- 16 Haziran 2018
- 891
- 2.243
- 113
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #34.441
Aynı durumdayım yalnız değilsiniz…Genel olarak hep uyku halinde zaten. Ağlamadan memeyi tutmuyor hiç. Ağlayınca ağzına kendim sokuyorum hemen tutarsa tutuyor. Yoksa ağzını meme için açmıyor. Çözüm bulunca yazarım tabi. Ama şu da var bazı bebekler sonuçta hem meme emiyor hem biberonla mama alıyor bizimki neden memeyi almıyor anlamıyorum
Aynı durumdayım yalnız değilsiniz…Genel olarak hep uyku halinde zaten. Ağlamadan memeyi tutmuyor hiç. Ağlayınca ağzına kendim sokuyorum hemen tutarsa tutuyor. Yoksa ağzını meme için açmıyor. Çözüm bulunca yazarım tabi. Ama şu da var bazı bebekler sonuçta hem meme emiyor hem biberonla mama alıyor bizimki neden memeyi almıyor anlamıyorum
Evet bağ kurma olayı bu gözgöze bakışma ise öyle güzel öyle anlamlı bakıyor ki biberonda iken bileArkadasim 1.5 yasina kadar sagdi, bir de sut annelik yapti ucuzlere. Azalmiyor canim guzel dusun. Ben mama+ meme yapiyorum, biberondayken hep gozumun icine bakiyor, hem de o kadar guzel bakiyor ki
Evet bağ kurma olayı bu gözgöze bakışma ise öyle güzel öyle anlamlı bakıyor ki biberonda iken bileArkadasim 1.5 yasina kadar sagdi, bir de sut annelik yapti ucuzlere. Azalmiyor canim guzel dusun. Ben mama+ meme yapiyorum, biberondayken hep gozumun icine bakiyor, hem de o kadar guzel bakiyor ki
O kadar bensin ki …En azından 6 ayı çıkarabilsem sağmayla. Annelik gerçekten delilik böyle bir sevgi böyle bir bağlılık böyle bir düşünme dünya üzerinde başka bir canlıya karşı imkansız gerçekten. Herşeyi her açısıyla düşünüyoruz. Daha 15 günlük bebek ağlayınca aklım çıkıyor, nasıl büyüteceğim acaba
Hangi marka aldın bir de memnun musun sağmayı güzel yapiyor mu
Ay ev desteksiz hiç olmuyor canım kafana takma hepimiz aynı durumdayız bir hafta şimdi eşime de tatil onla anca bir hafta da halledebildik o olmasa yapamazdım buk götürürdüYaa canım valla benim doğumdan sonra kanama 1 hafta 10 gün falan sürdü, sonra değişik renklerde akıntılar gördümmuhtemelen kullandıkları malzemelerden kaynaklı rahim kendini temizliyor.. çok şükür eskisi gibi ağrım acım kalmadı, akıntılar da en az seviyeye geldi.. sanırım lohusalığın da sonuna geliyoruz seninle aramızda bir gün var, zaten sen doğuruyorum deyince eyvallah dedim, geliyor gelmekte olan vücut kendini bir şekilde toparlıyor da benim psikolojim fena dağılmış durumda, her fırsatta ağlıyorum, istemsizce yaşlar boşalıyor gözlerimden ev almış başını gitmiş, bebem bana bağımlı, kocam desen ondan daha çok bağımlı çıkmazdayım resmen
Ben kullandım canım çok faydasını göremedim ama memnun olanda çok var yorumlar iyi belki senin bebeye iyi gelir dene istersenKizlar clinikid diye gaz masaj yagi varmis kullanan var mi?
