- 22 Mayıs 2024
- 451
- 772
- 30
- Konu Sahibi elektroforez
- #7.441
Kızlar, uyku düzenim berbat. Sabah 5 te uyuyup 9da kalkıyorum. Uykum yok, 4 saatlik uyku ile ayakta kalabiliyorum. Sizin uyku rejiminiz nasıl?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sürekli uyuyorum balım. Saat sabahın 5i şuan. Dün akşam 8de uyumuşum. Gece 3 kere tuvalete kalktım. Daha yeni uyandım. İşe gittiğimde de boş bir zaman ve boş bir sedye bulduğumda direkt uyuyorum. Genelde her gün oluyor. Onun dışında günüm esnemekle geçiyor. Nereye devrilsem yatcam yani... sanırım progestanın etkisi. Yada normal bir süreç, bilmiyorum. Ama uyku nerde ben ordaKızlar, uyku düzenim berbat. Sabah 5 te uyuyup 9da kalkıyorum. Uykum yok, 4 saatlik uyku ile ayakta kalabiliyorum. Sizin uyku rejiminiz nasıl?
Ben gece 12 - 12 bucuk gibi uyuyorum. Uykum çok hafif geceleri hep kalkıyorum. Misal şu an tatildeyim şu saatte uyandım. Tekrar uyucamKızlar, uyku düzenim berbat. Sabah 5 te uyuyup 9da kalkıyorum. Uykum yok, 4 saatlik uyku ile ayakta kalabiliyorum. Sizin uyku rejiminiz nasıl?
Ben hep uyuyorum rahat uyuyamıyor musun acaba?Kızlar, uyku düzenim berbat. Sabah 5 te uyuyup 9da kalkıyorum. Uykum yok, 4 saatlik uyku ile ayakta kalabiliyorum. Sizin uyku rejiminiz nasıl?
Ya cidden insanın morali bozuluyorBenim düşük tehdidi olmamasına rağmen sırf progestan yazdığı için düşük tehdidi yazmıştı ben de baştan nasıl ya nasıl olur bu demiştim
İnşallah canım tek duamız sağlıklı kucağımıza almakAynen bende de yazmis,okudukca yutkunuyorum ,umarim canim istedigin ,istedigimiz gibi ilerler süreclerimiz
Bunu söylediğiniz iyi oldu bana birkaç hediye geldi hepsi yenidoğan çıkışı. Açıkçası ne alacağımı hiç bilmiyorum ilk çocuğum olacak. Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok iyi olur. Kış bebeği olacaklar mesela uzun kollu alttan çıtçıtlı body mi alalım daha çok mesela bir de ayaklı bu şirinlerin giydiği tipte tulumlar falanKızlar bir de giysi konusunda yeni doğan ve uzun süre kullanılabilir çıtçıtlı badi fln gibi şeyler alın. Bazı bebekler iri doğuyor bazıları minik oluyor ama çok hızlı büyüyor. Sonra giydirmeden elinizde kalır. Minyon olan kızıma bile yeni doğanlar bir ay oldu. Oğullarım zaten çok hızlı kilo aldı. Bir yaşta 3 yaş giydirdim. Son aylarda zaten belli olur bebek iri mi normal mi. 4.5 doğan bebeğe hastane çıkışı olmayabilir.
Düşük tehdidi yazmayınca devlet ödemiyormuş progestanı ondan mecbur yazıyorlar benim de yazıyor tanıdaBenim düşük tehdidi olmamasına rağmen sırf progestan yazdığı için düşük tehdidi yazmıştı ben de baştan nasıl ya nasıl olur bu demiştim
Benim de uykum kötü bir de gebelikte çok uyumur derler, hem tuvalete falan çok kalkıyorum hem de sebepsiz uyanıyorum, uykuya da zor dalıyorum Sadece prilam içtiğim geceler güzel uyuyorum o baya iyi uyutuyor beni ama ertesi gün de uykulu oluyorum işte orası kötüKızlar, uyku düzenim berbat. Sabah 5 te uyuyup 9da kalkıyorum. Uykum yok, 4 saatlik uyku ile ayakta kalabiliyorum. Sizin uyku rejiminiz nasıl?
Tesekkurler canimDoktorun yanına iki renk balonla gidin orda bi video çektirin
İnsanın bi tık morali bozuluyorDüşük tehdidi yazmayınca devlet ödemiyormuş progestanı ondan mecbur yazıyorlar benim de yazıyor tanıda
Bana kızmıştı asistan 1 ay dolmadan gelmeyin diyeGünaydın kıslar bir ay dayanamayıp arada devlet yapanlar var mı benim gibi idrar yolu için fitil verdi doktor ama kendi doktoruna sormadan kullansam mı bilemedim iki hafta önce antibiyotik kullanmıştım. Minik kuzum büyümüş çok çok parmağını emiyordu 10+6 olmamıza rağmen 10+2 çıktık devlette bir geriden gösteriyor bizim cinsiyet tahmini için de daha çok küçük dedi varsa tahmin alırız teyseler Eki Görüntüle 3471601 Eki Görüntüle 3471602
Evet evet benim de sorunum bu yaa ne alcam ne kadar alcam nasıl alcammm off kafam da deli sorular ama daha çoook var diye de biraz rahatım 5-6 aydan sonra alırım dedim de bence cinsiyetten sonra duramamBenim de kıyafet falan bişeyler alasım var ama hiç bilmiyorum ne almam lazım bir de kumaş içeriği güvenilir temiz marka bilenler araştıranlar, tecrübeliler yazarsa hepimiz faydalanırız