Kızlar belki bunu konuşmak için çok erken ve tabi ki sizin bileceğiniz işler ama benden size küçük birkaç tavsiye.
bebişlerinize hep illa da emzircem ben diye kendinizi çok fazla zorlamamanızı tavsiye ederim. emen bebekler o kadar zor oluyor ki.. gece ayrı gündüz ayrı zor gerçekten. çünkü dertleri açlık olmuyor sadece ve sadece kokunuzu almak için, orda rahatlamak için uyumuyorlar bile çoğu zaman. ben o kadar pişmanım ki en baştan mamaya alıştırmadığım için, keşke hem emzirme hem mama olarak gitseymişim birlikte. çok yıpratıcı bir süreç oluyor gerçekten. mama yiyen bebek daha güzel uyuyor bu bi gerçek. emzir anne sütü çok faydalı bağışıklık sistemi çok güçlü olur dediler ve araştırmalarım da bu yöndeydi ama koca bir yalan çıktı fosss. hiç alakası yok benim 2 kızım da sürekli hasta oluyorlar. eğer bi mikrop varsa ondan korunmanın yolunu ben hala çözemedim çat diye kapıyoruz ben de dahil.
ben şahsen sağ salim kavuşursam bu yavruma bu sefer be yapıp edip o biberona alıştıracağım ve emziğe.
o yüzden naçizane anne sütü öyle çok da büyütüldüğü kadar olmazsa olmaz değil artık benim gözümde, çektiğim onca uykusuz gecelere zorluklara değmedi yani. inşallah sizlerin de kolay ve bol uyuyan ve az hasta olan bebekleriniz olur. aminn