- Konu Sahibi elektroforez
-
- #34.221
Doktor mu 60 cc ye geçin dedi ? Bayramdan sonra doktor kontrolü var , kilo alımı ve sarılık durumuna göre doktorda bizi yönlendirir diye düşünüyorumCanm ben meme+30cc mama verıyodum 3 gundur meme+60cc mamaya gectık.sizler nekadar verıyorsunuz
Ahh canım ,canımdan can gitti birden aglayınca gozunde ılk defa yas gördümOlmaz canım kendimizin de kesiluyo ya bazen açımistir biraz ama geçertörpü mantikliymis ya ben kesemiyorum babasi azcik ucundan aliyo ama jilet mübarek hem bizj hem kendini kesiyo
Hayır doktor demedı birşey artık midesi büyüdü ancak doyuyor,benden 30-40cc ancak süt cıkıyor diye dusunuyorum her emmesınde,gerısını mama ile takvıye edıyorum.zaten tok olunca mamayı ıcmıyor,ona gore ayarlıyorumDoktor mu 60 cc ye geçin dedi ? Bayramdan sonra doktor kontrolü var , kilo alımı ve sarılık durumuna göre doktorda bizi yönlendirir diye düşünüyorum
Bizim Doktor da meme artı 60 cc mama demişti. Ama artık doymadığını hissediyorum ve mamanın da arkasında uraz'ın ayına göre 90 cc yazıyor. 2 gündür 90 veriyorumCanm ben meme+30cc mama verıyodum 3 gundur meme+60cc mamaya gectık.sizler nekadar verıyorsunuz
Zaten tok olunca ıcmıyorlar canım hepsını,içiyorsa tam iyi geliyordur 90cc,yarın kontrolumuz var bakalım kılosu boyu ne oldu.yazarım yarınBizim Doktor da meme artı 60 cc mama demişti. Ama artık doymadığını hissediyorum ve mamanın da arkasında uraz'ın ayına göre 90 cc yazıyor. 2 gündür 90 veriyorum
Benim gece emmiyor mecbur sagip veriyorum sinir oluyor gece emerken hemen ulasmak istiyor ben mama 60 cc meme 40 cc bazen 60 cc veriyorum doymuyor cunkuBende emzirme sonrası 30-40 ml civarı mama veriyorum günde 4 kez, bir öğün sadece meme bir öğün meme + mama veriyorum , gece sadece emziriyorum
Canım benim çok haklısın senim bir yanlışın yok içini ferah tut. Bence de kalmasın sen kendin ilgilen bebişinle anneliğinin tadını çıkar, gelecekse de bebekle ilgilenmete değil yemek yapmaya toplamaya yardımcı olsun bi zahmet. Zaten bu kvler bi acayip sorma yani bizden çok lohusa onlar, en iyi bilenler onlarKızlar moralim çok bozuk . Kendimde suç aramaya başladım . Bebek olduktan sonra üç gece evde kayınvalidem kaldı bizle . Sürekli bebek aç doymuyor süt niye inmedi niye ağlıyor bilmem ne diye işte sürekli beni gerdi tamam yardımı da çok dokundu ses etmedim eşime dedim artık kalmasın kendimiz bakalım diye neyse gitti evine iki gündür gelmiyor bugün eşim getireyim sizi diye aradı ben de duyuyorum telefonda kızmış gelmicem ben hevesim kaçtı karışırım bi şeye falan diye konuştu eşim gitti yanına gelmiyor ağlıyormuş ben çok heves ettim bilmem ne diye tamam ama benim de ilk çocuğum benim de hevesim var kucağıma ben almak istiyorum ağlayınca hemen kalkıp o alıyordu tavırlarımdan kırılmış beni anlamıyor lohusa olan benim ağlayan o anlamadım . Kendi bebeğinle ilgilenmek istemek yalnız kalmak benim hakkım değil mi
Beni hiç anlamıyor ben gelme demedim bi şeyki demedim kıracak tavırlarımdan öyle anlamış ağlıyormuş şimdi de ben ağlıyorum bunu bana yaşatmaya ne hakkı var sanki bebek kaçıyor gelir sever istediğindeCanım benim çok haklısın senim bir yanlışın yok içini ferah tut. Bence de kalmasın sen kendin ilgilen bebişinle anneliğinin tadını çıkar, gelecekse de bebekle ilgilenmete değil yemek yapmaya toplamaya yardımcı olsun bi zahmet. Zaten bu kvler bi acayip sorma yani bizden çok lohusa onlar, en iyi bilenler onlarayrıca yeni doğuö yapmışsın tabi ki gelecek artacak sütün, ben de sinir olmuştım doymuyor aç meme ver dediklerinde, en son eşime dedim annenle konuş bana süt konusunu açmasın dedim. Sütün yetmiyor diyip duruyodu
Ay şala gibiya, sen hiç canını sıkma canım ağlama boşuna üzme kendini bebişine odaklan. O da hatasını anlar inşallahBeni hiç anlamıyor ben gelme demedim bi şeyki demedim kıracak tavırlarımdan öyle anlamış ağlıyormuş şimdi de ben ağlıyorum bunu bana yaşatmaya ne hakkı var sanki bebek kaçıyor gelir sever istediğinde
Eşim de onu haklı buluyor işte o da beni üzdüAy şala gibiya, sen hiç canını sıkma canım ağlama boşuna üzme kendini bebişine odaklan. O da hatasını anlar inşallah
diyecek bir şey bulamıyorum canım, eşin geldiğünde tekrar güzelce anlat derdinü eminim daha iyi anlayaxaktır seniEşim de onu haklı buluyor işte o da beni üzdü
