- 22 Mayıs 2024
- 626
- 1.219
- 28
- 30
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #7.281
4 Eylül de neden ulturasonla bakmıyor doktorunuzKızlaaar, sabah 2-3 saat çok yoğun stres altındaydım ve bulantılarım tekrar başladı, hemen midemde hissettim. Doktor 4 eylülde çağırdı, yine de ultrasonla bakmayacak, 20 Eylül de bakacak. Bebeğim iyidir İnşallah, yarın ultrasonla baktırsam mı acaba.
Ay darisi bana insallah. Inan bende kabizlik kolay kolay yasamazdim. Bu hamilelik dengemizi bozduO durumun nasıl olduğunu öyle iyi biliyorum ki, kaç gün tuvalete çıkamadım ki ben normalde kabızlık nedir bilmem. Gebelikte bazı hormonlar yükseldiği için kabızlığı tetikliyor. Bol su iç ve sabahları yulaf tüketmeye çalış, katı gıdalar çok tetikliyor kabızlığı. Benim o kadar kötü olmuştu ki 8. Haftalarda, içeriden derim çekiliyordu sanki. Kuru kayısı varsa 7-8 tane koy bir su bardağı sıcak suya, 5 dk bekle yumuşayınca ye ve arkasından da suyu iç. Ben iki gün sabah akşam öyle yaptım ondan sonra rahatladım. Sonra da yulafa başladım çok şükür kalmadı kabızlık
Kız yok yiyemem ki, tatlı şeyler yok yani boğazdan geçmiyor. Ağzımda büyüyorBebişimmm valla hakkını helal et isteyeceğini bilemedim
Ay sorma sorma ya etrafımda diyorum şu 3 ay dolsa da bi rahatlasam. Sanki böyle eski hayatıma döncek gibiyimEvet teyzesi 3 gün daha minik sadece :))
12.hafta bitse, sanki hersey yoluna girecekmis gibime geliyor
ayy özür dilerim yaa düşünemedim onuAy ne guzel anlattin kiz canim istedi of buz gibi
İç ama her gün mutlaka iç etkisini görürsün ben de bugün içmedim içeyim bariAy kefiri denicem ozaman. Gerci hic sevmem tadini ama bugun alip iceyim bari
rica ederim canım afiyet olsun hepinizeCanim cektihemen alip yapiyorum. Cok tesekkurler
Aman öyle bi kadın selam vermesin zaten mümkünse hiç konuşmasın. Kendini seninle aynı kefeye koyuyor sanırım. Sen annesin ya koskoca olgun bi kadınsın bu yaştan sonra sana nasıl davranman gerektiğini öğretemeyizz değil miEvet, kuzu. Salak ya, selam bile vermiyor evin içinde
Yurtdışındayım, sistem farklı işliyor burada. Ultrasona bakan ve kadın doğum farklı kişiler. Aynı kişi yapmıyor.4 Eylül de neden ulturasonla bakmıyor doktorunuz
60 yaşındaki kadına bu saatten sonra terbiye alır mıııı bilememAman öyle bi kadın selam vermesin zaten mümkünse hiç konuşmasın. Kendini seninle aynı kefeye koyuyor sanırım. Sen annesin ya koskoca olgun bi kadınsın bu yaştan sonra sana nasıl davranman gerektiğini öğretemeyizz değil mi
Of buz gibi deyince benim de canım çektiAy ne guzel anlattin kiz canim istedi of buz gibi
Ya biz aynı evde değiliz ama eşim hep der çok arama gitmeyin yüz verme falan diye. Ben de hep eşimi dinlerim bildiği bişey vardır diye. Sonuçta ben tanımıyorum annesini o tanıyor. Hatta Bazen diyorum niye annen için öyle diyorsun? İstiyorsan samimiyet kur da kendin gör dergerçekten iyi veya kötü kaynana diye bir şey yokmuş, tepene bindirdiğin ve bindirmediğin kaynana varmış
Anladım canımYurtdışındayım, sistem farklı işliyor burada. Ultrasona bakan ve kadın doğum farklı kişiler. Aynı kişi yapmıyor.
Nadiren anlık olarak sancı giriyor. Ani hareket yaptığımda,ayakta kaldığımda falanKızlar nadiren de olsa hafif regl sancılarınız oluyor mu?
bende de geceleri emzirmeye kalkarken falan böyle sert bi ağrı giriyor kısa süreli 4-5 saniye sürüyor geçiyor Allahtan.Kızlar nadiren de olsa hafif regl sancılarınız oluyor mu?
Nadiren anlık olarak sancı giriyor. Ani hareket yaptığımda,ayakta kaldığımda falan
Ben bugün biraz araba yolculuğu yaptım da o anda oldu hafif hafif böyle çok şiddetli değil de normal herhaldebende de geceleri emzirmeye kalkarken falan böyle sert bi ağrı giriyor kısa süreli 4-5 saniye sürüyor geçiyor Allahtan.
Normal kuzumBen bugün biraz araba yolculuğu yaptım da o anda oldu hafif hafif böyle çok şiddetli değil de normal herhalde
normal bence de canımBen bugün biraz araba yolculuğu yaptım da o anda oldu hafif hafif böyle çok şiddetli değil de normal herhalde
Ahahahah çok bilge kadınsın belli. Ben de dinleseydim ilk başta eşimi, güvenseydim böyle olmayacaktıOf buz gibi deyince benim de canım çektiallahtan evde buzdolabında var gidince içeyim bari
Ya biz aynı evde değiliz ama eşim hep der çok arama gitmeyin yüz verme falan diye. Ben de hep eşimi dinlerim bildiği bişey vardır diye. Sonuçta ben tanımıyorum annesini o tanıyor. Hatta Bazen diyorum niye annen için öyle diyorsun? İstiyorsan samimiyet kur da kendin gör deraman yok kalsın o zaman diyorum
Nadiren ayakta kaldığımda oluyor hem en büyük etken büyük tuvalete sık sık gitmemekmiş. Herkesin bünyesi farklı, istersen bir dahakine olursa ( inşallah hayırlısı ile olmaz) takip et ne zaman gittin en son tuvaleteKızlar nadiren de olsa hafif regl sancılarınız oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?