- 8 Ağustos 2023
- 5.814
- 6.630
- 118
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #9.061
Fotoğraf görüyorum 22. Hafta, 25. Hafta yazıyorlar. Ben diyorum ne araaaaikiliye gideyim bi paylaşırımmm :)
oha o kadar dayanamam hahahaha doğum gelmiş hhaha
ay şaka gibi niye söylemiyooor biz heyecan kuduruyoruz ahah hazır da açmıışBizimki bacakları ayırdı gösterdi de doktorumuz söylemiyor
ben o kadar dayanamam yaa max 14 açılış yaparım herhaldeFotoğraf görüyorum 22. Hafta, 25. Hafta yazıyorlar. Ben diyorum ne araaaa
Bencede idealben o kadar dayanamam yaa max 14 açılış yaparım herhalde
ye gitsin kız, ben yazlıkta ev yapımı dönünce de dışardan söylemiştik öyle canım istiyorduuKızlar canım çok hamburger istiyor
Ya içinde mayonez ketçap falan oluyor ya yesem bir şey olmaz herhaldeye gitsin kız, ben yazlıkta ev yapımı dönünce de dışardan söylemiştik öyle canım istiyorduu
Sağol canım inşallah deneyeyim daha önce geceleri böyle sorun yaşamamıştımGeçecek inşallah, benim de hala tiksinmelerim devam ediyor. Ben çok bulantı falan yaşamadım Allah'a şükür. Senin de tansiyonun düşüyor sanırım. Baş ucuna Çubuk krater koy yataktan çıkmadan 1 2 atıştır öyle kalkmayı dene istersen
Cinsiyeti ben en baştan beri merak etmiyorum hep sağlıklı olmasına odaklandım o yüzden sabredebiliyorum sanırımBi de alışveriş için Fetal dnayu beklicem diye şartlamıştım kendimi o da etkili oldu sanırım
16 öncesi net olmuyor yanıltmaya gerek yok diyor biz de sabırsızlıkla beklemeye devam. Parti yapıyorsunuz sonra olmuyor değişiyor cinsiyet falan dedi. Biraz garantici de kendisiay şaka gibi niye söylemiyooor biz heyecan kuduruyoruz ahah hazır da açmıış
Keşke ben de öyle yiyebilsem. Azıcık yiyor doyuyorum midem almıyor. Yarım porsiyon yiyorum neredeyseSabah kahvaltımı ettim, sonra kahvemi içtim. Sonra gene acıktım muz fındık yedim şimdi gene midem kazınıyor. Nereyye gidiiiceeekk bu durumm
Bir şey olmaz. Ben yiyorum doğrusu. Kendimi onlarla da sıkarsam bu süreç benim için zorlaşır ve çekilmez hal alır. Abartmadan yiyin diyor doktor da. Etine güvendiğin bir yerden iyi pişmiş olarak yiyebilirsin. Hiç olmadı ketçap mayonez eklemeyin dersinYa içinde mayonez ketçap falan oluyor ya yesem bir şey olmaz herhalde
Ben fetal belli olsun sonuçlar güzel olursa kızıma söylemedim onun için bir cinsiyet balonu alcam eşimle ona patlattırcam videoya çekipAlemsin yaa :))) harbiden sosyal medyada ne zaman paylaşsak. Kacinci ayda paylascaksiniz kizlar :)
Nipt ile fetal aynı test canım ben Eurofins firmasınile anlaştım yurtdışına gidiyor sonuç 10 gün sonra gelecek… Yani çok fazla firma var çok fazla da araştırdım ama karar vermek zor oldu benim için doktor arkadaşım da oraya yaptırdığı için artık dedim o en iyisini bilirSelam kızlar. Ben şimdi hastaneden geldim. Doktor önümüzdeki hafta için nipt ya da fetal dna önerdi. İkisi arasında ki fark nedir. Yaptıranlar hangi firmalarla anlaştı. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Genoksa yaptırdım Ankarada yapıldı bölge sorumlusu Amerikada yapılan işlemle aynı olduğunu hatta ordan bu işlem için gerekli şeylerin buraya da getirildiiğini söylediMasallah ne kdr cabuk cikmis :) yurt disina gonderilmiyormuydu bu test
Ay benim de ya bak yine aklıma düştüKızlar canım çok hamburger istiyor
Sipariş verdim vallaAy benim de ya bak yine aklıma düştüyedim ben bir kaç kere yine yerim
Amin inşallah, çok teşekkür ederimInsallah rabbim gonlune gore versin tez zamanda
Afiyet olsun canımSipariş verdim valla
Teşekkür ederim kuzumAfiyet olsun canım
Ye bence bişey olmaz Etini iyi pisirmelerini söyle içine mayonez koydurma güzel hamburger yapan yer varsa direk ordan siperis ver daha lezzetli olurKızlar canım çok hamburger istiyor
Amaan ya özledim valla çok uzun zaman oldu yemedim.Ye bence bişey olmaz Etini iyi pisirmelerini söyle içine mayonez koydurma güzel hamburger yapan yer varsa direk ordan siperis ver daha lezzetli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?