- 9 Ağustos 2016
- 6.348
- 20.819
- Konu Sahibi elektroforez
- #8.301
Teşekkür ederiim canım instada videolar görüyorum korkuyorum açıkçası işte ilerleyen aylarda gece uyunmuyormuş çok zormuş vs vsgüle güle kullan canım inşallah mis gibi uykular çekersin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederiim canım instada videolar görüyorum korkuyorum açıkçası işte ilerleyen aylarda gece uyunmuyormuş çok zormuş vs vsgüle güle kullan canım inşallah mis gibi uykular çekersin
Burda yapanlar oluyor diye yazdim ,yoksa benim 2. Gebelik ama hic anlamam karindan :))Karından cinsiyet tahmini yapılır mı ki bilemedim tecrübelilerden tahmin alırız
Gülerek kullan baya konforlu gözüküyor
Ben öncesinde İmom omega kullanıyordum canım. Şimdi doktorum regenesis Max'a başlattı.kizlarimm herkese iyi geceler iyi uykular
multivitamin olarak ne kullaniyorsunuz acaba size fikir danismak istedim
Canım ben de 14.haftamdayım zaten 2.trimestera geçtiğimiz için dediklerin çok normal, bebek daha yukarı çıktığı için idrar torbasına baskı yapmıyor artık uygulamada öyle okumuştum, göğüs hassasiyetim benşm de birkaç haftadıe yok için rahat olsun benceKızlar günaydın. Bugün 13+2yim. Ama iki gündür fark ettim ki göğüs hassasiyetim azaldı. Uçlara hâlâ dokunamıyorum ama genel olarak o dolgunluk yok gibi oldu. Birde gece idrara daha az çıkıyorum. İlk zamanlar her gece en az 3 kere uyanırdım. Şimdi bir kere kalkıyorum... ters birşey olmasından korkuyorum. Aranızda bunu yaşayan varmı?
Cevap için çok teşekkürler. 3hafta sonra kontrolüm var. O nedenle doktorada soramadım. Birşey oldu diye endişelendim. İçimi rahatlattınızCanım ben de 14.haftamdayım zaten 2.trimestera geçtiğimiz için dediklerin çok normal, bebek daha yukarı çıktığı için idrar torbasına baskı yapmıyor artık uygulamada öyle okumuştum, göğüs hassasiyetim benşm de birkaç haftadıe yok için rahat olsun bence
Aynısından bende aldım iki gün önce
Ben hamile olmadan çok önce çıkmıştı. Demlediğim çay soğuyunca her sabah oraya tunik yaptım peçete ile. Doktora gidememiştim. Öyle aktı geçtiKızlar merhaba aranızda gözde arpacık yaşayan var mı bayağı ağrıyor doktora gitsem antibiyotikli ilaç verecek sizce ne yapmam mantıklı acaba geçmesini beklesem bebeğe zararı olur mu
Cevap için çok teşekkürler. 3hafta sonra kontrolüm var. O nedenle doktoraya soramadım.Canım ben de 14.haftamdayım zaten 2.trimestera geçtiğimiz için dediklerin çok normal, bebek daha yukarı çıktığı için idrar torbasına baskı yapmıyor artık uygulamada öyle okumuştum, göğüs hassasiyetim benşm de birkaç haftadıe yok için rahat olsun bence
Bu gece bende hiç iyi görmedim. Rabbim hayırlara yazsınGünaydın hanımlar
Sabaha kadar bir kabustan öbür kabusa geçiş yaptım resmen. Ne güzel dinlenmiş olup yeni haftaya güzel giriş yapacaktım
Merhaba zaten ağır belirtiler yavaş yavaş vücudunuz dan uzaklaşacak . 2. Trimester yaklaşıyor gebeliğin prenses dönemi yani o kadar rahat ve güzel geçiyorki sanki hiç hamile değilmişsiniz gibi merak etmeyin tedirginde olmayın aynı şeyleri bizde yaşıyoruzKızlar günaydın. Bugün 13+2yim. Ama iki gündür fark ettim ki göğüs hassasiyetim azaldı. Uçlara hâlâ dokunamıyorum ama genel olarak o dolgunluk yok gibi oldu. Birde gece idrara daha az çıkıyorum. İlk zamanlar her gece en az 3 kere uyanırdım. Şimdi bir kere kalkıyorum... ters birşey olmasından korkuyorum. Aranızda bunu yaşayan varmı?
Bende travmatik bi rüya gördüm niyeyse arkadaşımı sezeryana alıp derisini yüzmüşlerdiBu gece bende hiç iyi görmedim. Rabbim hayırlara yazsın
Al benden de okadar inanılmaz tuhaf rüyalar gördüm 7 de gözümü açtım uyku yutmadı dahaGünaydın hanımlar
Sabaha kadar bir kabustan öbür kabusa geçiş yaptım resmen. Ne güzel dinlenmiş olup yeni haftaya güzel giriş yapacaktım
15 haftalık oldu artık şükür bebeğim zorluk vermedi hiç bana hamile olduğumu hissetmedim hiç umarım benim de bu 2. Trimester güzel geçerMerhaba zaten ağır belirtiler yavaş yavaş vücudunuz dan uzaklaşacak . 2. Trimester yaklaşıyor gebeliğin prenses dönemi yani o kadar rahat ve güzel geçiyorki sanki hiç hamile değilmişsiniz gibi merak etmeyin tedirginde olmayın aynı şeyleri bizde yaşıyoruz