- 11 Temmuz 2024
- 1.558
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.520
- 48
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #33.661
Yaaa bende bir gün sonra doğsam Kadir gecesi olacakmış dedem adı Kadriye olsun demiş bir gün önce doğmuşum Allahtan da ismim Kadriye olmamışKadir gecesinde doğurucam galiba benimki yola çıktı
Hamile diye biliyorum kuzum ama biz de bitik durumdayız bence bize de acırlarKucağında uyu xjbxjx ben hep kucagimda uyutuo yatiriyorumyani umarım iyi bir şeydir yaptığım hiç bilmiyorum jdhxhdjjdjdjdj anlıyorum seni bu arada sorun yok hepimiz aynı sureclerdeyiz hemen hemen ben de wc 2 sansliysam 3 kere cikabiliyorum
ben kimseyi takmiyorum zaten ya. Sadece eşim evet genel olarak bana iyi baktı kabul ama ben ayaklandigimdan sonra duygusal veya ev konusundaki desteği ya da oturup yanimda muhabbeti iyice azaldı barizben de tartismadim sonuçta yapinca da yapiyor diye ama en son dün dolmusum zaten aglarken yakalayinca dokuldum içimdekileri djndjdjdjd bana diyo ki sen ondan mi bana bosanalim falan dedin halbuki espri yapiyodum. ben bosanayim değil sen getir bosanma kagidini diye bir konuda takıldım ona djxnjsjdjdjnd artık dışarıdan nasıl gorunduysem ihtimal vermiş kocami seviyorum müge abla, o da beni seviyo (şüpheli mdbdjdjdk)
Aynayla baksana epizyonun oraya doğru dikiş duruyor mu diye djbdjdjd benim dikiş pembe renkti mesela sknxjsndjdjdjjd dikkat etmemişsindir bence düşmüştür dışardaki. İçtekiler dusmediyse de düşer çünkü dışarısı kadar kuru kalmıyor anca yani
Naptın canım, iyisinizdir inşallah bebişlebir de sen sakin ol stres yapma 35 küçük bir hafta değil kritik siniri geçmişsin nerdeyse, bu haftadan sonra zaten erken doğum diye geçmiyor. Hatta doğan çoğu bebe kuveze de girmiyor her şeyin hayırlısı olsun inşallah bebişim gününü bekler ama beklemezse de üzülme günü bu günmüş demekki bu gün gelmek istemiş annesinin koynuna Haber ver lütfen
Enerciiiii snxnnxxbsbx yanlış anlaşılmasın beğendim ama doğurdum dagünaydın canim, senin de Kadir gecen mübarek olsun dua zincirine dogurmayan nisan mayis anasi falan ekleyelim hamile duadu mi daha geçerli lohusa duasını mı jshxhdhdndj benim garanticilik
Yurtdışı dada mı şekerli su muhabbeti varBiz mi lohusayiz bu kocalar mi belli degil valla. Bana da cok cektirdi, hala da cektiriyor. Biz bilincli vermedik ama bir hemsire kan alirken bebemden aglamasin diye vermis, duyunca sinir krizi geciriyordum, yine de oldu sarilik.
Alt bel kuyruk sokumu ve bacak arası çatı ağrısı halen bende var bir aya geçmesini umuyorum heralde kemikler yerleşiyorYa kızlar ben biraz yürüyünce kuyruk sokumumdaki kemik acayip ağrıyor ya birde galiba bebegim biraz tombul olunca bacak arası kızarmış pişik olmuş sanki 12 günlük bebeği pişik yaptık olaya bak.
