Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    152
Bizimki yapsa bile uyumuyo canim hep var gazi

Sagol canm benm

Kızlar merhabalar 30 martta normal doğum yaptım epizyo dikişim var. Çok sıkıntı yaşıyorum acısı ve ağrısı asla azalmıyor. Hala rahat rahat tuvalete de çıkamıyorum. Oturamıyorum kalkamıyorum. Her tuvaletten sonra baticon sürüyorum. Anestol merhem sürüyorum. Kuru tutmaya çalışıyorum. Parol de kullanıyorum.5 gün oldu hala bir azalma yok. Aynı durumu yaşayıp çözebilen var mı?

Daha cok yeni. Zamanla agriniz azalacak. Biraz daha sabredin. Antibiyotik iciyormusunz ?

Hiç sorma canım. Dün babayı göremedi, bu sabah da eşim erken çıkmış yine göremedi. Çocuk hangi oyunu istese "annecim, kardeşin uyusun, sonra" diyorum ve o sonra hiç olmuyor. Çünkü kardeş kucağımdan inince uyanıyor. Ablamız yine iyi idare ediyor süreci. Geçen arkadaşım geldi. Onun da 2 çocuğu var ve çocuklarımız ay-yaş olarak aynılar. Onların abla epey agresif. Vurma, eşya fırlatma vs... Kendi çocuğum için şükrettim vallahi.
Sen nasılsın? Sizde durumlar nasıl?

Güzel sonuçlar alırsınız inşallah canım

Gözünüzaydın hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla büyüsün inşallah Mart ın son doğumu sizin oldu o zaman

Bizimde aynı canım ya ben hiç ilgilenemiyorum ablayla o da bunu içerliyor sanırım bizim baba evdeydi şu tatil sürecinde Allah tan o ilgilendi okula da gidiyor o da beni rahatlatıyor yoksa çok zor seni çok iyi anlıyorum evde akşama kadar zor oluyordur aferin ablaya idare ediyorsa
Maşallah inşallah hep böyle devam eder güzel abla diğer türlü vurma fırlatma çok sıkıntılı yalnız bırakıp WC ye bile gidemezsin benim de kardeşiminkşler öyleydi çocuğu tenhada kıstırıyor hep hala bile sıkıştırıyor
Kizlar bebek kiyafetlerini kurutmaya atiyor musunuz? Bu havalarda kurumuyor her gun de camasir cikiyor
Ay bende çeker falan diye atmıyım dedim ilk yıkamada astım ütüledim sonrasında attık kurutmaya gitti Sabrım bir yıkamalıkmış kurumuyor as as bitmiyor minik minik derken dedim çekerse çeksin uğraşamam atıyorum ama öyle bariz çekme olmadı şuan aynı gibiler

Kizlar sizin bebisler gunduz uyiyor mu benim ki gunduz de uyumuyor
Uyuyodu ama iki gündür falan ayarı kaçtı jsbxjsjdjdjdjd cok yorukduysa uyuyodur herhalde 1 saat yani öyle umuyorum
Antibiyotik vermedi doktorum emzirdiğim için heralde :/ azalmayınca hiç endişe ettim acaba yanlış bir şey mi yapıyorum diye
Antibiyotik kullandik biz o biraz daha iyi geldi diye düşünüyorum. Kullanmasaydik belki sen gibi aynı derdik ama henüz çok yeni canım. Benim hâlâ o epizyonun sızısı var yani ufaktan hissediyorum kuru tutacaksın en kısa sürede geçer inşallah o oturamamak vs kötü oluyor çünkü ben 2-3. Hafta gibi anca rahat ettim hareket anlamında. Eğer bir sarı yeşil renk akıntı yoksa veya aşırı kötü bir koku falan sıkıntı yok oyle olmadığı sürece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…