- 8 Ağustos 2023
- 5.840
- 6.669
- 118
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #7.201
Canım beta yeni öğrenip daha kesesi oluşulmayanlar için bakılıp iki kat artış gösterir mi onu takip edilir. Senin direk kese göründüğü için gerek duyulmamış işte ne güzel kalp atışı da duyulmuş. Kese görününce beta bakılmıyor zaten daha normalde de. Son adet tarihin ilk gününden hesaplanıyorHanımlar benim ilk gebeliğim ve bazı şeylere aşina değilim. Evde yapılan gebelik testinde pozitif çıkınca biraz bekeleyip doktora gittim, beta hcg değerime bakılmadı direkt kese görünmüştü kalp sesi de duyuldu 7. hafta dedi doktor. Demek ki gerekli değil diye düşündüm. Kan idrar vs bakıldı, değerlerimde beta hcg diye bi şey yok.
Bir de, sat son adetin ilk günü mü yoksa son gününe göre mi bakılıyor? Bu bana hiç makul gelmiyor çünkü ben adetimden iki hafta sonra test yaptığımda negatifti. Aradan 12 gün geçti tekrar yapınca pozitif çıktı, aşağı yukarı biliyorum ne zaman hamile kaldığımı ama bugün için mesela son adetin ilk gününden hesaplayarak 10 haftalık diyor doktorum. Bence daha küçük10 hafta 3 cm dedi bu arada, 10 haftayla uyumluymuş ve çok da hareketliydi minicik olmasına rağmen. Siz ne diyorsunuz bu duruma?
Evet çift yumurta ikizi Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahOlsun olsunÇift yumurta ikizleri mi sizin
Öncelikle hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah kese görünmediği zaman bthcg isteniyor bende ilk gittiğimde ultrasonla keseyi göremediği için beta istedi sonuç almaya gittiğimde tekrar baktı ve iki kese gördüğünü söyledi bet çok yüksektiHanımlar benim ilk gebeliğim ve bazı şeylere aşina değilim. Evde yapılan gebelik testinde pozitif çıkınca biraz bekeleyip doktora gittim, beta hcg değerime bakılmadı direkt kese görünmüştü kalp sesi de duyuldu 7. hafta dedi doktor. Demek ki gerekli değil diye düşündüm. Kan idrar vs bakıldı, değerlerimde beta hcg diye bi şey yok.
Bir de, sat son adetin ilk günü mü yoksa son gününe göre mi bakılıyor? Bu bana hiç makul gelmiyor çünkü ben adetimden iki hafta sonra test yaptığımda negatifti. Aradan 12 gün geçti tekrar yapınca pozitif çıktı, aşağı yukarı biliyorum ne zaman hamile kaldığımı ama bugün için mesela son adetin ilk gününden hesaplayarak 10 haftalık diyor doktorum. Bence daha küçük10 hafta 3 cm dedi bu arada, 10 haftayla uyumluymuş ve çok da hareketliydi minicik olmasına rağmen. Siz ne diyorsunuz bu duruma?
