- 12 Ağustos 2024
- 548
- 1.315
- 28
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #34.501
Canım ben hastanenin ilk günü silikon uçla emzirmeye başladım sonra çocuk sarılık oldu sütümü çekemiyordu sağarak verdim biberonla, o yüzden oldu benim de maalesef.Ya
Peki birşey soracağım benim hatam sarılık sürecinde biberon vermekti. Siz böle bişe yaptınız mı memeye alışmadan biberon emzik vermek gibi. Yok direkt mi reddetti Ben çok suçluyorum kendimi bu yüzden
Ya
Peki birşey soracağım benim hatam sarılık sürecinde biberon vermekti. Siz böle bişe yaptınız mı memeye alışmadan biberon emzik vermek gibi. Yok direkt mi reddetti Ben çok suçluyorum kendimi bu yüzden
Benim doğduğundan beri aynı meme ucu yok silikon uç al dediler aldım. Etmiyorum eda yöntemiyle enjektör sonda ile sonda içine mama verelim hem meme emsin hem mama alsın dediler yaptık ama yine memeyle kavga etti. Doğru düzgün emmedi ve sarılık oldu. Silikon ucu çıkardım baktım emdi silikon takmadım. Sonra yine kavga ağlama krizleri ve mecburen biberon verdim. Sonra da memeyi istemedi zaten. Sms bence bahane kendimizi hiç suçlamayalım çoğu bebek hem emiyor hem biberon alıyor. Olmayınca olmuyor ben 2-3 hemşire ile ayrı denedim eşimle annemle ayrı denedim yok. Herkes memeyi zorla diyor ama çocuk iki yudum süt içecek diye ağlamaktan perişan oluyor gerek var mıCanım ben hastanenin ilk günü silikon uçla emzirmeye başladım sonra çocuk sarılık oldu sütümü çekemiyordu sağarak verdim biberonla, o yüzden oldu benim de maalesef.
Aynen öyle ben de zaten memeyi tutsa bile azıcık çekşyor diye uğraşmıyorum zorlamıyorım gerek yok hiç, en azından böyle doyduğunu biliyorum. Olacağı varmış gerçekten kendimizi suçlamaya üzmeye hiç gerek yokBenim doğduğundan beri aynı meme ucu yok silikon uç al dediler aldım. Etmiyorum eda yöntemiyle enjektör sonda ile sonda içine mama verelim hem meme emsin hem mama alsın dediler yaptık ama yine memeyle kavga etti. Doğru düzgün emmedi ve sarılık oldu. Silikon ucu çıkardım baktım emdi silikon takmadım. Sonra yine kavga ağlama krizleri ve mecburen biberon verdim. Sonra da memeyi istemedi zaten. Sms bence bahane kendimizi hiç suçlamayalım çoğu bebek hem emiyor hem biberon alıyor. Olmayınca olmuyor ben 2-3 hemşire ile ayrı denedim eşimle annemle ayrı denedim yok. Herkes memeyi zorla diyor ama çocuk iki yudum süt içecek diye ağlamaktan perişan oluyor gerek var mı
Kesinlikle. İnsan bazen üzülüyor ama doyduğunu ve ağlamadığını görmek her şeye değerAynen öyle ben de zaten memeyi tutsa bile azıcık çekşyor diye uğraşmıyorum zorlamıyorım gerek yok hiç, en azından böyle doyduğunu biliyorum. Olacağı varmış gerçekten kendimizi suçlamaya üzmeye hiç gerek yok
Gerek yok gerçekten çok ağlıyorBenim doğduğundan beri aynı meme ucu yok silikon uç al dediler aldım. Etmiyorum eda yöntemiyle enjektör sonda ile sonda içine mama verelim hem meme emsin hem mama alsın dediler yaptık ama yine memeyle kavga etti. Doğru düzgün emmedi ve sarılık oldu. Silikon ucu çıkardım baktım emdi silikon takmadım. Sonra yine kavga ağlama krizleri ve mecburen biberon verdim. Sonra da memeyi istemedi zaten. Sms bence bahane kendimizi hiç suçlamayalım çoğu bebek hem emiyor hem biberon alıyor. Olmayınca olmuyor ben 2-3 hemşire ile ayrı denedim eşimle annemle ayrı denedim yok. Herkes memeyi zorla diyor ama çocuk iki yudum süt içecek diye ağlamaktan perişan oluyor gerek var mı
Ben de az once hassas ayarda attim canimGüzel sonuçlar alırsınız inşallah canım
Gözünüzaydın hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla büyüsün inşallahMart ın son doğumu sizin oldu o zaman
Bizimde aynı canım ya ben hiç ilgilenemiyorum ablayla o da bunu içerliyor sanırım bizim baba evdeydi şu tatil sürecinde Allah tan o ilgilendi okula da gidiyor o da beni rahatlatıyor yoksa çok zor seni çok iyi anlıyorum evde akşama kadar zor oluyordur aferin ablaya idare ediyorsa
