- 26 Ocak 2021
- 369
- 872
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
- #9.101
Kizlar prenatal yogaya gittim bugun, cok iyi geldi, pamuk gibiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah anneler benimde eşim cok pimpirikli kimseye soyletmiyor sagolsunBen aileme bile söylemedim daha 16 haftayı tamamlayalım ondan sonra söyleyeceğim. Annem şimdi tutamaz sevinçten kendini herkese söyler, paratoner gibi de çekiyoruz malum. Birkaç yakın arkadaşım ve sizler dışında kimse bilmiyor.
Ne iyi yapmışsın. Benim hareket etmeye bile enerjim yok. Akşama düğün var hiç gidesim yok. Midem hafiften hareketli. Tüm gün yatsam başka bir şey yapmasam nasıl iyi gelecek. Şimdiden enerjim bitti benimKizlar prenatal yogaya gittim bugun, cok iyi geldi, pamuk gibiyim
Nasıl dayanabiliyorsunuz ya da nasıl anlamıyorlar. Neredeyse her gün gördüğüm insanlar hep biliyor ama mesela şehir dışında olan akrabalar, arkadaşlar bilmiyor benim de. Bizim de annem söylemeye çekiniyor nazar olur diye. Sürekli mide bulantısı öğürme ve şimdiden şişen bir göbek ve sürekli abiye giymem gereken etkinlik olunca yakın çevreme söyledim ve rahat ettim. Daha anlayışlı yaklaşıyorlar en azındanAh anneler benimde eşim cok pimpirikli kimseye soyletmiyor sagolsun
canim bana da oluyo o tarz seyler. bence kas gerilmeleri onlar endiselenmeKızlarımmm tecrübelerinize ihtiyacım var, özellikle tecrübeli anneler benim gibi aynı durumu yaşayan varsa ne olur bilgilendirin 2-3 gündür göbeğimin sağ tarafında hafif hafif rahatsız etmeyecek kadar bir minik bir ağrı var. Ama kuruntularım ve korkularım beni rahat bırakmıyor. Lekelenme ya da kanama yok çok şükür, hatta yarın tam 14 haftalık olacağım.. Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar dünyaya getirmeyi nasip etsin bu bebeğn büyümesiyle ilgili normal bir ağrıdır belki de bilemedim. Var mı benim gibi benzer şeyler yaşayan acaba?
Benim de arada oluyor bebek büyüyor çünkü ,normal geliyor bana ara ara batma gibi oluyor,çok şiddetli değilse korkma kanamanda yok çok şükür,kontrolüne gitmeye varsa daha istersen ara doktorunu için rahat etsinKızlarımmm tecrübelerinize ihtiyacım var, özellikle tecrübeli anneler benim gibi aynı durumu yaşayan varsa ne olur bilgilendirin 2-3 gündür göbeğimin sağ tarafında hafif hafif rahatsız etmeyecek kadar bir minik bir ağrı var. Ama kuruntularım ve korkularım beni rahat bırakmıyor. Lekelenme ya da kanama yok çok şükür, hatta yarın tam 14 haftalık olacağım.. Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar dünyaya getirmeyi nasip etsin bu bebeğn büyümesiyle ilgili normal bir ağrıdır belki de bilemedim. Var mı benim gibi benzer şeyler yaşayan acaba?
Canım benim de İstanbul da perşembe akşamı aldılar kan Cuma kargoya çıktı daha yolda sanırım pazartesi den itibaren sanırım bir 10 gün beklerim senin az kalmış güzel sonuçlar alırsın inşallahBen de oraya yaptırdım canım pazartesi kan verdim sonuç bekliyorum. Sen hangi şehirde yaptırdın. Ben BİTLİS'teyim, kan tüpü kargoladılar, kan aldırıp yolladım.
2. Trimester gercekten daha rahatmis daha iyi hissedeceksiniz bir kac haftaya :)Ne iyi yapmışsın. Benim hareket etmeye bile enerjim yok. Akşama düğün var hiç gidesim yok. Midem hafiften hareketli. Tüm gün yatsam başka bir şey yapmasam nasıl iyi gelecek. Şimdiden enerjim bitti benim
canim ilk aylar böyle kilo vermeler normal bulantilardan dolayi. bebek zaten senin suana kadar olan depolarindan besleniyor. sonrasinda takip et bu hep böyle devam ederse zaten kan degerlerinde falan da biseyler belli olur ona göre bakarsinİyi akşamlar kızlaaar size birşey danışmak istiyorum hamile kaldığımda 59.8 idim şimdi 56.8 im ve asla iştahım yok bulantım ara ara oluyor kendimi zorluyorum yemek için ama üç lokmadan sonra tıkanıyorum yiyemiyorum zorlasam bile bir iki daha atıyorum o kadar bu iştahsızlığı yaşayan var mı hep mi böyle devam edecek bu durum korkuyorum açıkçası elimden geleni yapıyorum ama yok ya olmuyor istemiyor midem sizce diyetisyenden falan yardım mı almam lazım bu konuda
canim bazi ilaclarda hamilelikte kullanilmaz der ama doktor kontrolünde kullanilabilir.Kızçeler tiroiti yüksek olanlar hangi ilacı kullanıyor. Ben bugün ölçtürdüm yüksekmiş yarın doktoruma mesaj atacağım. Tahlil yaptırdığım hastane doktoru bir ilaç yazdı ama araştırdım hamilelikte kullanılmaz yazıyordu. O yüzden kullanmıyorum onu.
