- Konu Sahibi elektroforez
- #9.121
Ben elenetal 1 kullaniyordum midemi cok yakti simdi baska birsey baslayacak doktorGünaydın doktorum bana. 12. haftadan sonra elental-2 başladı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben elenetal 1 kullaniyordum midemi cok yakti simdi baska birsey baslayacak doktorGünaydın doktorum bana. 12. haftadan sonra elental-2 başladı.
Aaa ben 12 bin yaptırdımBenim doktorumda genoksu onerdi ama fiyati 22 bin dediler ya
İlk gebelik pimpiriklik had safhada ben deeaz mikrarda burger icinde mayonezden bi kerelik pastörize olmasa bile bisey olcagini sanmam canim
ama her gün öyle bi mayonez yenirse zarar verir. atiyorum tiramisuda da cig yumurta oluyor ama cok canin cekti 1-2 kasik yedin bisey olmaz, denedim onayladim
12-14 hafta arası ultrasonum yok yaaburda ultrasondan cinsiyet tahmini yapın kaç yapacaksınız bakalım ben 8/10 yaptım
SonoSmile gender quiz challenge!
How well can you tell the gender? A gender quiz with live results and highscores. Challenge your friends.www.sonosmile.com
Bunu okurken tost yiyen benYeni güncelleme; midem de biri var ve ben yedikçe o yiyo ve asla doymuyorum
Benim çin takvimi kiz gosteriyor canim hayirli olsun bu aradaAminnnn kuzum benim sağlıkla o günlere gelelim hayırlı evlatlar yetiştirelim bizi hep gururlandırsınlar
Halsizlik te gidiyor mu acaba ya?2. Trimester gercekten daha rahatmis daha iyi hissedeceksiniz bir kac haftaya :)
Benim de kız gösteriyordu yanlış mı baktım acabaBenim çin takvimi kiz gosteriyor canim hayirli olsun bu arada
Ben de kg verdim sürekli. Az az sık sık yemeni söylüyor doktorum ama midem almıyor. Bakalım 2. Trimesterde kg alırsın diyor doktorum bir sorun görmedi kg vermede. Ben de endişeliydim öncesinde
Umarım 2.trimerde alırız inşallah normaldir bu durumlarımız ya insan tedirgin oluyor
Haklısın canım bakalım devam etmez umarım bir de o stresi yaşamak istemem prenseslik dönemine geçmeye az kaldı bakalım nasıl olacakcanim ilk aylar böyle kilo vermeler normal bulantilardan dolayi. bebek zaten senin suana kadar olan depolarindan besleniyor. sonrasinda takip et bu hep böyle devam ederse zaten kan degerlerinde falan da biseyler belli olur ona göre bakarsin
Yok koydurtmadımmMayonez de çiğ yumurta oluyor yaaa
Mayonez koydurtmadın inşallah, afiyet olsun canımm
Yok canım ben de fatura falan sormadım, iban üzerinde yolladım ama fatura falan da gelmedi2 farklı paket var Genoksta plus olanın fiyatı mı acaba , ben dün Genoks'a kan verdim 13bin TL. Antalya'da kan verdim.
Ben fatura falan sormayı unuttum ama parayı IBAN ile yolladım, fatura gönderdiler mi size acaba?
Canım bence yeterince aldığın için vücut açık hissetmiyor o yüzden canın çekmiyor kahvaltıda ve meyveyle yeterince alıyorsundurKızlar ben size bir şey danışmak istiyorum. Hiç sebze yemeği yiyebiliyor musunuz? Yani şöyle ben mesela sabah kahvaltısında avokado, domates, salatalık, peynir, haşlanmış yumurta vs kahvaltımı çok iyi yapıyorum. Arkasından bir kaç saat sonra kefir ya da probiyotik shotlardan içiyorum bir tane. Sonra işte öğle yemeği ya köfte falan yiyorum. Ya tost yapıyorum kaşarlı vs. Sonra muz,yaban mersini vs derken günü kapatıyorum. Hiç sebze yemiyorum bu aralarda dün bir havuç soydum yedim en son o bebek sağlıklı vitaminler alsın diye
Galiba öyle. Bebek gelişimi güzel ilerlesin yeterli benim içinCanım bence yeterince aldığın için vücut açık hissetmiyor o yüzden canın çekmiyor kahvaltıda ve meyveyle yeterince alıyorsundur
Kuzum bu ara havalar bozuk gösteriyor. Evde yapsanızKızlar günaydın herkese moralim çok bozuk ya bugün sahilde cinsiyet partisi yapacaktım o kadar heves ettim birsürü misafir çağırıp hazırlık yaptım ama İstanbul kar kış kıyamet resmen sabahtan beri ne yağmur durdu ne sağanak çok heveslenmiştim
Öyle olacak büyük olasılıkla ama meşale falan almıştım heveslenip onları kullanamayacağım galibaKuzum bu ara havalar bozuk gösteriyor. Evde yapsanız