Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    152
Aynı durumdayım yalnız değilsiniz…

Arkadasim 1.5 yasina kadar sagdi, bir de sut annelik yapti ucuzlere. Azalmiyor canim guzel dusun. Ben mama+ meme yapiyorum, biberondayken hep gozumun icine bakiyor, hem de o kadar guzel bakiyor ki
Evet bağ kurma olayı bu gözgöze bakışma ise öyle güzel öyle anlamlı bakıyor ki biberonda iken bile

Arkadasim 1.5 yasina kadar sagdi, bir de sut annelik yapti ucuzlere. Azalmiyor canim guzel dusun. Ben mama+ meme yapiyorum, biberondayken hep gozumun icine bakiyor, hem de o kadar guzel bakiyor ki
Evet bağ kurma olayı bu gözgöze bakışma ise öyle güzel öyle anlamlı bakıyor ki biberonda iken bile
O kadar bensin ki …

Ay ev desteksiz hiç olmuyor canım kafana takma hepimiz aynı durumdayız bir hafta şimdi eşime de tatil onla anca bir hafta da halledebildik o olmasa yapamazdım buk götürürdü
Kizlar clinikid diye gaz masaj yagi varmis kullanan var mi?
Ben kullandım canım çok faydasını göremedim ama memnun olanda çok var yorumlar iyi belki senin bebeye iyi gelir dene istersen

Artık kahveler ve yemekler hep soğuk olacak canım Biz de şimdi kalktık ay zor uyandım yandan da geçmiş bir mıçmış kör gözlerle değiştirdim ama yine de çok şükür yarabbim Gün boyu kaka alamamıştım maf etmişti beni
Ay ben ilkinde oldum sonra eskisi gibi aynı düzende devam etti ya Umarım geç oluruz bir de onla uğraşmayalım şimdilik ne güzel rahattık

H hepcool Oy kızlar nerelerdesiniz bilmiyorum ama Allah kolaylık versin bazen ailenizle aynı yerde olsanız daha yalnız hissediyorsunuz üzülmeyin benim kendi annem komşu gibi arayıp soruyor kardeşimin 2 yaşındaki oğluna bakıyor evet zor biliyorum ama bakmadığı günler de de yanıma çıkıp gelmedi hastaneye geldiğinde yarım ağız kalayım istersen dedi kalma dedim hastane çıkışı nir çorba yapıp geldi sonrasında bir şey göremedim eşim hallediyor diye düşündü ama o da hem temizlik hem abla hem ben yetişemedi yine Allah razı olsun bu ikinci sezeryan işlemi çok ağır geldi ayağa kalkamadım onun desteği olmadan çok desteğini gördüm ama annemde onun bundesteğini görmek yerine kendisi bir şeyler yapsa kırılmazdım en azından babalık izni bitinceki süreçte
Kızlar bu aralar uyku reddi yaşıyor musunuz yavrularda? Benimki bayağı direniyor uyumamak için, sonra bayılıyor kucağıma
Hemen uyuma biraz azalıyor sanki artık dünyanın farkına varmaya başladıklarından diye düşünüyorum canım

İyi bari canım o 3 hafta sana cok iyi gelecek inşallah dinlenmiş olarak döneceksin Destek gerçekten çok önemli ah yerim o ablayı Allah kolaylık versin canım zor tabi bir abla olarak yeni bebenin gelip anneyi paylaşması babayı da akşama geç görüyor çocuk belki de baba geldiğinde uyumuş oluyor napsın o da tek ilgilenebilecek anne varken ilginin çoğu da bebeğe kaydı haklı o kuzucukta
Oy maşallah 42 gün zamanla gazı da biter inşallah

Son düzenleme:
Bende tekli lansinoh vardı şimdi mochi aldım gayet memnunum, bence gayet güzel sağıyor

Selamlar uykusuz anneler bir arkadaşımız emzirme danışmanlığı alıp çok memnun kalmıştı. Emzirme danışmanı kimse bana mesaj olarak atabilirse çok sevinirim çok şükür sütüm geldi ama o kadar az ki tek memeden 10 ml anca çıkıyodur sağarak. O yüzden bebeğimin doyduğundan asla emin olamıyorum sütünüz nasıl arttı, neler yaptınız ?

Hurma ve kuru incir ye bol bol insaAllah bebeğin doyuyordur ve sütün biran önce artar

Benim sutum azdi, hala mama ile destekliyoruz ama biraz da olsa arttirdik sukur. Brewers yeast kullaniyorum solgarin, elimden geldigince her emzirme sonrasi sagim yapiyorum, cok zor oluyor ama mumkunse 3 saatte 1, ben gunde 4-5 sagima indim, sut toplamaktan ziyade memeyi uyarmak amac. Arada power pump da yapin o da cok guzel arttiriyormus

Ay maşallah böyle şeyler duymaya öyle ihtiyacım var ki

O kadar bensin ki …
Karnı doysun ve sağlıklı olsunlar da gerisne takılmayacağım artık

Eczanelerde süt attırıcı çaylar var onlari deneyebilirsin

Selam canım boza , bol su, tere otu, hurma bunlarda güzel arttırıyor 2 saatte 1 en az 20-30 dk bebe meme de duruyor günlük 5-6 sarı çişli bez alıyorsan günlük kalasını da yapıyorsa yeterince besleniyordur

Kizlar benim bebegin boynunun altı kızarmiş pişik gibi olmus evde pişik kremi yok bebe vazelini var sursem fayda edermi sizce

Buna cevap verdim mi hatırlamıyorum ama yazicam. Her memeden ağzını çektiğinde gazını alıyorum. Hepsinde de gak diye çıkarıyor. Almayınca aptta birikiyo galiba fena oluyo ayni taeif ettigin gibi. Bazen de alsam da alt gazi cok oluyor onu cozemedim tabi de mndndnd mama zaten kendi başına gaz yapıyor galiba ya
Yine nobetteydik
Ya bu çocuğun mıçma saatini akşama alamaz miyiz sjxbsjnxksjxn her sabah bu saatlerde anca yapıyor 6 hobi falan ksjdjsnd daha yeni yapti ve sonundan deliksiz uyuyabililecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…