boncuk gibi bir şey. Kabızken yok zorlayınca oluyor.O bende de var, hemoroid değil sanırım anal hematom. Boncuk gibi bişey. Ikınmaya bağlı küçük kılcal kanama sebepli oluyorKabız değilsem olmuyo ama
Aynen öyle detaylı bakacaksa güzel canım benim. Sen sor yinede yarın gitmisken. Detaylı bakması çok güzel oluyor ya benim miniğim baya hareketliydi inşallah sende çok çok güzel haberler alırsınben yarın ikili teste gidicem canımm onun sonucu çıkınca da kendi doktoruma. Yarın doktor detaylı ultrasonla bakacağı için tekrar özele gitmeye gerek yok diye düşündüm. Sonuç çıksın öyle giderim dedim kendimcee
Arada değil canım her gün sür. Ben bio oil kullanıyorum çünkü artık karnım kaşınmaya başladıHaydaa şimdi aynada baktım göbeğim de çatlamış göbek deliğimden 2-3 parmak uzakta iki taraftan 4 tane falan çatlak var. Arada bebe yağı falan sürüyorum ama fayda etmemiş
Yarın devlette perinatoloji de randevum bakalım nasıl geçecek çok merak ediyorum. Bir odaya tüm gebeleri alıyorlarmış 40 dk eğitim veriliyormuşAynen öyle detaylı bakacaksa güzel canım benim. Sen sor yinede yarın gitmisken. Detaylı bakması çok güzel oluyor ya benim miniğim baya hareketliydi inşallah sende çok çok güzel haberler alırsınbizide haberdar edersin
Kaçıncı haftadasınızHaydaa şimdi aynada baktım göbeğim de çatlamış göbek deliğimden 2-3 parmak uzakta iki taraftan 4 tane falan çatlak var. Arada bebe yağı falan sürüyorum ama fayda etmemiş
15+4 bugün ama ben zaten göbekliyim ondan bu kadar çabuk oldu belki deKaçıncı haftadasınız
Haftaya bende başlayacağım yağ vs.15+4 bugün ama ben zaten göbekliyim ondan bu kadar çabuk oldu belki de
dikkat et kendine, bir de şuan hava da oynuyor bir sıcak bir soğukay sağol canım yapayım hepsini işte fayda etsin de olmam inşallah. Hafta sonu orman gibi bir yer de bir mekan da kahvaltı ettik herhalde orada üşüttüm
Canım, sıvıyı fitil yerine verdi. Fitil sanırım tam yerleşmiyor ve etkisi az. Sıvı ise direkt yerine varıyormuş.Gözün aydın canımm. Verdiği sıvı ne için?
Çok teşekkür ederimCanım rahim içi kasılmaları nasıl hissediyorsun? Ne gibi bir ağrı oluyor tam olarak? Bu arada geçmiş olsun iyi olmana çok sevindim
Canım, seninle haftamız hemen hemen aynı. Ben de varımbi biz kaldık sanırım
üf inşallah içebilirim ya çok büyük mü
Ben instagramda bir kadının kakao yağı + badem yağı + zeytinyağı karışımını kullandığını görmüştüm. Hiç çatlak oluşmamış. Gayette doğal benceHaydaa şimdi aynada baktım göbeğim de çatlamış göbek deliğimden 2-3 parmak uzakta iki taraftan 4 tane falan çatlak var. Arada bebe yağı falan sürüyorum ama fayda etmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?