- Konu Sahibi elektroforez
- #9.161
Çin takvimi dogru diil demekki canimBenim de kız gösteriyordu yanlış mı baktım acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çin takvimi dogru diil demekki canimBenim de kız gösteriyordu yanlış mı baktım acaba
Hiç anlamıyorum ben bunu yaKizlar bu çin takviminde hamile kalma tarihi diyor ben 14 haziranda son adet tarihim adet olduguma gore mayista kalmis olamam haziran 24 gibi yumurtlamaydi benim haziran 24 yaziyorum kiz cikiyor ama son adet tarihimi yazinca erkek cikiyor nerde hata yapiyorum ?
Ben buradan baktım bana kız çıkıyor. Ama hesaplamalı yapınca erkek çıkıyorKizlar bu çin takviminde hamile kalma tarihi diyor ben 14 haziranda son adet tarihim adet olduguma gore mayista kalmis olamam haziran 24 gibi yumurtlamaydi benim haziran 24 yaziyorum kiz cikiyor ama son adet tarihimi yazinca erkek cikiyor nerde hata yapiyorum ?
Günaydın canım üzüldüm valla yağmur da durmuyor sağlık olsun sıkma canını evde yaparsın. Bu aylarda kısmet bu işlerKızlar günaydın herkese moralim çok bozuk ya bugün sahilde cinsiyet partisi yapacaktım o kadar heves ettim birsürü misafir çağırıp hazırlık yaptım ama İstanbul kar kış kıyamet resmen sabahtan beri ne yağmur durdu ne sağanak çok heveslenmiştim
Benim de kız gösteriyordu çin takvimi. 12. Haftada erkek dedi drÇin takvimi dogru diil demekki canim
Hayirli olsun canim saglikla gelsinBenim de kız gösteriyordu çin takvimi. 12. Haftada erkek dedi dr
Canım selam benim de böyle denk gelmişti kontrolde sordum doktorum geçebilirsin 2 ye dedi 11. Haftada elenetal 2 ye gectim bende. Ama whatsapp üzerinden mesajlaşabiliyorsan danışsan daha iyi olur tabi doktorunaKızlar size birşey danışmak istiyorum. Bugün benim 11. Haftam. Doktorum elenetal 1 bitince 2 ye başlarsın demişti. Elenetal kullananlar 2 ye kaçıncı haftasa başladınız acaba? İnternette 2. Trimester için diye okudum o yüzden kararsız kaldım. İlacımda bitti bugün almam lazım
dam musaitse damda yap :))Öyle olacak büyük olasılıkla ama meşale falan almıştım heveslenip onları kullanamayacağım galiba
bunu denedim benim erkek cikti ama doktor kiz dediçin takviminde bi de şu site var: Chinese Gender Predictor Chart and Calendar Tool
üste bebeğin tahmini doğum tarihini alta kendi doğum tarihinizi yazın see prediction'a tıklayın benim çin takvimine göre hep kız çıkıyor :-3
Çok teşekkür ederim canımCanım selam benim de böyle denk gelmişti kontrolde sordum doktorum geçebilirsin 2 ye dedi 11. Haftada elenetal 2 ye gectim bende. Ama whatsapp üzerinden mesajlaşabiliyorsan danışsan daha iyi olur tabi doktoruna
Doktorlar keşke tekrar yazarken haftaları da aklında bulundurarak yazsalar. Bazen unuttuklarını düşünüyorum teyit etmek için sorunca da pimpirikli oluyoruzCanım selam benim de böyle denk gelmişti kontrolde sordum doktorum geçebilirsin 2 ye dedi 11. Haftada elenetal 2 ye gectim bende. Ama whatsapp üzerinden mesajlaşabiliyorsan danışsan daha iyi olur tabi doktoruna
Benim halsizliğim azaldı gibi, hala cabuk yoruluyorum ama 1 ay oncesine gore daha iyi hissediyorum kendimiHalsizlik te gidiyor mu acaba ya?
Ben cok halsizim yaa demir vs iyiydi ama neden bu kadar halsizlik ayakkabilarimi baglayinca bile felaket halsizleniyorum basim kalkmiyor hep uykuluyum bir is yapiyorum 1 saat yatiyorumBenim halsizliğim azaldı gibi, hala cabuk yoruluyorum ama 1 ay oncesine gore daha iyi hissediyorum kendimi
Modunuzu yuksek tutun, bir iki haftaya duzelicek insallah enerjiniz, tamamen olmasa da yerine gelicekBen cok halsizim yaa demir vs iyiydi ama neden bu kadar halsizlik ayakkabilarimi baglayinca bile felaket halsizleniyorum basim kalkmiyor hep uykuluyum bir is yapiyorum 1 saat yatiyorum