Kadir gecesi doğması güzel de 35+0 da doğmasa iyiYaaa bende bir gün sonra doğsam Kadir gecesi olacakmış dedem adı Kadriye olsun demiş bir gün önce doğmuşum Allahtan da ismim Kadriye olmamışerkek olursa Kadir kız olursa Kadriye seninki neydi cinsiyet
Kuzum sağlıcakla gelsin mübarek günde geliyor mutlaka haber ver bize de düş et mart ayı grubunun tüm bebekleri gazsız olsun sağlıcakla dogsun diye gider ayak son hamile dakikalarında
Hamile diye biliyorum kuzum ama biz de bitik durumdayız bence bize de acırlarTövbe yarabbim o yüzden hem hamişlerden hem lohusalar olmak üzere güçlerimizi birleştirelim
BEn oraya bakamiyorum desemKucağında uyu xjbxjx ben hep kucagimda uyutuo yatiriyorumyani umarım iyi bir şeydir yaptığım hiç bilmiyorum jdhxhdjjdjdjdj anlıyorum seni bu arada sorun yok hepimiz aynı sureclerdeyiz hemen hemen ben de wc 2 sansliysam 3 kere cikabiliyorum
ben kimseyi takmiyorum zaten ya. Sadece eşim evet genel olarak bana iyi baktı kabul ama ben ayaklandigimdan sonra duygusal veya ev konusundaki desteği ya da oturup yanimda muhabbeti iyice azaldı barizben de tartismadim sonuçta yapinca da yapiyor diye ama en son dün dolmusum zaten aglarken yakalayinca dokuldum içimdekileri djndjdjdjd bana diyo ki sen ondan mi bana bosanalim falan dedin halbuki espri yapiyodum. ben bosanayim değil sen getir bosanma kagidini diye bir konuda takıldım ona djxnjsjdjdjnd artık dışarıdan nasıl gorunduysem ihtimal vermiş kocami seviyorum müge abla, o da beni seviyo (şüpheli mdbdjdjdk)
Aynayla baksana epizyonun oraya doğru dikiş duruyor mu diye djbdjdjd benim dikiş pembe renkti mesela sknxjsndjdjdjjd dikkat etmemişsindir bence düşmüştür dışardaki. İçtekiler dusmediyse de düşer çünkü dışarısı kadar kuru kalmıyor anca yani
Naptın canım, iyisinizdir inşallah bebişlebir de sen sakin ol stres yapma 35 küçük bir hafta değil kritik siniri geçmişsin nerdeyse, bu haftadan sonra zaten erken doğum diye geçmiyor. Hatta doğan çoğu bebe kuveze de girmiyor her şeyin hayırlısı olsun inşallah bebişim gününü bekler ama beklemezse de üzülme günü bu günmüş demekki bu gün gelmek istemiş annesinin koynuna Haber ver lütfen
Enerciiiii snxnnxxbsbx yanlış anlaşılmasın beğendim ama doğurdum dagünaydın canim, senin de Kadir gecen mübarek olsun dua zincirine dogurmayan nisan mayis anasi falan ekleyelim hamile duadu mi daha geçerli lohusa duasını mı jshxhdhdndj benim garanticilik
Kız doguracam diyo, biz son dualarini istiyoruz skhxisjdidskhxdjd M Madame butterfly dilenci değiliz ama Allah rızası için bir duaYaaa bende bir gün sonra doğsam Kadir gecesi olacakmış dedem adı Kadriye olsun demiş bir gün önce doğmuşum Allahtan da ismim Kadriye olmamışerkek olursa Kadir kız olursa Kadriye seninki neydi cinsiyet
Kuzum sağlıcakla gelsin mübarek günde geliyor mutlaka haber ver bize de düş et mart ayı grubunun tüm bebekleri gazsız olsun sağlıcakla dogsun diye gider ayak son hamile dakikalarında
Hamile diye biliyorum kuzum ama biz de bitik durumdayız bence bize de acırlarTövbe yarabbim o yüzden hem hamişlerden hem lohusalar olmak üzere güçlerimizi birleştirelim
Bak kız bir şey olmaz dikiş sadece dnbdbdbdbd ben de anneme şey soruyorum dogurduktan sonra hani eski haline geliyoru bu dikiş izleri duruyor geçecek gibi hissediyorum hissedemedim vs diye o da bilmiyor ki bakmadim hic diyo şaka gibiBEn oraya bakamiyorum desempskolojim hazir degil buna
Henüz hayır ama randevu cuma günü, gidince bendeki gaz damlasını sorucam doktora, aşırı krizli zamanlarında belki kullanirim diye.Bu aksam sabahi ettik hala huysuz ya kizlar gaz damlasi verdiler mi size hic ?
Bizim suan resmen kriz aksamdan bu zamanaKız doguracam diyo, biz son dualarini istiyoruz skhxisjdidskhxdjd M Madame butterfly dilenci değiliz ama Allah rızası için bir dua
ipeksi19 bacım Allah kurtarmış. Kadriye olma diye ipin ucundan çekmiş seni sjdhsjjdosjd bem bu tip özel günlerde doğanlara o isimleri konulmasına aşırı karşıyım arife falan yani gerek yok sevgili büyükler de karışmadan duramıyor, dede sen oglunun kızının adini koymussundur sal torunları dedeeee
Bak kız bir şey olmaz dikiş sadece dnbdbdbdbd ben de anneme şey soruyorum dogurduktan sonra hani eski haline geliyoru bu dikiş izleri duruyor geçecek gibi hissediyorum hissedemedim vs diye o da bilmiyor ki bakmadim hic diyo şaka gibitecrübeli analar size sormuş olalım bu epizyo degil dikis veya kesi izleri vs gerçekten tamamen geciyor mu yoksa orda hep bir izi kalacak mi
Henüz hayır ama randevu cuma günü, gidince bendeki gaz damlasını sorucam doktora, aşırı krizli zamanlarında belki kullanirim diye.