Çok geçmiş olsun canım üzülme hepimizin başına gelebilir o stres uykusuzlukla normalCokmu kotu kızlar yaa acımıyodur demı halao kadar uzuldum ki cok uzgunum
Ya bu kv lere bebe doğunca bir şey oluyor ben anlamıyorum kuma gibi neyin tribi kıskançlığıKızlar moralim çok bozuk . Kendimde suç aramaya başladım . Bebek olduktan sonra üç gece evde kayınvalidem kaldı bizle . Sürekli bebek aç doymuyor süt niye inmedi niye ağlıyor bilmem ne diye işte sürekli beni gerdi tamam yardımı da çok dokundu ses etmedim eşime dedim artık kalmasın kendimiz bakalım diye neyse gitti evine iki gündür gelmiyor bugün eşim getireyim sizi diye aradı ben de duyuyorum telefonda kızmış gelmicem ben hevesim kaçtı karışırım bi şeye falan diye konuştu eşim gitti yanına gelmiyor ağlıyormuş ben çok heves ettim bilmem ne diye tamam ama benim de ilk çocuğum benim de hevesim var kucağıma ben almak istiyorum ağlayınca hemen kalkıp o alıyordu tavırlarımdan kırılmış beni anlamıyor lohusa olan benim ağlayan o anlamadım . Kendi bebeğinle ilgilenmek istemek yalnız kalmak benim hakkım değil mi
Çok duygusala bağladı olayı tamam seviyorsun bebeği de ama benim de ilk bebeğim yani onun ilk torun değil sonuçta anlayış yok . Bakalım zamana bırakıcazYa bu kv lere bebe doğunca bir şey oluyor ben anlamıyorum kuma gibi neyin tribi kıskançlığıCanını sıkma çok normal bebek ağladığı zaman anne kucağına alınca onun kokusunu alıp rahatlar kv nin kokusunu napsın En doğrusunu yapmışsın bazı şeyleri diyebilmek de önemli diyemeyip içine atmak daha kötü ağlamanı gerektirecek bir şey yok canım için rahat olsun gelmezse de gelmesin he sen destek için diyorsan da yanlış anlaşıldığını bebeklerin anne kokusuna karlı duyarlılığından dolayı alıp sakinleştirmek istediğini söyleyebilirsin hem bence de destek olacaksa ev temizliğine yemeğine destek olsun abartmasın yani
İpketoşuum sagol canım benım destegın ıcın.saat 4 ten berı uyumadı aglıyor,zar zor uyutuyoruz 3 dakıka sonra aglayarak uyanıyor,elımı acıyor karnımı agrıyor anlayamadım.Allahım ona gelecek olan bana gelsın o mutlu olsun yeterkı..canı acıdı dıye hala cok uzgunum.mınık bır cana bakmak çok zor en kucuk bır hataya dıkkatsızlıge gelmıyor,nasıl bakacagım bılmıyorum hala annemlerdeyım,eve gecemıyorum bır türlü moralım cok bozuk gercekten.Aslında her konuda el becerım ıyıdır ama bebegı asla gıyındıremıyorum kolu acıyacak dıye,yada stres anında cok aglayınca falan bebek bende onunla aglıyorum panık oluyorum..ne yapsam bılemıyorum nasıl bakacagımı elım ayagıma dolandı.dıkısım kanamıs bugun hep kucakta yada ıkı buklum emzırmeye calısmaktan susturmaya calısmaktan..bıraz depresyondayım sanırım..Allahım bebegım ıyı olsunda ben ıyı olurum..Çok geçmiş olsun canım üzülme hepimizin başına gelebilir o stres uykusuzlukla normalEldivenini tak ağzına götürmesin iyileşir zamanla zeytinyağı da sürebilirsin nemlendirici etki yapar yumuşatıp rahatlatır
kaledıon damla ve laktaz enzımınden cok memnunum canm ben doktoruna sorup kullanabılırsın.hala devam sorun ama en azından gazını daha rahat cıkarıyor.3 ay surermıs bu problemAksam oldu yine ikinmalarimiz basladi 18 gunluk olduk ya kizlar bu ıkınma gaz sorununa cozum bulan var mi ?
Selam canım benimde daha 4. Günüm aynı durumdayım. Hümgür hüngür ağlıyorum emzirmeye çalışırken. Yemin ederim doğum sancısından bile kötü. Sabah çocuğun ağzı kan olmuştu. Bunun bir çaresi yok mu yaSelam canım benim daha iyi Kerem. Başka doktora daha gittik fito krem verdi. Sabah akşam onu sürüyoruz azaldı akıntısı vs kuruyor sanki. Onun dışında göğüs yaralarım aynı kafayı yemek üzereyim bütün tuşlara basıyorum ama düzelmiyor çatlaklar yarıklar kanamalar. Her emzirmede ayağımı yere vurarak ağlamaya devam ediyorum. Bu durum beni hayattan soğuttu hiçbir şeyden zevk alamıyorum. Her emzirme saati daha gelmeden stres çöküyor. Her şeyi deniyorum. Gümüş kapak, melhemler kremler bana mısın demiyor
Bir sorayim doktora canim ya cok fena aksamlari uyku yok ayrica uykuya dalma sorunu da varkaledıon damla ve laktaz enzımınden cok memnunum canm ben doktoruna sorup kullanabılırsın.hala devam sorun ama en azından gazını daha rahat cıkarıyor.3 ay surermıs bu problem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?