- Konu Sahibi elektroforez
-
- #9.041
Bende istiyordum böyle anı kalsın ufak çaplı bir şey. Ama sanırım bende dayanamam. Dün doktor tahmin yapayım mı dediğinde bile evet evett dedim en önden.vallah ya ben baştan cinsiyet partisi istemedim :) biliyorum dayanamam yaniii :) hala bile sosyal medyaya atmadım nasıl durdum hayret ettim ahahahha
Canım hep duâ ediyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Kimseyi evlat hasreti ile sınamasınHamile kalmayı çok istiyorum ve bir türlü nasip olmuyorrica etsem hamile olanlar ben gibi hamile olmayanlara dua edebilir mi hamilelerin duası kabul olur derler lütfen dualarınızda bize de yer verin şimdiden dua eden herkese çok teşekkür ederim
telefondan girince uygulamada göstermiyor ben de pc de bakmıştımBende liste açılmadı ya
Çin takvimine göre ilk çocuğum erkek gösteriyordu kızım oldu ikinci kızımda doğru çıktı kız oldu üçüncüde de kız gösteriyor bakalım tutacak mıBence çin takvımı gercekşubat grubu çoğu kız mart grubu çoğu erkek,ben ınandım bu çin takvımıne gözün aydın kuzucummm welcome to kaynanalık hahaha şaka biyana saglıklaa kucagımıza almayı nasıp etsın Rabbım ınsallah çook mutlu olalım oğluslarımızla
Rabbim kucağını boş bırakmasın, inşallah tez zamanda kalbindekini ömrüne verirHamile kalmayı çok istiyorum ve bir türlü nasip olmuyorrica etsem hamile olanlar ben gibi hamile olmayanlara dua edebilir mi hamilelerin duası kabul olur derler lütfen dualarınızda bize de yer verin şimdiden dua eden herkese çok teşekkür ederim
ya bu çin takviminde bazı yerlerde yaşınıza 1 yaş ekleyip öyle bakın diyorlar.Çin takvimine göre ilk çocuğum erkek gösteriyordu kızım oldu ikinci kızımda doğru çıktı kız oldu üçüncüde de kız gösteriyor bakalım tutacak mı
Evet bende duydum onu ama zaten pek inanmiyorum işin magazinsel kısmı oya bu çin takviminde bazı yerlerde yaşınıza 1 yaş ekleyip öyle bakın diyorlar.
1 yaş ekledim ikiside tutmadı bu defaya bu çin takviminde bazı yerlerde yaşınıza 1 yaş ekleyip öyle bakın diyorlar.
1 yaş ekleyince benim kız tam yaşıma bakınca erkek :)1 yaş ekledim ikiside tutmadı bu defa
Alemsin yaa :))) harbiden sosyal medyada ne zaman paylaşsak. Kacinci ayda paylascaksiniz kizlar :)vallah ya ben baştan cinsiyet partisi istemedim :) biliyorum dayanamam yaniii :) hala bile sosyal medyaya atmadım nasıl durdum hayret ettim ahahahha
Insallah rabbim gonlune gore versin tez zamandaHamile kalmayı çok istiyorum ve bir türlü nasip olmuyorrica etsem hamile olanlar ben gibi hamile olmayanlara dua edebilir mi hamilelerin duası kabul olur derler lütfen dualarınızda bize de yer verin şimdiden dua eden herkese çok teşekkür ederim
Benim gördüğüm genelde 22. Haftadan sonra atıyorlar göbüşleri ileAlemsin yaa :))) harbiden sosyal medyada ne zaman paylaşsak. Kacinci ayda paylascaksiniz kizlar :)
Simdi bir sorum olcak :) ben haziranin 25inde 34 oldum. Ama son adet tarihim 5 haziran. Yani buna göre yaşimi33 olarak mi 34 olarak mi hesaplicam kafam karisiyo çin takviminde yaaa :))1 yaş ekleyince benim kız tam yaşıma bakınca erkek :)
ikiliye gideyim bi paylaşırımmm :)Alemsin yaa :))) harbiden sosyal medyada ne zaman paylaşsak. Kacinci ayda paylascaksiniz kizlar :)
oha o kadar dayanamam hahahaha doğum gelmiş hhahaBenim gördüğüm genelde 22. Haftadan sonra atıyorlar göbüşleri ile
doğum gününde tam zamanında olmuş hee ahahahSimdi bir sorum olcak :) ben haziranin 25inde 34 oldum. Ama son adet tarihim 5 haziran. Yani buna göre yaşimi33 olarak mi 34 olarak mi hesaplicam kafam karisiyo çin takviminde yaaa :))
Aynennnn bana bi çin takvimi uzmanı lazım :))doğum gününde tam zamanında olmuş hee ahahah
Aynen valla bizde parti dusunuyorduk dayanamadik :)
Eşim çok istiyor o heyecanlı anı kaydetmeyi, zaten sadece ikimiz olucaz, parti de değil baktığındaben hiç düşünmüyordum eşim düşünüyordu şu an benden sabırsız ahahahh öğrenirsem parti marti dinlemez hhah
Bizimki bacakları ayırdı gösterdi de doktorumuz söylemiyorbelli olmuştur ama gösterirse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?