Benim o kriz 22 gibi ipeğin bayilmasi ile son buldu ama sabaha kadar hep mizik mizikti yani sakin bi uykusu yokBizim suan resmen kriz aksamdan bu zamana
O kusma huyu bizimkinde de varBenim o kriz 22 gibi ipeğin bayilmasi ile son buldu ama sabaha kadar hep mizik mizikti yani sakin bi uykusu yokay kustu mu diye de bizde de derin uyku sıfır durup durup bakıyoruz
Ben sütü sadece gece için sağıp biberonla veriyorum canım, hem gece memede uyuyor beslenemiyor hem de göğüslerimi tam boşaltmış olmak için gece sağıyorum.. ama halen sütüm artmadı, lansinoh elektrikli var bende, bir memeyi 10 dk’da bitiriyorSütünü sağarak veren annişler kaç dk sağım yapıyorsunuz?
Geri kalanında silikonla mı emziriyorsun canım? Öyle besleniyorsa ne güzelBen sütü sadece gece için sağıp biberonla veriyorum canım, hem gece memede uyuyor beslenemiyor hem de göğüslerimi tam boşaltmış olmak için gece sağıyorum.. ama halen sütüm artmadı, lansinoh elektrikli var bende, bir memeyi 10 dk’da bitiriyorgün içinde biraz fazla emdiyse 30-40-50 ml ancak çıkıyor
Bızımde oyle malesef.ben bısey farkettım ankısetıye sevıyesı bıraz yuksek kısılerın bebegı daha gazlı oluyor.sakin ve huşu içinde olmayı deneyelımBizim suan resmen kriz aksamdan bu zamana
Aa bize ramazan ayında doğdu neden ramazan koymadınız dedilerKız doguracam diyo, biz son dualarini istiyoruz skhxisjdidskhxdjd M Madame butterfly dilenci değiliz ama Allah rızası için bir dua
ipeksi19 bacım Allah kurtarmış. Kadriye olma diye ipin ucundan çekmiş seni sjdhsjjdosjd bem bu tip özel günlerde doğanlara o isimleri konulmasına aşırı karşıyım arife falan yani gerek yok sevgili büyükler de karışmadan duramıyor, dede sen oglunun kızının adini koymussundur sal torunları dedeeee
Bak kız bir şey olmaz dikiş sadece dnbdbdbdbd ben de anneme şey soruyorum dogurduktan sonra hani eski haline geliyoru bu dikiş izleri duruyor geçecek gibi hissediyorum hissedemedim vs diye o da bilmiyor ki bakmadim hic diyo şaka gibitecrübeli analar size sormuş olalım bu epizyo degil dikis veya kesi izleri vs gerçekten tamamen geciyor mu yoksa orda hep bir izi kalacak mi
Henüz hayır ama randevu cuma günü, gidince bendeki gaz damlasını sorucam doktora, aşırı krizli zamanlarında belki kullanirim diye.
Kundak yapmadığım için yan yatirmiyorum kafasını ceviriyo zaten diye kusunca mudahale etmiyorum uykusunu acmamak için dinliyorum kustuktan sonra normal nefesine geri dönünce ben de uykuma dönüyorum ndbdjdjdO kusma huyu bizimkinde de varburnundan geliyor bir de doğru düzgün de kusamıyor yavrum aklım çıkıyor yatırınca kusarsa diye, hep yan yatırıyorum o yüzden .. bir de asla güvenmiyorum, gazını çıkarsam bile tam çıkmıyor herhalde yine kusuyor
Yeto sjdbjsjdjsjdAa bize ramazan ayında doğdu neden ramazan koymadınız dedilerbabama bu şekilde koymuşlar
Ben cok stresli biriyim canim belki ondandir gaz yapici seyler de yemiyorum ama anlamadim bize gaz icin birsey vermedi cuma kontrol var soracagimBızımde oyle malesef.ben bısey farkettım ankısetıye sevıyesı bıraz yuksek kısılerın bebegı daha gazlı oluyor.sakin ve huşu içinde olmayı deneyelımfnd_50 .canm bıze koledıon damla,ocean laktaz enzımı ve mestıl damla verdı doktor.mestılı kullanmıyorum dıgerlerını kullanıyorum hatta koledıonun ıkıncı sısesıne gececegım bugun.memnunmusun dersen gunduzlerı memnunum gecelerı sıkıntı cekıyoruz anlamadım bu işi.sanırım bıraz kolıklık var
Sunneti de sekerli emzikle yapiyorlarmisYurtdışı dada mı şekerli su muhabbeti var
Hangi sünneti kızSunneti de sekerli emzikle yapiyorlarmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?