Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben aileme bile söylemedim daha 🥹 16 haftayı tamamlayalım ondan sonra söyleyeceğim. Annem şimdi tutamaz sevinçten kendini herkese söyler, paratoner gibi de çekiyoruz malum. Birkaç yakın arkadaşım ve sizler dışında kimse bilmiyor.
Ah anneler 😀 benimde eşim cok pimpirikli kimseye soyletmiyor sagolsun 🙃

Kizlar prenatal yogaya gittim bugun, cok iyi geldi, pamuk gibiyim👯‍♀️
Ne iyi yapmışsın. Benim hareket etmeye bile enerjim yok. Akşama düğün var hiç gidesim yok. Midem hafiften hareketli. Tüm gün yatsam başka bir şey yapmasam nasıl iyi gelecek. 😂 Şimdiden enerjim bitti benim
Ah anneler 😀 benimde eşim cok pimpirikli kimseye soyletmiyor sagolsun 🙃
Nasıl dayanabiliyorsunuz ya da nasıl anlamıyorlar. Neredeyse her gün gördüğüm insanlar hep biliyor ama mesela şehir dışında olan akrabalar, arkadaşlar bilmiyor benim de. Bizim de annem söylemeye çekiniyor nazar olur diye. Sürekli mide bulantısı öğürme ve şimdiden şişen bir göbek ve sürekli abiye giymem gereken etkinlik olunca yakın çevreme söyledim ve rahat ettim. Daha anlayışlı yaklaşıyorlar en azından

Kızlarımmm tecrübelerinize ihtiyacım var, özellikle tecrübeli anneler benim gibi aynı durumu yaşayan varsa ne olur bilgilendirin 🥹 2-3 gündür göbeğimin sağ tarafında hafif hafif rahatsız etmeyecek kadar bir minik bir ağrı var. Ama kuruntularım ve korkularım beni rahat bırakmıyor. Lekelenme ya da kanama yok çok şükür, hatta yarın tam 14 haftalık olacağım.. Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar dünyaya getirmeyi nasip etsin 🤲 bu bebeğn büyümesiyle ilgili normal bir ağrıdır belki de bilemedim. Var mı benim gibi benzer şeyler yaşayan acaba?
canim bana da oluyo o tarz seyler. bence kas gerilmeleri onlar endiselenme🤗

Kızlarımmm tecrübelerinize ihtiyacım var, özellikle tecrübeli anneler benim gibi aynı durumu yaşayan varsa ne olur bilgilendirin 🥹 2-3 gündür göbeğimin sağ tarafında hafif hafif rahatsız etmeyecek kadar bir minik bir ağrı var. Ama kuruntularım ve korkularım beni rahat bırakmıyor. Lekelenme ya da kanama yok çok şükür, hatta yarın tam 14 haftalık olacağım.. Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar dünyaya getirmeyi nasip etsin 🤲 bu bebeğn büyümesiyle ilgili normal bir ağrıdır belki de bilemedim. Var mı benim gibi benzer şeyler yaşayan acaba?
Benim de arada oluyor bebek büyüyor çünkü ,normal geliyor bana ara ara batma gibi oluyor,çok şiddetli değilse korkma kanamanda yok çok şükür,kontrolüne gitmeye varsa daha istersen ara doktorunu için rahat etsin

Ben de oraya yaptırdım canım 🥰 pazartesi kan verdim sonuç bekliyorum. Sen hangi şehirde yaptırdın. Ben BİTLİS'teyim, kan tüpü kargoladılar, kan aldırıp yolladım.
Canım benim de İstanbul da perşembe akşamı aldılar kan Cuma kargoya çıktı daha yolda sanırım pazartesi den itibaren sanırım bir 10 gün beklerim senin az kalmış güzel sonuçlar alırsın inşallah 🙏🏻☺️
Ağrılar ara ara sancılar bende de oluyor canım rahim büyüyor vücut alışmaya çalışıyor 🌸

İyi akşamlar kızlaaar size birşey danışmak istiyorum hamile kaldığımda 59.8 idim şimdi 56.8 im ve asla iştahım yok bulantım ara ara oluyor kendimi zorluyorum yemek için ama üç lokmadan sonra tıkanıyorum yiyemiyorum zorlasam bile bir iki daha atıyorum o kadar bu iştahsızlığı yaşayan var mı hep mi böyle devam edecek bu durum korkuyorum açıkçası elimden geleni yapıyorum ama yok ya olmuyor istemiyor midem sizce diyetisyenden falan yardım mı almam lazım bu konuda

Ne iyi yapmışsın. Benim hareket etmeye bile enerjim yok. Akşama düğün var hiç gidesim yok. Midem hafiften hareketli. Tüm gün yatsam başka bir şey yapmasam nasıl iyi gelecek. 😂 Şimdiden enerjim bitti benim
2. Trimester gercekten daha rahatmis💕 daha iyi hissedeceksiniz bir kac haftaya :)