Maşallah inşallah hep böyle devam eder güzel abla diğer türlü vurma fırlatma çok sıkıntılı yalnız bırakıp WC ye bile gidemezsin benim de kardeşiminkşler öyleydi çocuğu tenhada kıstırıyor hep hala bile sıkıştırıyor
Ay bende çeker falan diye atmıyım dedim ilk yıkamada astım ütüledim sonrasında attık kurutmaya gittiSabrım bir yıkamalıkmış kurumuyor as as bitmiyor minik minik derken dedim çekerse çeksin uğraşamam atıyorum ama öyle bariz çekme olmadı şuan aynı gibiler
Cok zor kurumuyor yaBen de kurutmaya atıyorum mümkün değil tek tek as topla ütülee ayy
Benimkinin de ayarlari bozulduUyuyodu ama iki gündür falan ayarı kaçtı jsbxjsjdjdjdjd cok yorukduysa uyuyodur herhalde 1 saatyani öyle umuyorum
Antibiyotik kullandik biz o biraz daha iyi geldi diye düşünüyorum. Kullanmasaydik belki sen gibi aynı derdik ama henüz çok yeni canım. Benim hâlâ o epizyonun sızısı var yani ufaktan hissediyorumkuru tutacaksın en kısa sürede geçer inşallah o oturamamak vs kötü oluyor çünkü ben 2-3. Hafta gibi anca rahat ettim hareket anlamında. Eğer bir sarı yeşil renk akıntı yoksa veya aşırı kötü bir koku falan sıkıntı yok oyle olmadığı sürece
Insallahcanim benim de oyle uzuluyorumAynen benimkide oyle insallah gecer şu kusma canimi cok sıkıyor
Geçmiş olsun ben dikis ağrısı en azından azalsin diye bir kutuyu bitirmişimdirKızlar dünden beri ciddi kemik ağrım var her tarafım sızlıyordün parol içtim iyi geldi, bugün de içsem bir sorun olur mu bilen var mı? Zarar verir mi bebeğe 2 gün üst üste içmek sütümü azaltır mi ?
Meme reddi herkeste mi var ve emmemesine karışan tayfa insanı en çok yorani beni de şu zaman zarfinda delirtiler biberon vermek kolaylık mama vermek kolaylık zevkimden veriyorum dogru gecenin bı vakti sunl ısıtmak biberon hazırlamak memeni açıp vermekten daha kolay uzaktan konuşmak çok basitBenim doğduğundan beri aynı meme ucu yok silikon uç al dediler aldım. Etmiyorum eda yöntemiyle enjektör sonda ile sonda içine mama verelim hem meme emsin hem mama alsın dediler yaptık ama yine memeyle kavga etti. Doğru düzgün emmedi ve sarılık oldu. Silikon ucu çıkardım baktım emdi silikon takmadım. Sonra yine kavga ağlama krizleri ve mecburen biberon verdim. Sonra da memeyi istemedi zaten. Sms bence bahane kendimizi hiç suçlamayalım çoğu bebek hem emiyor hem biberon alıyor. Olmayınca olmuyor ben 2-3 hemşire ile ayrı denedim eşimle annemle ayrı denedim yok. Herkes memeyi zorla diyor ama çocuk iki yudum süt içecek diye ağlamaktan perişan oluyor gerek var mı
Deme demeÜfff 5. Hafta atak haftası miymiş rezalet
Bende öyle bişe olmadı krem varmı krem sur canım hangi marka sağma makinenKizlar ben goguslerimi sagiyorum gunluk ama siyah kismi sagmadan dolayi mi bilmiyorum büzusuk oldu ve aciyor bu durumu yasayan var mi ?
İmkanı olan akşam 8-9 gibi yikasin bu çocuk ne zaman yikasam bayiliyo snxbxbnd gündüz 2 saat bile uyumadi max 1 saati görmüştür gerisi hep kesik kesik 10 dk 15 dk şeklinde canım çıktı:')Deme deme3 haftada başladı ataklar uykusuzluga direniyoruz gündüzleri
Onlari yumruk yağmuruna tutasım var cidden. Herbokolog diye bise var ya işte bunlar onlarMeme reddi herkeste mi var ve emmemesine karışan tayfa insanı en çok yorani beni de şu zaman zarfinda delirtiler biberon vermek kolaylık mama vermek kolaylık zevkimden veriyorum dogru gecenin bı vakti sunl ısıtmak biberon hazırlamak memeni açıp vermekten daha kolay uzaktan konuşmak çok basit
Benimki de gündüzleri full uyuyor ne yaparsam yapayım asla uyanmıyor gece oldu mu da zabahaaa kadar dansssİmkanı olan akşam 8-9 gibi yikasin bu çocuk ne zaman yikasam bayiliyo snxbxbnd gündüz 2 saat bile uyumadi max 1 saati görmüştür gerisi hep kesik kesik 10 dk 15 dk şeklinde canım çıktı:')
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?