Benimde çift yumurta ikizi.elektroforez,
Evet çift yumurta ikizi Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Aaa sizin de mi ikizdiBenimde çift yumurta ikiziAmin inşallah
Şuan ulturason a göre 9 ve 9+2 olarak gidiyoruz. Aralarında iki gün görünüyorduAaa sizin de mi ikizdiçok sevindim şuan tam olarak kaç haftaliksin
Günaydınnn, iyi olmana sevindimGünaydııın güzel anneler
Ben bugün güne daha güzel uyandım dişim biraz daha geçti.umarım sizlerde iyisinizdir hastalık vs yoktur kimseciklerde
Ayakta kalma yatıp dinlenmen lazım sürekli, yorma kendini :)Evet kahverengi canım o zaman biraz rahatlayım bari bide ayakta fazla kalınca sanki akıntı geliyor gibi geldi
Sabah aç karnına kuru kayısı yiyip üzerine bol su iç işe yaramadı mıKızlar cok cok afedersiniz 3 gundur tuvalete cikamiyorum. Zaten uzun suredir kabızdım ama azda olsa oluyordu. Ama smdi 3 gundur hic cikamiyorum. Kuru kaysi yiorum fayda etmiyor. Hızlı çözüm varmi bildiginiz
öncesinde amniyosentez yapıldı canım genetik olarak bir sıkıntı çıkmadı, muhtemelen o enfeksiyondan kaynaklı gelişim geriliği yaşadı ve ödem oluştu vücudunda.. öyle bi hastalık falan da değil ha basit bi tırnak batmasından enfeksiyondu yaşadığım.Çok üzüldüm canım keşke yaşanmamış olsaydıdoğrudur gebelik sırasında geçirilen perinatal enfeksiyonlar (Kızamıkçık, CMV, Toxo v.b) gibi enfeksiyonlar düşükle sonuçlanabiliyor tabi kii ben de o yüzden söylüyorum zorda kalmadıkça kullanmamak lazım diye. Bu tarz bii enfeksiyon vs. varsa kullanılmalı. Ben sadece konuyla alakalı ufak bir şeyde bile antibiyotiğe yönelimi olan varsa bi anne olarak bildiklerimi aktarmak, uyarmak istedim peki senin düşükten sonra herhangi bir genetik test ya da bebeğin ölüm nedenini belirleyecek bir otopsi tarzı bir şey yapıldı mı?
erik hoşafı içebilirsin canım ya da kuru erik de ilave edebilirsin beslenmene ve bol su yürüyüşKızlar cok cok afedersiniz 3 gundur tuvalete cikamiyorum. Zaten uzun suredir kabızdım ama azda olsa oluyordu. Ama smdi 3 gundur hic cikamiyorum. Kuru kaysi yiorum fayda etmiyor. Hızlı çözüm varmi bildiginiz
canım inşallah olmamıştır birşey, zaten hep doktor kontrolündesin, Allah korusun birşey olsa ultrasonda anlaşılırÇok teşekkür ediyorum kızlar tavsiyelerinizi deneyeceğim artık kurtulabilirim bu durumdan inşallah umarım bu süreçte bebeğe zararı olmamıştır bu konuda tedirginim acaba olup olmadığını nasıl anlayabilirim
Ay iki kere aynı şeyi yazmışım sildim o yüzdenİçerde kalan kan gelmeye devam edecek bitene kadar sıkma canını, kahverengi falansa zaten aktif kanama değil içinde kalan eski kan geliyorbir süre devam edebilir yani
Canım, benim garanti çözümüm her gün iki adet haşlanmış kırmızı pancar yemeye çalışıyorum. Unutunca da yedikten 2 saat sonra gidebiliyorumKızlar cok cok afedersiniz 3 gundur tuvalete cikamiyorum. Zaten uzun suredir kabızdım ama azda olsa oluyordu. Ama smdi 3 gundur hic cikamiyorum. Kuru kaysi yiorum fayda etmiyor. Hızlı çözüm varmi bildiginiz
İyiymiş fazla bir fark yok benimde 12+2 ve 12+3 iki gün önce hicbiseyim yokken ambulansla acillik oldum kanamam oldu Cook kotu şuan biraz tedirginim korkuyorum inşallah bebeklerime birşey olmaz sağlıklı bir şekilde alırım kucagimaŞuan ulturason a göre 9 ve 9+2 olarak gidiyoruz. Aralarında iki gün görünüyordu
Bende de şeftali ve ardından içtiğim bol su yarım saatte etki ediyor canım.Kızlar cok cok afedersiniz 3 gundur tuvalete cikamiyorum. Zaten uzun suredir kabızdım ama azda olsa oluyordu. Ama smdi 3 gundur hic cikamiyorum. Kuru kaysi yiorum fayda etmiyor. Hızlı çözüm varmi bildiginiz
Okurken bile ne kadar üzüldüm Allah bir daha yaşatmasın böyle bir acıöncesinde amniyosentez yapıldı canım genetik olarak bir sıkıntı çıkmadı, muhtemelen o enfeksiyondan kaynaklı gelişim geriliği yaşadı ve ödem oluştu vücudunda.. öyle bi hastalık falan da değil ha basit bi tırnak batmasından enfeksiyondu yaşadığım.düşük değil doğum olarak adlandırdılar, normal doğum yaptım çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?