- 25 Haziran 2024
- 885
- 2.922
- 28
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #7.401
Saf gül suyunu sprey şişeye koydum ben yağlı olan bölgeye püskürtüp bekliyorum. Kuru olan bölgeye çok sıkmayın cildi kurutuyor. Mis gibi de kokuyorAynen böyle ele geliyor ama sivilce gorunumu de yok tam olarak
Gül suyunu duymamistim ama deneyecegim :)
Saf gül suyunu sprey şişeye koydum ben yağlı olan bölgeye püskürtüp bekliyorum. Kuru olan bölgeye çok sıkmayın cildi kurutuyor. Mis gibi de kokuyor
Hormonlara bagliyordum bende, ergene dondum tekrar resmenSıcaktan da olabilir kızlar çok sıcak ve terliyoruz sürekli :)
Insallah canimAz kaldı bacım dayanalım da 13 haftada inşallah rahatlarız
Rica ederim canimTeşekkür ediyorum canım yanma bende de yok ama enfeksiyon devam ediyor sanırım yarın bir gidip tahlil vercem bakalım inşallah bitmiştir önerilerin için teşekkür ediyorum canım denemeye başladım
Evet, hem yuzum sivilcelendi, hem de yanaklarim roza ya da egzama gibi pembe pembe ve kupkuru su an.Bu arada kizlar sizde de sivilcelenme oluyor mu su siralar? Bugun aynaya detayli baktigimda fark ettim, alnimda ve yuzumde ufak böyle pütür pütür sivilceler var. Halbuki cok nadir sivilce cikartan biriyim o yuzden sasirdim bu kadar fazla olmasina
Kuzenlerime aile grubundan ben yazdim ( yakin zamanda Turkiye’ye gitme planimiz yok diye mecburen) yakin akrabalara, aile dostlarina annem soyledi. Onun disinda kalanlara annem zamanlari geldikce soyler diye dusunuyorumBir de gebelik haberini es dost akraba ile nasil paylastiniz kizlar? Veya nasil paylasmayi dusunuyorsunuz? Ben henuz yakin cevre ve is arkadaslari haric kimseye soylemedim.
Bir de gebelik haberini es dost akraba ile nasil paylastiniz kizlar? Veya nasil paylasmayi dusunuyorsunuz? Ben henuz yakin cevre ve is arkadaslari haric kimseye soylemedim.
Kuzenlerime aile grubundan ben yazdim ( yakin zamanda Turkiye’ye gitme planimiz yok diye mecburen) yakin akrabalara, aile dostlarina annem soyledi. Onun disinda kalanlara annem zamanlari geldikce soyler diye dusunuyorum
Sadece kendi anneme ve eşimin annesine söyledim başka kimseye söylemem gerekmedi
Yakın arkadaş falan ben arayıp söyledim ama hala söylemediklerim var. Onlara da 16. Haftayı bitirince söylerim diye düşünüyorum
Benim bir de kedim var dört yaşındaAnneler sagolsun sagir sultana kadar duyuruyorlar hemen
Ben de 16. haftadan sonra sosyal medyada paylasmayi dusunuyorum fakat nasil bilemedim henuz :)
Aa fikir cok hosmus ayrica manevi olarak da anlamli <3Benim bir de kedim var dört yaşındapinterestte görmüştüm ayakkabılarla kediyi çekip paylaşım yapmışlar ben öyle birşey yapmayı düşünüyorum açıkçası fotoğraf hazır bile eşimin doğum günüydü bir bebek ayakkabısı bir de ona ayakkabı almıştım aynı marka farklı modelde ailece ayakkabımız var onları çektim kedi bebemle bunu paylaşmayı düşünüyorum
Teşekkür ederim benim de çok hoşuma gittiAa fikir cok hosmus ayrica manevi olarak da anlamli <3
Ben de pinterestte şu tarz gönderiler gördüm ve hoşuma gitti, mom/dad şapkası ve usgBenim bir de kedim var dört yaşındapinterestte görmüştüm ayakkabılarla kediyi çekip paylaşım yapmışlar ben öyle birşey yapmayı düşünüyorum açıkçası fotoğraf hazır bile eşimin doğum günüydü bir bebek ayakkabısı bir de ona ayakkabı almıştım aynı marka farklı modelde ailece ayakkabımız var onları çektim kedi bebemle bunu paylaşmayı düşünüyorum
Ay bunları da gördüm çok güzel ama eşimi ikna edemedimBen de pinterestte şu tarz gönderiler gördüm ve hoşuma gitti, mom/sad şapkası ve usg
O gunleri de goruruz dur hemen pes etme.Ay bunları da gördüm çok güzel ama eşimi ikna edemedim
Yaa ciddi misinO gunleri de goruruz dur hemen pes etme.
Cinsiyet partilerini abarti bulan esim su an o kadar heyecanli ki bu konuda, hala sasiriyorum, o yuzden ikna edemedim diye pes etme
Canım ben bu sorunu yaşadım fitil durduruyor bazen tekrar kahverengi lekelenme de gelebiliyordu benim kanama alanı 4 5 hafta sanırım görünmüştü ultrasonda . Hemen geçmeyebiliyor Bazen atılacak bazen vücut kendisi yok edecek süreci takipte ol tabi ama kabullenmek gerek üzülme yani alan var denildikçe birden gidemeyebilirMerhaba kizlar
Kontrolden döndüm simdi ,9+5 ,hareketlerini gördüm minik minicik kollarini oynatixorducok tatliydi ama kanama alanı halen var dedi doktor,6+3 de kanamam olmustu haftasonuydu , hastaneye gitmistim normal dediler,aktiv kanama degil ilac vermedi,Sonra ben hafta ici kendi doktoruma gidince progestan baslatti gece yatmadan fitil seklinde kullaniyorum, aslinda progestandan birkac gün sonra kanamam kesildi,hic görmedim simdiye kadar.Ama doktor kanama alanı halen var dedi bu nasil oluyor ,aranizdabu durumu yasayan var mi,bu arada progestan kullanmaya dewam dedi...
Biz hiç kimseye söylemedik sonuna kadar da gizlemeyi düşünüyoruz nasıl olucak bilmiyorum amaBir de gebelik haberini es dost akraba ile nasil paylastiniz kizlar? Veya nasil paylasmayi dusunuyorsunuz? Ben henuz yakin cevre ve is arkadaslari haric kimseye soylemedim.
Ben çatlardım söylemesem tebrik ederim siziBiz hiç kimseye söylemedik sonuna kadar da gizlemeyi düşünüyoruz nasıl olucak bilmiyorum ama. Annemler bile bilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?