- 10 Temmuz 2024
- 633
- 1.140
- Konu Sahibi elektroforez
- #8.421
Bazı arkadaşlar soruyordu, böyle bir video çıktı karşıma. Belki yardımı olur
Senin şu videolarına bayılıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazı arkadaşlar soruyordu, böyle bir video çıktı karşıma. Belki yardımı olur
İyi olacak hastanın doktor ayağına gelirmiş seninde lekelenmen vardı bak ne güzel nasip olmuş yemişsin çekirdek. Oh şifa olsunAa öyle mi ben bilmeden gebeliğimin başından beri yiyorum
Ah ne güzel dedin.. işte annelik böyle bişey "anne olmak zor ama gülüşü yeter.. " amin canım benim Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasınooo ilk çocukta havalara uçuyor insan, ikincide de her birinin varlığına ayrı sonsuz şükür ama ilk çocuktaki sabırla sonraki bir olmuyor, ya da yaşında etkisi var bilemiyorum.
ama kiminle konuşsam ikinci çocukta daha çok salıyor, katı kurallar gidiyor, sabır tükeniyor vs vs ama olsunn bir gülüşleri herşeyi siliyor.sabırsızlanmakta çok haklısın canım öyle güzel bir duygu ki inşallah sağlıkla kavuşur tadarsın
Şuan aynı durumdayızÖff şimdiye kadar gördüğüm hiç bişeyi canım çekmedi, bu akşam masterchef beni bitirdi yaa
Sokak köftesi istiyoruuum
Ay mahvoldum yaa Ben dayanamadım başım falan ağrıdı kocamı gönderdim almayaŞuan aynı durumdayız
Hahahhahah hamilelere masterchef yasaklansın benceAy mahvoldum yaa Ben dayanamadım başım falan ağrıdı kocamı gönderdim almaya
Benim canım gördüğüm şeyleri istemiyo diye geziniyodum ortalıkta heh gördüm günümüHahahhahah hamilelere masterchef yasaklansın bence
Şuan kendimi zor tutuyorum ben de evde kıyma var yakın zamanda yapacaktım ama her an yapabilirimBenim canım gördüğüm şeyleri istemiyo diye geziniyodum ortalıkta heh gördüm günümü
Off durum zor vallaŞuan kendimi zor tutuyorum ben de evde kıyma var yakın zamanda yapacaktım ama her an yapabilirim
O benim 🖐butun gün uzaniyorum,sürekli yorgunumKizlar aranizda asiri halsiz olan var mi? Hala devam ediyor ya
canım hayırlı olsunDoktorum şimdi yazdı oğlum olacak E elektroforez ekleyebilir misin beni de cinsiyete
4 kişiye sordum bu grupta erkek ti hepsi ve kimsenin midesi bulanmamış ve fazla belirti de olup rahatsız olmamışSağol canım amin benim hiç bulantım olmadı açıkçası çok belirtim de yoktu ama cildimde yağlanma oldu benim mesela bir de başından beri erkek hissediyordum garip bir şekilde
Teşekkür ederim natera panorama ya yaptırdım yedi iş gününde geldi sonuçcanım hayırlı olsun
hangi firmaya yaptırmıştın ve kaç günde geldi sonucun?
Benim bebeğimin cinsiyeti de %80 erkek dedi doktor evet bulantı ve belirti olmadı ama ilk çocuğum da erkek 9 ay bulantıdan halsizlikten serumlardan başımı kaldıramadım gerçekten çok zorlayan anneyi yoran bişey bu4 kişiye sordum bu grupta erkek ti hepsi ve kimsenin midesi bulanmamış ve fazla belirti de olup rahatsız olmamış
Evet bulantı az oluyorsa erkek oluyor çoğu zaman . Nadir de olsa bulantı olan oluyor sanırımBenim bebeğimin cinsiyeti de %80 erkek dedi doktor evet bulantı ve belirti olmadı ama ilk çocuğum da erkek 9 ay bulantıdan halsizlikten serumlardan başımı kaldıramadım gerçekten çok zorlayan anneyi yoran bişey bu