- 31 Temmuz 2024
- 340
- 921
- 18
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #34.461
Çok sağol bilgiler için canım. Bezinde koyu renk sarı renkler vardı dün. Yarın kontrolü var bakalım dr ne diyecek. Sağarken süt o kadar az geliyor ki doyması imkansız diye düşünüyorum ama sarı leke dışındaki maddelerde sorun yok gibi
Bizimki yapsa bile uyumuyo canim hep var gaziBuna cevap verdim mi hatırlamıyorum ama yazicam. Her memeden ağzını çektiğinde gazını alıyorum. Hepsinde de gak diye çıkarıyor. Almayınca aptta birikiyo galiba fena oluyo ayni taeif ettigin gibi. Bazen de alsam da alt gazi cok oluyor onu cozemedim tabi de mndndnd mama zaten kendi başına gaz yapıyor galiba ya
Ya bu çocuğun mıçma saatini akşama alamaz miyiz sjxbsjnxksjxn her sabah bu saatlerde anca yapıyor 6 hobi falan ksjdjsnd daha yeni yapti ve sonundan deliksiz uyuyabililecek inşallah
Bir an önce düzelse şu bağırsaklar yaBizimki yapsa bile uyumuyo canim hep var gazi
Sagol canm benmCanım ben bunu yeni gördüm geçmiş olsun. Yeni doğan bebekleri narkoz vermeden sünnet ediyorlsr ağrı çekmedikleri içino mantıkla gidersek acımıyordur.
Ben törpü makinası aldım ve çok memnunum. Uyurken iki dkda hallediyorum 0-6 ay başlığıyla. Bas bırak şeklinde(çabuk törpülüyor) ve kontrollü olarak yapmak gerekiyor sadece.
Daha cok yeni. Zamanla agriniz azalacak. Biraz daha sabredin. Antibiyotik iciyormusunz ?Kızlar merhabalar 30 martta normal doğum yaptım epizyo dikişim var. Çok sıkıntı yaşıyorum acısı ve ağrısı asla azalmıyor. Hala rahat rahat tuvalete de çıkamıyorum. Oturamıyorum kalkamıyorum. Her tuvaletten sonra baticon sürüyorum. Anestol merhem sürüyorum. Kuru tutmaya çalışıyorum. Parol de kullanıyorum.5 gün oldu hala bir azalma yok. Aynı durumu yaşayıp çözebilen var mı?
Beyaz gürültü dinlettinmi hic. Kundak yap beyaz gurultu ac belki uyur. Benimki huysuzlandiginda oyle yapiom bazen işe yariyorKizlar sizin bebisler gunduz uyiyor mu benim ki gunduz de uyumuyor
Hiç sorma canım. Dün babayı göremedi, bu sabah da eşim erken çıkmış yine göremedi. Çocuk hangi oyunu istese "annecim, kardeşin uyusun, sonra" diyorum ve o sonra hiç olmuyor. Çünkü kardeş kucağımdan inince uyanıyor. Ablamız yine iyi idare ediyor süreci. Geçen arkadaşım geldi. Onun da 2 çocuğu var ve çocuklarımız ay-yaş olarak aynılar. Onların abla epey agresif. Vurma, eşya fırlatma vs... Kendi çocuğum için şükrettim vallahi.İyi bari canım o 3 hafta sana cok iyi gelecek inşallah dinlenmiş olarak döneceksinDestek gerçekten çok önemli ah yerim o ablayı Allah kolaylık versin canım zor tabi bir abla olarak yeni bebenin gelip anneyi paylaşması babayı da akşama geç görüyor çocuk belki de baba geldiğinde uyumuş oluyor napsın o da tek ilgilenebilecek anne varken ilginin çoğu da bebeğe kaydı haklı o kuzucukta
Oy maşallah 42 gün zamanla gazı da biter inşallah
Dinletiyorum uyudu onu dinleyerek ama yarim saat dalamiyorBeyaz gürültü dinlettinmi hic. Kundak yap beyaz gurultu ac belki uyur. Benimki huysuzlandiginda oyle yapiom bazen işe yariyor
Antibiyotik vermedi doktorum emzirdiğim için heralde :/ azalmayınca hiç endişe ettim acaba yanlış bir şey mi yapıyorum diyeDaha cok yeni. Zamanla agriniz azalacak. Biraz daha sabredin. Antibiyotik iciyormusunz ?
