- 4 Kasım 2020
- 1.611
- 1.962
- 83
- 29
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #8.321
Ne güzel ilk 3 ay rahat geçenlere imreniyorum valla ben halsizlikten ve bulantıdan 2 aydır perişan oldum15 haftalık oldu artık şükür bebeğim zorluk vermedi hiç bana hamile olduğumu hissetmedim hiç umarım benim de bu 2. Trimester güzel geçer
Bendim o bendiiiimDolaptan 2. El uyku yastığı aldım 90₺ ye koymuştu birisi hemen kaptımtabii kargo cart curt 170 ₺ ye geldi. Biri daha almıştı buradan şimdi hatırlayamadım. Sağolsun aklıma getirdi uyguna aldım
Ben arpacık için temiz bir pamuğa adaçayı ile kompres yapıyorum iyi geliyor. Dayanabileceği sıcaklıkta taze adaçayı demle antiseptik olduğu için epey sızısını alıyorKızlar merhaba aranızda gözde arpacık yaşayan var mı bayağı ağrıyor doktora gitsem antibiyotikli ilaç verecek sizce ne yapmam mantıklı acaba geçmesini beklesem bebeğe zararı olur mu
İlk hamileliğim 9 ay kusma ve serumlarla geçmişti bunda elhamdulillah umarım sizin de rahat geçer gerçekten anneyi yoran bişeyNe güzel ilk 3 ay rahat geçenlere imreniyorum valla ben halsizlikten ve bulantıdan 2 aydır perişan oldum
Günaydın harika gerçekten bakalım ben kaçıncı haftada hareketlerini hissedeceğimGüüüünaydııın
Kızlar sizlerin aksine ben bugün çok güzel rüyalar gördüm sabah yedide alarm çalmadan bebeğimin hareketi ile uyandımo yüzden bugün çok mutluyum dilerim sizin de gününüz ve haftanız muhteşem geçer hep güzel haberler alırız hepimiz
İlk hamileliğim 9 ay kusma ve serumlarla geçmişti bunda elhamdulillah umarım sizin de rahat geçer gerçekten anneyi yoran bişey
Al benden de okadar inanılmaz tuhaf rüyalar gördüm 7 de gözümü açtım uyku yutmadı daha
Bu gece bende hiç iyi görmedim. Rabbim hayırlara yazsın
Bende travmatik bi rüya gördüm niyeyse arkadaşımı sezeryana alıp derisini yüzmüşlerdi
Ben ilk 12. Haftada içimden birşey kaydığını hissetmiştim hala ara ara çok nadir onu hissediyorum. İlk gebeliğim benim ikinci veya üçüncü gebeliklerde daha belirgin hissediyormuş anne galibaGünaydın harika gerçekten bakalım ben kaçıncı haftada hareketlerini hissedeceğim
Ayyy Rabbim korusunn. Bende lavaboya gittim kanamam vardı hemen ilk taksiyle acile gittim 952 TL taksi tuttu oha dedim. İğne yaptılar gerçek gibiydiKan ter içinde uyandım ve hala etkisi tam olarak geçmiş değil. Denizde yüzdüğümü ve sonrasında lavaboya girdiğimi hatırlıyorum. Sonra her yer kan ve bebeğim ellerime ölü doğdu. Ne biçim kabustu
gece yatmadan önce bişiler atıştırsan gene olur mu acaba? Ceviz kefir vsKızlaaar geceleri acıkan var mı aranızdaimdat yaa karnım kazınıyor resmen ve kalkıp bişey yemek zorunda kalıyorum. Midem ağrıyor yemezsem. Sizde de böyle oluyor mu? Bu saat oldu kalktım bişeyler yedim. Artık çok sıklıkla olmaya başladı. Açlık uyutmuyor resmen sizlerde durum nasıl?
ayy nasıl kullandın mı hiiçAynısından bende aldım iki gün önce
şimdi nasılsın? inş semptomlar azalmıştırNe güzel ilk 3 ay rahat geçenlere imreniyorum valla ben halsizlikten ve bulantıdan 2 aydır perişan oldum
yaaa sağool canıımBendim o bendiiiimgüle güle kullan canım ben gece epey rahat ettim onu aldıktan sonra bakalım sen sevecek misin
Ben arpacık için temiz bir pamuğa adaçayı ile kompres yapıyorum iyi geliyor. Dayanabileceği sıcaklıkta taze adaçayı demle antiseptik olduğu için epey sızısını alıyor
Bizimm hissettiğimiz günler gelirrr inşallahhhhGüüüünaydııın
Kızlar sizlerin aksine ben bugün çok güzel rüyalar gördüm sabah yedide alarm çalmadan bebeğimin hareketi ile uyandımo yüzden bugün çok mutluyum dilerim sizin de gününüz ve haftanız muhteşem geçer hep güzel haberler alırız hepimiz
Ay herkes bu gece bişeyler görmüş ne gecesiydi bu acaba tesadüf olmaz yani kan görmüş herkes niyeyseKan ter içinde uyandım ve hala etkisi tam olarak geçmiş değil. Denizde yüzdüğümü ve sonrasında lavaboya girdiğimi hatırlıyorum. Sonra her yer kan ve bebeğim ellerime ölü doğdu. Ne biçim kabustu
Bende bitti aslında bitmediğini zannediyordum megersem kanamamdan kaynaklı kullandığım progestan hormonu nun yan etkisi imiş halsizlik ve bulantı ilacı bi gün almadım ve farkettim o kadar rahatım ki şimdi ilaca devam edip aynı şeyleri yaşasammı yoksa böyle kanamam da yok tertemiz devam etsem mi kafam çok karışık doktora sorucam haftaya giderim kontrolegece yatmadan önce bişiler atıştırsan gene olur mu acaba? Ceviz kefir vs
ayy nasıl kullandın mı hiiç
şimdi nasılsın? inş semptomlar azalmıştır
Bu 2. Trimester kacinci haftada basliyor. Suan 12+5 im. Hala gogus hassasiyeti bulanti halsizlik son gaz devam bendeCanım ben de 14.haftamdayım zaten 2.trimestera geçtiğimiz için dediklerin çok normal, bebek daha yukarı çıktığı için idrar torbasına baskı yapmıyor artık uygulamada öyle okumuştum, göğüs hassasiyetim benşm de birkaç haftadıe yok için rahat olsun bence
Benim 15. Hafta henüz hissedemedim ama çok aktifim belkide dinlenmeye pek fırsatım olmadığı için hissedemiyorum ilk gebeliğimde hissstmiştim amaBen ilk 12. Haftada içimden birşey kaydığını hissetmiştim hala ara ara çok nadir onu hissediyorum. İlk gebeliğim benim ikinci veya üçüncü gebeliklerde daha belirgin hissediyormuş anne galiba
Kullandım rahat yani en azından belim ağrımıyor. Sandalye de kahvaltı yapınca arkama falan da koyuyorum hemengece yatmadan önce bişiler atıştırsan gene olur mu acaba? Ceviz kefir vs
ayy nasıl kullandın mı hiiç
şimdi nasılsın? inş semptomlar azalmıştır
Günaydın canımmmmKızlar günaydın 12+0 dan merhabaçarşamba günü fetal dna vermiştim yarın doktor randevum var umarım sonuç çıkmıştır
Yaaa maşallahGüüüünaydııın
Bugün 13+6 yarın 14. Haftaya giriyoruzYaaa maşallahne kadar güzel haberler .. Kaç haftalık oldun canım sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?