- 4 Kasım 2020
- 1.611
- 1.962
- 83
- 29
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #8.361
Evet o yüzden zaten yemek istemiyorum . Şöyle organik filan yapan yer olsa yesem keşkeYa normalde gebelikte bazı şeyler yense yeteri kadar abartılmadan bence yenilebilir karşı değilim yememek daha kötü gibi hissediyorum. Ama noodle normalde de çok çok zararlı bence yeme.
Onun yerine spagetti makarna yapsanız salçalı falan baharatlıEvet o yüzden zaten yemek istemiyorum . Şöyle organik filan yapan yer olsa yesem keşke
Çok sevindim bebişim geçmiş olsun tekrardanKuzum bende ıyıyım şükür tesekkur ederım sordugun ıcınbende çok su kalın kıyafetlerle atlattım
Bugün ben de saçma bir rüya gördümAl benden de okadar inanılmaz tuhaf rüyalar gördüm 7 de gözümü açtım uyku yutmadı daha
canım şu hazır soslu olanlardan alma yumurtalı içeriği düzgün olanlar bak migrosta falan var alıp makarna gibi haşlıyorsun. ben tavuklu biberli böyle sote yapıp içine atıyorum soya sosu koyuyordum ama şu an yapsam koymam. Böyle yiyebilirsin, o hazır paketler zararlı zatenKızlar benim canım aşırı zararlı bişey çekiyor günlerdir aklımda erteleyebildim kadar erteliyorum ama yok günün bi saati gelip kafama giriyor (noodle)yapsam ve bi lokmacık yesem ne olur
Hadi inşallah canımBen bugün sonunda fetal dna için kan tahlili verdim şükürler olsun ki13 +1'den bulantı ve kusmayla uyandım bugün. 10 gün içinde çıkıyor sonuçlar dediler.. Allahm hiçbirimizi korktuğuna uğratmasın, hayırlı ve güzel haberler alalım yavrularımızdan inşallah dualarınızı eksik etmeyin üstümden kızlaar
Gökyüzüyle alakalı sanırım astroloji ile ilgilenenler bilir kesinBugün ben de saçma bir rüya gördüm
Ictim canim grcen bademcik sisti hemenBizi de mutlaka haberdar et
Soğuk su iç çok rahatlatıyor ama dikkat et hasta olma
Tavuk haşla onun suyuyla pişir canın çok çekiyorsa o kadardan bişey olmazcanım şu hazır soslu olanlardan alma yumurtalı içeriği düzgün olanlar bak migrosta falan var alıp makarna gibi haşlıyorsun. ben tavuklu biberli böyle sote yapıp içine atıyorum soya sosu koyuyordum ama şu an yapsam koymam. Böyle yiyebilirsin, o hazır paketler zararlı zaten
Ay ne güzel bir rüya rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBurda rüyalarından bahsedenleri okuyunca aklıma geldi ben de rüyamda bebeğimi kucağıma almıştım ve omzumda gazını çıkarıyodum şu an hatırladım
Biraz egzersiz yapınca geçiyor evet egzersiz yapmak için ayağa bile kalkmaya insan üşeniyor ama başlayınca gerisi geliyor ve enerji yüklemesi oluyorKizlar aranizda asiri halsiz olan var mi? Hala devam ediyor ya
Ayyy Ege nodle yazıyor üstüne el yapımımıEki Görüntüle 3473915
bak bunu kullanıyordum ben
Çok teşekkürler kocam gelsin hemen dışarı çıkıcam şimdi gidip kendim bakıp alırımcanım şu hazır soslu olanlardan alma yumurtalı içeriği düzgün olanlar bak migrosta falan var alıp makarna gibi haşlıyorsun. ben tavuklu biberli böyle sote yapıp içine atıyorum soya sosu koyuyordum ama şu an yapsam koymam. Böyle yiyebilirsin, o hazır paketler zararlı zaten
Yok bacım denedim kesmedi ben böyle makarnayı kremalı mantarlı fesleğenli filan yapıyorum fena oluyor düşün o bile kesmediOnun yerine spagetti makarna yapsanız salçalı falan baharatlı
Ayyy Ege nodle yazıyor üstüne el yapımımı
evet evet bu zararsız, gıda mühendisini takip ediyorum o tavsiye etmişti :) ama bu dönem de soya sosu kullanılır mı bilmem :)Çok teşekkürler kocam gelsin hemen dışarı çıkıcam şimdi gidip kendim bakıp alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?