- 8 Ağustos 2023
- 5.818
- 6.634
- 118
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #9.441
Kan tahlilinden sonra başladım yani oldu baya tam haftasını hatırlamıyorum ama içtiklerime baktım 12 gün olmuş bugün yani yaklaşık 2 hafta. Ferro sanol duodenal ilacın ismi. Bende tek yan etkisi siyah dışkı. Bu beni acayip rahatsız ediyor kömür gibiHangisini kullanıyordun canım kaçıncı haftada başladın yan etki durumun nasıl peki. Bende kullanıyorum 2haftadir içiyorum bana kan tahlili yapmadan başlattı doktorum.
Benim demire 12+4te başlattı dokturum canım. Şuan kocaman oldum 14+3teyimbenim gideceğim doktor da o ilacı öneriyormuş ama ben hap yutamıyorumanca folik asit kadar olanlarıııı :)
ben hala folik asitteyim :) 12+2 olduk bugün
bi biz kaldık sanırımÖğrenelim artık. Gerçi biz bacak arasında çıkıntı göremedik ama eminde olamıyor insan
üf inşallah içebilirim ya çok büyük müCanım böyle suyla ağzında ıslatınca hüp diye kayıyor direk boğazından. Jel formunda dışı. Ben gerçekten çok rahat ettim. Bana diğerleri hep yan etki yaptı bu ilacı verdi Allah'tan doktorum. Çok rahat ettim tavsiye ederimbide içeriği çok güzel.
Galibabi biz kaldık sanırım
üf inşallah içebilirim ya çok büyük mü
ben yarın ikili teste gidicem canımm onun sonucu çıkınca da kendi doktoruma. Yarın doktor detaylı ultrasonla bakacağı için tekrar özele gitmeye gerek yok diye düşündüm. Sonuç çıksın öyle giderim dedim kendimceeBenim demire 12+4te başlattı dokturum canım. Şuan kocaman oldum 14+3teyimiçmeye devam ediyorum. Aslında sağlık ocağında ki hemşire 16.haftada başlanıyor devletin verdiği ilacı verdi ama ben içmedim onu. Dokturum ne derse onu yapıyorum hatta tahlil istemeden direk başlattı. Senin kontrol ne zaman?
Bende basladim 2 haftadirCanım kızlar, demir ilacına başlayan yok mu hala aranızda?
Benimde %70 öyle bakalım değişecek miErkek bebişler ne kadar çoğunluktaa
Şuan 14+3teyim dayanamadım ara mola olarak devletten randevu aldım 17sinde gidiyorumÖğrenelim artık. Gerçi biz bacak arasında çıkıntı göremedik ama eminde olamıyor insan
bildiğim kadarıyla yok varsa da bu kanama dışında hiçbi belirtisi olmadı şu zamana kadar.Canım basur falan var mı?
Evet büyükbi biz kaldık sanırım
üf inşallah içebilirim ya çok büyük mü
Teşekkür ederim iyi haberlerinizi bekliyorumBen 11+5te Genoks firmasına kan verdim. Antalya'da 13binTL ödedik, bugün 12+1dik daha sonuç çıkmadı
Teşekkür ederim iyi haberlerinizi bekliyorumBen 11+1 de veritas firmasına yaptırdım 450 euro ödedim
Daha önce de kanama yaşadıysan basur olabilir. Bu da kabızlıkta kanama yapabiliyorbildiğim kadarıyla yok varsa da bu kanama dışında hiçbi belirtisi olmadı şu zamana kadar.
Bekleme süreci çok heyecanlı iyi haberler alırsınız inşallahBen de dün verdim sata göre 11+5 ultrasonda 12+1 di verebilirsin dedi doktorum, burun kemiği ve ense kalınlığını ölçmesini bekledim ben onlarda sorun olmayınca verdim, intergene verdim 11.900 tl, bakalım sonuçlar ne zaman çıkacak bekliyoruz
Kesinleşir bencedeBenimde %70 öyle bakalım değişecek mi12+4te tahmin etti.
Şuan 14+3teyim dayanamadım ara mola olarak devletten randevu aldım 17sinde gidiyorum15+4oluyorum kesinleşmiştir herhalde gidip baktırcam
Çok iyiymiş evde almalarıGünaydın canım, ben bugün yaptıracağım eurofinsle anlaştım 390 euro. Gelip evde alacaklar kan. 11+2 yim bugün.
Fiyatı iyi diğer yerlere göre. Geçen yıl panoramada 2 tüp kan almışlardı benden. İnşallah güzel haberler alırız11+5 de kan verdim. İntergen'e 350 dolara yaptırdım. 10 gün sonra tekrar kan istediler. Tam sebebini bilmiyorum ama kandaki dna miktarı yeterli değildi sanırım. Sonuç bekliyorum.
ya koku problem değil de benim boğazıma takılıyor sonra gelsin panik atak ofEvet büyükşöyle diyeyim ilk içtiğimde yöntemi çözemedim yutmakta zorlandım yalan yok. Ama sonra suyla ağzında ıslatınca hapı cidden anlamadan kayıyor boğazından. Bol su koy bardağa hüplet gitsin kokusu yok diğerleri gibi
İnşallah canım benimKesinleşir bencede
Bende de oluyor büyük haplardaya koku problem değil de benim boğazıma takılıyor sonra gelsin panik atak of
Evet, doktorumun önerdiği diğer firmalar 450-550 dolar civarıydı. Bu firmada kendim yaptırmak istedim. İnşallah güzel haberler alırız hepimizFiyatı iyi diğer yerlere göre. Geçen yıl panoramada 2 tüp kan almışlardı benden. İnşallah güzel haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?