- 9 Ağustos 2016
- 6.353
- 20.838
- Konu Sahibi elektroforez
- #8.461
Rüyamda fetal dna yaptırmışım sonuçlar gelmişti. Her şey yolundaydı ve cinsiyet erkekti :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim hala devam etmesini geçtim sanki giderek artıyor böyle kafam düşüyor gün içinde bazen o kadar uykum geliyorKizlar aranizda asiri halsiz olan var mi? Hala devam ediyor ya
Bende bende. Saçımın yarısını uyanınca yataktan topluyorum resmenSadece kalp atışı duyuldu mu diye aradı da kaç hafta geçti neyse çok lazım değil
Çare bulursan bana da söyle, kel kalcam yakında
Ay ne güzel görmüşsünüz sağlıkla gelsin inşallah sonuçlar ben de şu an ikili test fetal dna odaklıyım sürekli merak içindeyim cinsiyet için de inşallah hep güzel haberler alırızRüyamda fetal dna yaptırmışım sonuçlar gelmişti. Her şey yolundaydı ve cinsiyet erkekti :)
inşallah inşallahhhAy ne güzel görmüşsünüz sağlıkla gelsin inşallah sonuçlar ben de şu an ikili test fetal dna odaklıyım sürekli merak içindeyim cinsiyet için de inşallah hep güzel haberler alırız
Ben bugün 11+2 yim. Sat tarihime göre bana randevu verdiler. 11 eylülde gidicem inşallah . 12+2 olmuş olcam yaniiiKızlar sizi ikili test için hangi tarihlerde çağırdılar? Ben hala randevu almadım 10+6 yım bugün, ayrıntılı ultrasona da gidicem perinatalojiye onun da randevusunu almadım ikisine ne zamana çağırıyolar acaba erken gitmiyim boşuna
enabıza gir akıllı asistan var :)ona tıkla sağda işaretler var. Alttan 3 . ye tıkla :)Kızlar e nabızda gebelik ile ilgili bilgilerinizi nerden görüyorsunuz, Ben bişey bulamadım
Eğer progestan kullanıyorsanız yan etkisi bulantı ve halsizlik . Ben 12+0 haftalığım hiçbir belirtim kalmadıAy ne güzel bir rüya rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
ya bu progestanı fitil olarak alsak da bu belirtileri yapar mı?Eğer progestan kullanıyorsanız yan etkisi bulantı ve halsizlik . Ben 12+0 haftalığım hiçbir belirtim kalmadı
Buldum teşekkür ederimmenabıza gir akıllı asistan var :)ona tıkla sağda işaretler var. Alttan 3 . ye tıkla :)
Dün de bugün de hep rüya görmüşüz öncelikle inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım benim rabbim gönlüne göre versin Bende rüyamda cinsiyet öğrendim erkekti Sonrasındada bebeğimi doğurup emzirirken gördüm Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi inşallahRüyamda fetal dna yaptırmışım sonuçlar gelmişti. Her şey yolundaydı ve cinsiyet erkekti :)
Siz gecmiste ikili test ile ilgli sknti yasamistim demistiniz. Ne olmustu nasl bi skntiydi ?ya kızlar benim normalde karnım çok gergin olurdu ve hassas. 2-3 gündür o hassasiyet yok oldu. sanki hamile değilim böyle bi rahatlık karnımda.. korkuyorum. hatırlamıyorum da diğer gebeliklerimde böyle bişey oldu mu diye sizde var mı şuan böyle bişey. ?
bugün ikili testimiz var aklımda elli tane soru korkuyorum valla
Bilmiyorum canım prospektüs ü oku veya doktoruna bir danış istersen .ya bu progestanı fitil olarak alsak da bu belirtileri yapar mı?