2 farklı paket var Genoksta plus olanın fiyatı mı acaba , ben dün Genoks'a kan verdim 13bin TL. Antalya'da kan verdim.Benim doktorumda genoksu onerdi ama fiyati 22 bin dediler ya
Ben fatura falan sormayı unuttum ama parayı IBAN ile yolladım, fatura gönderdiler mi size acaba?Ben de oraya yaptırdım canım pazartesi kan verdim sonuç bekliyorum. Sen hangi şehirde yaptırdın. Ben BİTLİS'teyim, kan tüpü kargoladılar, kan aldırıp yolladım.
Valla ben zaten bulanti ve halsizlikten hergun evdeyim kimseyle gorusemiyorum. Zaten akrabalarda biraz uzakta oturuolar. Yani soylemezsem anlamazlar :) esimin ailesi ve benim ailem ve yakin 2 arkadasim disinda kimse bilmiyor. Yani akrabalar bilmiyor. Eltilerimde bilmiyor falan filan :)))Ne iyi yapmışsın. Benim hareket etmeye bile enerjim yok. Akşama düğün var hiç gidesim yok. Midem hafiften hareketli. Tüm gün yatsam başka bir şey yapmasam nasıl iyi gelecek. Şimdiden enerjim bitti benim
Nasıl dayanabiliyorsunuz ya da nasıl anlamıyorlar. Neredeyse her gün gördüğüm insanlar hep biliyor ama mesela şehir dışında olan akrabalar, arkadaşlar bilmiyor benim de. Bizim de annem söylemeye çekiniyor nazar olur diye. Sürekli mide bulantısı öğürme ve şimdiden şişen bir göbek ve sürekli abiye giymem gereken etkinlik olunca yakın çevreme söyledim ve rahat ettim. Daha anlayışlı yaklaşıyorlar en azından
Mayonez de çiğ yumurta oluyor yaaaYa içinde mayonez ketçap falan oluyor ya yesem bir şey olmaz herhalde
Mayonez koydurtmadın inşallah, afiyet olsun canımmSipariş verdim valla
Ay geçen ranch sosta ve sarımsaklı mayonez de öyle yazıyorduu. Mayonez de yazmıyordu onu yemedim.canim bu arada genel bilgi pastörize yumurtadan yapilmis mayonezleri yiyebiliyoruz , üzerinde yaziyor. mayonez sever biriyseniz benim gibi
az mikrarda burger icinde mayonezden bi kerelik pastörize olmasa bile bisey olcagini sanmam canimMayonez de çiğ yumurta oluyor yaaa
Mayonez koydurtmadın inşallah, afiyet olsun canımm
Teşekkür ederim kadın doğum doktoruma sorcam yarıncanim bazi ilaclarda hamilelikte kullanilmaz der ama doktor kontrolünde kullanilabilir.
ben Euthyrox kullaniyorum ama seneleeerdir benim kronik guatr. emin degilsen baska bi doktora daha git istersen canim
Ben de kg verdim sürekli. Az az sık sık yemeni söylüyor doktorum ama midem almıyor. Bakalım 2. Trimesterde kg alırsın diyor doktorum bir sorun görmedi kg vermede. Ben de endişeliydim öncesindeİyi akşamlar kızlaaar size birşey danışmak istiyorum hamile kaldığımda 59.8 idim şimdi 56.8 im ve asla iştahım yok bulantım ara ara oluyor kendimi zorluyorum yemek için ama üç lokmadan sonra tıkanıyorum yiyemiyorum zorlasam bile bir iki daha atıyorum o kadar bu iştahsızlığı yaşayan var mı hep mi böyle devam edecek bu durum korkuyorum açıkçası elimden geleni yapıyorum ama yok ya olmuyor istemiyor midem sizce diyetisyenden falan yardım mı almam lazım bu konuda
Yan yana olmamanın avantajı o zaman. Ben bir gün görmesem ertesi gün konu komşu sülale görüyorum mutlaka. Saatlerce beraber de oturulunca çok imkansız gelmişti söylememekValla ben zaten bulanti ve halsizlikten hergun evdeyim kimseyle gorusemiyorum. Zaten akrabalarda biraz uzakta oturuolar. Yani soylemezsem anlamazlar :) esimin ailesi ve benim ailem ve yakin 2 arkadasim disinda kimse bilmiyor. Yani akrabalar bilmiyor. Eltilerimde bilmiyor falan filan :)))
Cok sagol canimcanım ben 2. gebeliğimde içtim, hiç bi sıkıntı yaşamadım. öyle her gün dünyanın kolasını cipsini yiyip içmiyorsak hiç birşey olmaz. canın çekmiş aç bi kutu kola buz gibi iç canım o kadarından bi zarar gelmez.
zira şuan bunda da canım ne çekiyorsa yiyip içiyorum çok abartmadan. ilk gebeliğimde ödüm kopuyordu ne kahve ne çay sürmedim ağzıma, onu geçtim peynir bile yemedim onu da bi yerde okumuştum saçma sapan güya yumuşak peynirler zararlıymış falan tarzı bişeydi. kaşardan başka bi peynir yememiştim peynir delisi ben. şuan aşırı pişmanım