Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    152
CNm hani bizden sari renk su gibi bseler akiyor ya dogumdan sonra,kokuyor sanki sendede öyle mi

CNm hani bizden sari renk su gibi bseler akiyor ya dogumdan sonra,kokuyor sanki sendede öyle mi
O normal koku kadar kokuyor yani illaki kokacak regl olunca da kokusu oluyor ya, enfeksiyon olsa daha başka kokacagina inanıyorum çünkü o kısma sabun vs degdiremeyebiliyoruz veya normal rutinde temizleyemiyoruz. akan sıvınin veya kanin da kokmasi normal diye düşünüyorum o sarı renk akarken psikopata baglamistim her wc gidişimde kokusuna bakiyodum veya ayna tutuyodum kendime dikiş vs tutmadiysa koptuysa falan diye sjndjsbdjdjdj

Normalde atmam pek ama az önce tam gazini cikartmaya calisirken uyuya kaldi diye gazı çıkmıyordu bu videoya denk düştüm skndjsndjwjdkdj dedim ki dene Büşra ne kaybedeceksin o pozisyona aldığım an çıktı gazı şok oldum kahkaha atiyodum ki kustu sonra videodaki havlunun nedenini anladim ksbsuwhsjjsshsj bir zarari olur mu bilemedim her yaptigimizda kusar mi onu da bilemedim ama atayim bi bakın isterseniz

Oturtmak sakıncalı değil mi ya

Oturtmak sakıncalı değil mi ya
Yok oturtmadim ben de zaten ya sjndjs elimde yaptim ben kalcasinda bir elim diğeri boyun tarafindayken anlık dik tuttugum an çıktı nsnxjsnxjd Oturmak sakıncalı şuan bize ama anlik yapilan bir şey olduğu için o şekilde de yapsak pek sorun olmaz gibi geldi bana olay dik tutmak diye düşünüyorum

Yanlış bi hareket yapmıyım diye sormak istedim mdkskskak teşekkür ederim denerim ben de

Ay yorumlari okudum boynunu sıktığını veya çektiğini vs düşünmüşler alakası yok sadece dik duracağız kadar destek verdim elim arka tarafindaydi mesela videoda önden tutmuş ya sknxjsndkd anladim olay tamamen gövde kısmının dik durması bence

Yanlış bi hareket yapmıyım diye sormak istedim mdkskskak teşekkür ederim denerim ben de
Ben de korkuyorum böyle seylerden denemem hiç normalde. Gazıyla o kadar uğraştım ve çıkmadı ki ksbxjsndjd dur bi dik tutayim dedim pıt oldu burda daha bilgili analar da var yorum yapin zararli midir bilelim snbdjsjs ipeksi19 misophonia_ diğerlerinin nickleri bulamadim 4 sayfa geri gittim yine yoktu siz de görünce yazin lütfen snnsjsndkdj

Ya benimki agir kokuyor sanki. Rahatsiz edici. Ama bende hamilelik boyunca enfeksiyon vardi. Belki onun kokusudur. Cidden bıktım kadın olmaktan

16:20 de yatırdım şimdi kalkti sjxhsjndjsjjdd fittiracagim bu pırt sorununa çözümü olan yok mu ya sırf ona uyanıyor sjnxjsndksjd

ipeksi19 misophonia_ @ada2211 hangi kurutma makinesini kullanıyorsunuz acaba? Memnun musunuz? Ben henüz almadım
Bende Bosch un var #reklamdeğil İstanbul da oturuyorum evler küçücük asacak yer yok evin içi tüy doluyordu ve kızım alerjik olduğu için aldık büyük rahatlık tavsiye ederim hatta kendime kızdım gereksiz gördüğüm için evlenirken aldırmamıştım keşke o zaman aldırsaydım

Ya benimki agir kokuyor sanki. Rahatsiz edici. Ama bende hamilelik boyunca enfeksiyon vardi. Belki onun kokusudur. Cidden bıktım kadın olmaktan
Zaten ağır kokuyor ama akıntı yeşil vs değilse enfeksiyon değildir diye düşünüyorum muayene oldun mu tekrar sen hiç

Canım bencede bir sorun yoktur oturtmuyorsan ama ben yapamam sanki ben cesaret edemiyorum bu tür şeylerde acıtırım diye cıplak yerlerine dokunurken banyo yaparken bilmecem tutamıyorum farketmeden canınımyakarım diye sanırım bunu da yapamam Ben gaz da çıkartamıyorum ya bacaklarını karnına doğru ittirerek deniyorum onda bile korkuyorum sıkıntımıdır mu diye her yaptığımda da çıkmıyor zaten beceremiyorum resmen

O kalçadan ettirme şeyini ben de yapamıyorum yani yaparım ama şuan çok küçük 3 aylıkken falan okey ama şuan yemiyo djndjsnd onu eşim yapıyor biraz jsbsjsjs

Zaten ağır kokuyor ama akıntı yeşil vs değilse enfeksiyon değildir diye düşünüyorum muayene oldun mu tekrar sen hiç
1 Ay sonra falan gitcem enfeksiyon icin cnm
Cunku dogum sirasinda ebe gordu enfrksiyonu. Biara kadin doguma kontrole git enfeksiyonun cok yogun dedi. Gitcem işte dikislerim tam iyileşsin. Alttan muayeneye karşi fobim oluştu dogumdan sonra

Ya
Peki birşey soracağım benim hatam sarılık sürecinde biberon vermekti. Siz böle bişe yaptınız mı memeye alışmadan biberon emzik vermek gibi. Yok direkt mi reddetti Ben çok suçluyorum kendimi bu yüzden

Sorma valla ben de korkuyom artık sjhjejdjsj bir sorun olmadikca gidesim de yok açıkçası

Kızlar benim bebiş 2 gündür kaka yapmıyor ya beslenmesi çişi filan iyi gazdan sürekli ıkınıyor gazı az az çıkarıyor ama kaka yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…