ikili testten önce, bir doktor kontrolünde doktorum ense kalınlığını ölçüp 3mm olduğunu bunun çok fazla olduğunu bir an evvel perinatoloğa gitmemi söylemişti. zaten ikili test için de gidecektim. orda ultrasonda detaylı inceleme yapıldı ense kalınlığı 6 mm e ulaşmıştı, vücudunun ödemle kaplı olduğunu ve kemiklerinin kısa olduğunu, yaşayamayacağını kalbinin dayanamayacağını söyledi doktor, dolayasıyla kan almaya da gerek kalmadı. istiyorsan amniyosentrz yapıp nesi olduğunu anlayalım dedi olur dedim ben hep bi umut yaşar diyordum çünkü , o şekilde de kabulümdü. genetik testler tuhaf bir şekilde temiz çıkmıştı, hiç bir hastalık teşhisi koyamadılarSiz gecmiste ikili test ile ilgli sknti yasamistim demistiniz. Ne olmustu nasl bi skntiydi ?
Deneyeceğim teşekkür ederimBendim o bendiiiim güle güle kullan canım ben gece epey rahat ettim onu aldıktan sonra bakalım sen sevecek misin
Ben arpacık için temiz bir pamuğa adaçayı ile kompres yapıyorum iyi geliyor. Dayanabileceği sıcaklıkta taze adaçayı demle antiseptik olduğu için epey sızısını alıyor
Ben de deneyeyim teşekkür ederimBen hamile olmadan çok önce çıkmıştı. Demlediğim çay soğuyunca her sabah oraya tunik yaptım peçete ile. Doktora gidememiştim. Öyle aktı geçti
Anladim cnm. Insallah bu sefer tertemiz sorunsuz bi gebelik gecirirsinikili testten önce, bir doktor kontrolünde doktorum ense kalınlığını ölçüp 3mm olduğunu bunun çok fazla olduğunu bir an evvel perinatoloğa gitmemi söylemişti. zaten ikili test için de gidecektim. orda ultrasonda detaylı inceleme yapıldı ense kalınlığı 6 mm e ulaşmıştı, vücudunun ödemle kaplı olduğunu ve kemiklerinin kısa olduğunu, yaşayamayacağını kalbinin dayanamayacağını söyledi doktor, dolayasıyla kan almaya da gerek kalmadı. istiyorsan amniyosentrz yapıp nesi olduğunu anlayalım dedi olur dedim ben hep bi umut yaşar diyordum çünkü , o şekilde de kabulümdü. genetik testler tuhaf bir şekilde temiz çıkmıştı, hiç bir hastalık teşhisi koyamadılar
Kaöıncı haftada hareletleri hissediliyor bunun şçin çok heyecanlıyımmGüüüünaydııın
Kızlar sizlerin aksine ben bugün çok güzel rüyalar gördüm sabah yedide alarm çalmadan bebeğimin hareketi ile uyandım o yüzden bugün çok mutluyum dilerim sizin de gününüz ve haftanız muhteşem geçer hep güzel haberler alırız hepimiz
Gecen hafta cagrildim ve gittim, standart prosedurler iste tipki ilk doktor kontrolunde oldugu gibi sorular soruluyor ve not aliniyor doktor asistani tarafindan. Gebelik boyunca 4 kere gitmem gerektigini, 18 ve 20. haftalarda ise iki doz tetanoz asisi icin cagiracagini soyledi. Son 5 yil icinde eger vurulduysan tek doz yeterli oluyormus.Kızlar günaydınnn birazdan sağlık ocağına gebe izlem kaydı açtırmaya gidicem. Siz yaptırdınız mı? Zorunlu bir şey mi bu?
Gecmis olsun canim, gece uykusunu alamayinca insan sasiriyor ve tum gun ceremesini cekiyorsunGünaydın canım
Bende senin aksine yine ve yine neredeyse hiç uyuyamadım. Başım çatlıyor ağrıdan. Bir iki saatlik uykuyla duruyorum. Yok uyuyamıyorum geceleri doğru dürüst. Neden oluyor anlamıyorum benim gibi uykuda zorluk çeken var mı acaba?
Saçlarım aşırı dökülüyor. Yok mudur bunun çaresi