İyi akşamlar kızlaaar size birşey danışmak istiyorum hamile kaldığımda 59.8 idim şimdi 56.8 im ve asla iştahım yok bulantım ara ara oluyor kendimi zorluyorum yemek için ama üç lokmadan sonra tıkanıyorum yiyemiyorum zorlasam bile bir iki daha atıyorum o kadar bu iştahsızlığı yaşayan var mı hep mi böyle devam edecek bu durum korkuyorum açıkçası elimden geleni yapıyorum ama yok ya olmuyor istemiyor midem sizce diyetisyenden falan yardım mı almam lazım bu konuda
canim ilk aylar böyle kilo vermeler normal bulantilardan dolayi. bebek zaten senin suana kadar olan depolarindan besleniyor. sonrasinda takip et bu hep böyle devam ederse zaten kan degerlerinde falan da biseyler belli olur ona göre bakarsin🌸

Kızçeler tiroiti yüksek olanlar hangi ilacı kullanıyor. Ben bugün ölçtürdüm yüksekmiş yarın doktoruma mesaj atacağım. Tahlil yaptırdığım hastane doktoru bir ilaç yazdı ama araştırdım hamilelikte kullanılmaz yazıyordu. O yüzden kullanmıyorum onu.

Kızçeler tiroiti yüksek olanlar hangi ilacı kullanıyor. Ben bugün ölçtürdüm yüksekmiş yarın doktoruma mesaj atacağım. Tahlil yaptırdığım hastane doktoru bir ilaç yazdı ama araştırdım hamilelikte kullanılmaz yazıyordu. O yüzden kullanmıyorum onu.
canim bazi ilaclarda hamilelikte kullanilmaz der ama doktor kontrolünde kullanilabilir.
ben Euthyrox kullaniyorum ama seneleeerdir benim kronik guatr. emin degilsen baska bi doktora daha git istersen canim

Benim doktorumda genoksu onerdi ama fiyati 22 bin dediler ya
2 farklı paket var Genoksta plus olanın fiyatı mı acaba 🤔, ben dün Genoks'a kan verdim 13bin TL. Antalya'da kan verdim.
Ben de oraya yaptırdım canım 🥰 pazartesi kan verdim sonuç bekliyorum. Sen hangi şehirde yaptırdın. Ben BİTLİS'teyim, kan tüpü kargoladılar, kan aldırıp yolladım.
Ben fatura falan sormayı unuttum ama parayı IBAN ile yolladım, fatura gönderdiler mi size acaba?

Nasıl dayanabiliyorsunuz ya da nasıl anlamıyorlar. Neredeyse her gün gördüğüm insanlar hep biliyor ama mesela şehir dışında olan akrabalar, arkadaşlar bilmiyor benim de. Bizim de annem söylemeye çekiniyor nazar olur diye. Sürekli mide bulantısı öğürme ve şimdiden şişen bir göbek ve sürekli abiye giymem gereken etkinlik olunca yakın çevreme söyledim ve rahat ettim. Daha anlayışlı yaklaşıyorlar en azından
Valla ben zaten bulanti ve halsizlikten hergun evdeyim kimseyle gorusemiyorum. Zaten akrabalarda biraz uzakta oturuolar. Yani soylemezsem anlamazlar :) esimin ailesi ve benim ailem ve yakin 2 arkadasim disinda kimse bilmiyor. Yani akrabalar bilmiyor. Eltilerimde bilmiyor falan filan :)))

Mayonez de çiğ yumurta oluyor yaaa

Mayonez koydurtmadın inşallah, afiyet olsun canımm🥰
az mikrarda burger icinde mayonezden bi kerelik pastörize olmasa bile bisey olcagini sanmam canim
ama her gün öyle bi mayonez yenirse zarar verir. atiyorum tiramisuda da cig yumurta oluyor ama cok canin cekti 1-2 kasik yedin bisey olmaz, denedim onayladim 😅😅

Ben de kg verdim sürekli. Az az sık sık yemeni söylüyor doktorum ama midem almıyor. Bakalım 2. Trimesterde kg alırsın diyor doktorum bir sorun görmedi kg vermede. Ben de endişeliydim öncesinde

Valla ben zaten bulanti ve halsizlikten hergun evdeyim kimseyle gorusemiyorum. Zaten akrabalarda biraz uzakta oturuolar. Yani soylemezsem anlamazlar :) esimin ailesi ve benim ailem ve yakin 2 arkadasim disinda kimse bilmiyor. Yani akrabalar bilmiyor. Eltilerimde bilmiyor falan filan :)))
Yan yana olmamanın avantajı o zaman. Ben bir gün görmesem ertesi gün konu komşu sülale görüyorum mutlaka. Saatlerce beraber de oturulunca çok imkansız gelmişti söylememek

canım ben 2. gebeliğimde içtim, hiç bi sıkıntı yaşamadım. öyle her gün dünyanın kolasını cipsini yiyip içmiyorsak hiç birşey olmaz. canın çekmiş aç bi kutu kola buz gibi iç canım o kadarından bi zarar gelmez.
zira şuan bunda da canım ne çekiyorsa yiyip içiyorum çok abartmadan. ilk gebeliğimde ödüm kopuyordu ne kahve ne çay sürmedim ağzıma, onu geçtim peynir bile yemedim onu da bi yerde okumuştum saçma sapan güya yumuşak peynirler zararlıymış falan tarzı bişeydi. kaşardan başka bi peynir yememiştim peynir delisi ben. şuan aşırı pişmanım😂
Cok sagol canim ❤️

X