Bende emziriyorum ve antibiyotik vermisti. Belki dikiş sayiniz azdır oyuzden vermemis olabilir. 1 haftaya azalir agriniz farkedersiniz daha cok yeniAntibiyotik vermedi doktorum emzirdiğim için heralde :/ azalmayınca hiç endişe ettim acaba yanlış bir şey mi yapıyorum diye
Senin bebekte kusuyormuydu benimki her emmeden sonra kusuyor kiyafet yetiştiremiyorum. Önlük alcam artkKizlar bebek kiyafetlerini kurutmaya atiyor musunuz? Bu havalarda kurumuyor her gun de camasir cikiyor
EVet canim kusuyor surekli emmeden mamadan sonra felan sonra hickirik tutuyorSenin bebekte kusuyormuydu benimki her emmeden sonra kusuyor kiyafet yetiştiremiyorum. Önlük alcam artk
Ben hep kurutma da kurutuyorum. Bu yüzden ütüye de ihtiyaç duymuyorum.Kizlar bebek kiyafetlerini kurutmaya atiyor musunuz? Bu havalarda kurumuyor her gun de camasir cikiyor
Güzel sonuçlar alırsınız inşallah canımÇok sağol bilgiler için canım. Bezinde koyu renk sarı renkler vardı dün. Yarın kontrolü var bakalım dr ne diyecek. Sağarken süt o kadar az geliyor ki doyması imkansız diye düşünüyorum ama sarı leke dışındaki maddelerde sorun yok gibi
Gözünüzaydın hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla büyüsün inşallahKızlar merhabalar 30 martta normal doğum yaptım epizyo dikişim var. Çok sıkıntı yaşıyorum acısı ve ağrısı asla azalmıyor. Hala rahat rahat tuvalete de çıkamıyorum. Oturamıyorum kalkamıyorum. Her tuvaletten sonra baticon sürüyorum. Anestol merhem sürüyorum. Kuru tutmaya çalışıyorum. Parol de kullanıyorum.5 gün oldu hala bir azalma yok. Aynı durumu yaşayıp çözebilen var mı?
Bizimde aynı canım ya ben hiç ilgilenemiyorum ablayla o da bunu içerliyor sanırım bizim baba evdeydi şu tatil sürecinde Allah tan o ilgilendi okula da gidiyor o da beni rahatlatıyor yoksa çok zor seni çok iyi anlıyorum evde akşama kadar zor oluyordur aferin ablaya idare ediyorsaHiç sorma canım. Dün babayı göremedi, bu sabah da eşim erken çıkmış yine göremedi. Çocuk hangi oyunu istese "annecim, kardeşin uyusun, sonra" diyorum ve o sonra hiç olmuyor. Çünkü kardeş kucağımdan inince uyanıyor. Ablamız yine iyi idare ediyor süreci. Geçen arkadaşım geldi. Onun da 2 çocuğu var ve çocuklarımız ay-yaş olarak aynılar. Onların abla epey agresif. Vurma, eşya fırlatma vs... Kendi çocuğum için şükrettim vallahi.
Sen nasılsın? Sizde durumlar nasıl?
Ay bende çeker falan diye atmıyım dedim ilk yıkamada astım ütüledim sonrasında attık kurutmaya gittiKizlar bebek kiyafetlerini kurutmaya atiyor musunuz? Bu havalarda kurumuyor her gun de camasir cikiyor
Uyuyodu ama iki gündür falan ayarı kaçtı jsbxjsjdjdjdjd cok yorukduysa uyuyodur herhalde 1 saatKizlar sizin bebisler gunduz uyiyor mu benim ki gunduz de uyumuyor
Antibiyotik kullandik biz o biraz daha iyi geldi diye düşünüyorum. Kullanmasaydik belki sen gibi aynı derdik ama henüz çok yeni canım. Benim hâlâ o epizyonun sızısı var yani ufaktan hissediyorumAntibiyotik vermedi doktorum emzirdiğim için heralde :/ azalmayınca hiç endişe ettim acaba yanlış bir şey mi yapıyorum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?