- Konu Sahibi elektroforez
-
- #7.841
Ben de erkek hissediyorum yaa canim ruyamda da sarisin mavis erkek goruyorum bakalim tersine mi cikacak yoksa dogru mu cikacak?Kesinlikle öyle yok ye tatlıyı çıkar hakkıyıda yalan ben full ekşi tuzlu aşerdim bana da erkek dedi doktorbenimde hissim hep erkek diyordu ilk andan itibaren rüyamda gördüğüm de oydu içimde ki seste öyle diyordu Rabbim sağlıkla gelmesini nasip etsinde gerisi önemli değil. Hayırlı olsun sizin içinde
Geçmiş olsun, şuan sadece parol kullanabilirsin ve doktor gerekli görürse gebeliğe uygun antibiyotik verebilir. İbucold ve diğer tüm soğuk algınlığı ilaçları genelikte kullanılamıyorKızlar iyi akşamlar, ben grip oldum öksürük, hapşırık, burun akıntısı hepsi varilaç alsam sıkıntı olur mu ibucold diye? Aranızda gripken ilaç kullanan oldu mu, doktorunuz hangi ilacı önerdi acaba?
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsunGeçmiş olsun, şuan sadece parol kullanabilirsin ve doktor gerekli görürse gebeliğe uygun antibiyotik verebilir. İbucold ve diğer tüm soğuk algınlığı ilaçları genelikte kullanılamıyorMutlaka bol bol su iç, bol meyve ye, limonlu ballı ılık su içebilirsin. Ateş başlarsa da mutlaka kulak burun boğaz muayenesi ol çünkü enfeksiyon gelişirse tedavi gereki acil şifalar dilerim
Bol istirahat ve bol su tüketimin çok önemli, bebişine bişey olmaz endişelenme sen kendini iyi etmeye çalışÇok teşekkür ederim canım Allah razı olsungerekirse doktora görüneceğim bakalım
Aklım bebişimde gerçektenBol istirahat ve bol su tüketimin çok önemli, bebişine bişey olmaz endişelenme sen kendini iyi etmeye çalış
Cok sagolunTebrik ederimSağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allahım inşallah Fetal dna testini kaçıncı haftada yaptırdınız acaba
Allah hayırlara çıkarsın canım benimBen de erkek hissediyorum yaa canim ruyamda da sarisin mavis erkek goruyorum bakalim tersine mi cikacak yoksa dogru mu cikacak?
Malesef en başından beri ben varım, midem bulanmadı ama ekşime fena oldu bu sebepten birşey yiyemedim ama hafta ilerlemesi ile azaldı.Kızlar iki gündür akşamları aşırı mide yanmam oluyor uzanamıyorum bütün yediklerim ağzımda. Reflü olmuş gibiyim. Doğal yollarla bi çözümünüz var mı?
Doktor bırak demeden asla bırakma canımProgestan kullanan kızlar bişey sorucam . Ben kullanmaya başlayalı 3 gün oldu ve kanamam kesildi ilacı kullanmaya devam etmeli miyim . Ne kadar kullandınız
Benim ilk haftalarda çok döküldü, yeni yeni normale dönüyorKızlar saçlarınız ne durumda son bir haftadır inanılmaz dökülmeye başladı benim
Ya aslında şeyden de şüpheleniyorum 3-5 günlüğüne tatile gitmiştik şampuanımı yanıma almayı unutmuştum eşimin şampuanından kullanmıştım o da mı etkiledi acaba diyorum bakalım ilerleyen günlerde göreceğizBenim ilk haftalarda çok döküldü, yeni yeni normale dönüyorZaten saçım çok ince telli ve az ödüm koptu öyle devam edecek diye doktorum gebeliğin saçlara iyi geleceğinden çok emin konuştu görcez bakalım
Hep diyorum inşallah saçları kayınvalideme ya da benim baba tarafıma çekerYa aslında şeyden de şüpheleniyorum 3-5 günlüğüne tatile gitmiştik şampuanımı yanıma almayı unutmuştum eşimin şampuanından kullanmıştım o da mı etkiledi acaba diyorum bakalım ilerleyen günlerde göreceğizbenim de ince telli ve az ya
Ayy cocuk biz de her türlü şanssızHep diyorum inşallah saçları kayınvalideme ya da benim baba tarafıma çekerKocamla bana çekerse 3 tel saçla doğar yavrum
Çocuklar bizi şaşırtıp gür saçlı olur inşallah yaa çok amin kdjdAyy cocuk biz de her türlü şanssıziki tarafta az saçlı, erkeklerde kel kayınvalidemin saçları gür tek
Ya badem yağı falan sürsek acaba geleceğe yatırım olur mu?Çocuklar bizi şaşırtıp gür saçlı olur inşallah yaa çok amin kdjd
Benim kafama sürmediğim herhangi bi yağ kalmadı sanırımYa badem yağı falan sürsek acaba geleceğe yatırım olur mu?
Aa gaviscon var evde ama ben içilebildiğini bilmiyordum. Doktoruma sorayım yine de yarın teşekkür ederimMalesef en başından beri ben varım, midem bulanmadı ama ekşime fena oldu bu sebepten birşey yiyemedim ama hafta ilerlemesi ile azaldı.
Başta yumuşak meyveler iyi geliyor sandım tam tersi daha da tetikliyormuş, içimin almadığı yemekler de yapıyorçikokata ve türevleri de çok yapıyor.
Sık sık fazla aç kalmadan ye, o zaman daha rahat geçiyor.
İnternetten araştırdığım kadarıyla gaviscon veya renei de iyi geliyor zaten doktorlarda vermiş ekşime olanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?