Artık kahveler ve yemekler hep soğuk olacak canımBu bebe yemek yedigimizin sinyalini falan mi alıyor ya skdbiwndkd bakın o uyurken bommmmboş islerle uğraşırken vs uyuyor, telefonla takiliyom vs komşuma kahveye bile gidince bu bebe uyuyor yani uyanmiyo sjbdjsnd sigaraya vs çıkınca tık yok. Acıkmışim mutfakta ekmek arası bari bir şeyler yapayım yiyim dedim tam oturdum pıt başladı ajbsjsbdbsbdj bezini de yanlış mi taktiysam kaçırmış yandan alfindaki battaniyeye falan da geçmiş bi de üstünü bezini vs degisicem ama aç uyanmış krize girdi ksbxhwhsksndj taktiği varsa verin bari yemeğim bitince uyansın
Ay ben ilkinde oldum sonra eskisi gibi aynı düzende devam etti yaBen de anlamadım bu durumu .40’ım dolmadan regl gibi ağrılarım oldu .Zaten kanamam başından beri çok oldu ,aralıklı olarak kırk gün sürdü .40 ‘ım çıkınca yine regl ağrılarım başladı ,kanamam da oldu hafif hafif .Bu kadar erken regl olunur mu ki diyorum da annem kırk bası olur öyle dediregl değilmiş yani
H hepcool Oy kızlar nerelerdesiniz bilmiyorum ama Allah kolaylık versin bazen ailenizle aynı yerde olsanız daha yalnız hissediyorsunuz üzülmeyin benim kendi annem komşu gibi arayıp soruyor kardeşimin 2 yaşındaki oğluna bakıyor evet zor biliyorum ama bakmadığı günler de de yanıma çıkıp gelmedi hastaneye geldiğinde yarım ağız kalayım istersen dedi kalma dedim hastane çıkışı nir çorba yapıp geldi sonrasında bir şey göremedim eşim hallediyor diye düşündü ama o da hem temizlik hem abla hem ben yetişemedi yine Allah razı olsun bu ikinci sezeryan işlemi çok ağır geldi ayağa kalkamadım onun desteği olmadan çok desteğini gördüm ama annemde onun bundesteğini görmek yerine kendisi bir şeyler yapsa kırılmazdım en azından babalık izni bitinceki süreçteBenim de atandığım şehirde kimsem yok, çok yalnız hissediyorum.. ilk çocuğun acemiliği de ayrı dert vallaama öyle ya da böyle bir ay geçti gitti.. ilk günleri hatırlıyorum da kabusun ta kendisiydi, şimdi uykusuzluk bile rutine bindi, bedenim kendi tepki veriyor her zorluğun bir kolaylığı bir sonu olacaktır.. hangi geceye zincir vurulmuş ki sabah olmasın.. bu zor günlerin ardından güneş yine doğacak sen Dr iyi ki varsın canım benim
Hemen uyuma biraz azalıyor sanki artık dünyanın farkına varmaya başladıklarından diye düşünüyorum canımKızlar bu aralar uyku reddi yaşıyor musunuz yavrularda? Benimki bayağı direniyor uyumamak için, sonra bayılıyor kucağıma
İyi bari canım o 3 hafta sana cok iyi gelecek inşallah dinlenmiş olarak döneceksinAmin canım, hepimize. Evet hâlâ tekim, hatta eşim artık eve en erken 21.00 de gelecek. Şu an daha gelmedi bileHaftasonu anneme gideceğim, 3 hafta kalmayı planlıyorum. Desteğe çok ihtiyacım var.
Mesajını okudum tam yazacaktım ki ablamız kardeşini bacağımdan aldırıp kendisini sallayayım diye bacağıma yattı.
Dursun, beni biraz rahat bıraksın diye tv den çizgi film izlemesine biraz fazla izin verdim. Şimdi de onun ceremesini çekiyorum. Ne söz dinliyor, ne düzgün yemek yiyor.
Bizim 42 gün olmuş bile nasıl oldu anlamadım. Sanki hiç geçmiyor diyorum ama 1,5 ay olmuş neredeyse. Gaz olayı en çekindiğim mevzu. Allah hepimize yardım etsin canım.
Bende tekli lansinoh vardı şimdi mochi aldım gayet memnunum, bence gayet güzel sağıyorEn azından 6 ayı çıkarabilsem sağmayla. Annelik gerçekten delilik böyle bir sevgi böyle bir bağlılık böyle bir düşünme dünya üzerinde başka bir canlıya karşı imkansız gerçekten. Herşeyi her açısıyla düşünüyoruz. Daha 15 günlük bebek ağlayınca aklım çıkıyor, nasıl büyüteceğim acaba
Hangi marka aldın bir de memnun musun sağmayı güzel yapiyor mu
Hurma ve kuru incir ye bol bol insaAllah bebeğin doyuyordur ve sütün biran önce artarSelamlar uykusuz annelerbir arkadaşımız emzirme danışmanlığı alıp çok memnun kalmıştı. Emzirme danışmanı kimse bana mesaj olarak atabilirse çok sevinirim çok şükür sütüm geldi ama o kadar az ki tek memeden 10 ml anca çıkıyodur sağarak. O yüzden bebeğimin doyduğundan asla emin olamıyorum sütünüz nasıl arttı, neler yaptınız ?
Benim sutum azdi, hala mama ile destekliyoruz ama biraz da olsa arttirdik sukur. Brewers yeast kullaniyorum solgarin, elimden geldigince her emzirme sonrasi sagim yapiyorum, cok zor oluyor ama mumkunse 3 saatte 1, ben gunde 4-5 sagima indim, sut toplamaktan ziyade memeyi uyarmak amac. Arada power pump da yapin o da cok guzel arttiriyormusSelamlar uykusuz annelerbir arkadaşımız emzirme danışmanlığı alıp çok memnun kalmıştı. Emzirme danışmanı kimse bana mesaj olarak atabilirse çok sevinirim çok şükür sütüm geldi ama o kadar az ki tek memeden 10 ml anca çıkıyodur sağarak. O yüzden bebeğimin doyduğundan asla emin olamıyorum sütünüz nasıl arttı,
Ay maşallah böyle şeyler duymaya öyle ihtiyacım var kiArkadasim 1.5 yasina kadar sagdi, bir de sut annelik yapti ucuzlere. Azalmiyor canim guzel dusun. Ben mama+ meme yapiyorum, biberondayken hep gozumun icine bakiyor, hem de o kadar guzel bakiyor ki
Karnı doysun ve sağlıklı olsunlar da gerisne takılmayacağım artıkAynı durumdayım yalnız değilsiniz…
Evet bağ kurma olayı bu gözgöze bakışma ise öyle güzel öyle anlamlı bakıyor ki biberonda iken bile
O kadar bensin ki …
Eczanelerde süt attırıcı çaylar var onlari deneyebilirsinSelamlar uykusuz annelerbir arkadaşımız emzirme danışmanlığı alıp çok memnun kalmıştı. Emzirme danışmanı kimse bana mesaj olarak atabilirse çok sevinirim çok şükür sütüm geldi ama o kadar az ki tek memeden 10 ml anca çıkıyodur sağarak. O yüzden bebeğimin doyduğundan asla emin olamıyorum sütünüz nasıl arttı, neler yaptınız ?
Selam canım boza , bol su, tere otu, hurma bunlarda güzel arttırıyor 2 saatte 1 en az 20-30 dk bebe meme de duruyor günlük 5-6 sarı çişli bez alıyorsan günlük kalasını da yapıyorsa yeterince besleniyordurSelamlar uykusuz annelerbir arkadaşımız emzirme danışmanlığı alıp çok memnun kalmıştı. Emzirme danışmanı kimse bana mesaj olarak atabilirse çok sevinirim çok şükür sütüm geldi ama o kadar az ki tek memeden 10 ml anca çıkıyodur sağarak. O yüzden bebeğimin doyduğundan asla emin olamıyorum sütünüz nasıl arttı, neler yaptınız ?
Selamlar uykusuz annelerbir arkadaşımız emzirme danışmanlığı alıp çok memnun kalmıştı. Emzirme danışmanı kimse bana mesaj olarak atabilirse çok sevinirim çok şükür sütüm geldi ama o kadar az ki tek memeden 10 ml anca çıkıyodur sağarak. O yüzden bebeğimin doyduğundan asla emin olamıyorum sütünüz nasıl arttı, neler yaptınız ?
Bizim kaka kokulu :) kokusuz olmasi lazimmis ilk defa duydum
Artık normal bence canım bir ayı geçmiş sizinki bizimkide kokmaya başladı kokudan anlıyoruzBizim kaka kokulu :) kokusuz olmasi lazimmis ilk defa duydum
Buna cevap verdim mi hatırlamıyorum ama yazicam. Her memeden ağzını çektiğinde gazını alıyorum. Hepsinde de gak diye çıkarıyor. Almayınca aptta birikiyo galiba fena oluyo ayni taeif ettigin gibi. Bazen de alsam da alt gazi cok oluyor onu cozemedim tabi de mndndnd mama zaten kendi başına gaz yapıyor galiba yaMama verirken ya da emzirirken hangi araliklarla bebisin gazini cikartiyorsunuz kizlari ? Memedeyken bir memeden bir memeye gecerken yapmaya calisiyorum da, mamada esim 30 ml de bir cikart diyor, ama cocuk avazi ciktigi kadar bagiriyor benim icim elvermiyorsonra da gazdan kivraniyor, kipkirmizi
Ya bu çocuğun mıçma saatini akşama alamaz miyiz sjxbsjnxksjxn her sabah bu saatlerde anca yapıyor 6 hobi falan ksjdjsnd daha yeni yapti ve sonundan deliksiz uyuyabililecek inşallahYine nobetteydik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?