- 11 Temmuz 2024
- 1.561
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.523
- 48
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
- #33.661
Yaaa bende bir gün sonra doğsam Kadir gecesi olacakmış dedem adı Kadriye olsun demiş bir gün önce doğmuşum Allahtan da ismim Kadriye olmamışKadir gecesinde doğurucam galiba benimki yola çıktı![]()

Kuzum sağlıcakla gelsin mübarek günde geliyor mutlaka haber ver bize de düş et mart ayı grubunun tüm bebekleri gazsız olsun sağlıcakla dogsun diye gider ayak son hamile dakikalarında

Hamile diye biliyorum kuzum ama biz de bitik durumdayız bence bize de acırlarKucağında uyu xjbxjx ben hep kucagimda uyutuo yatiriyorumyani umarım iyi bir şeydir yaptığım hiç bilmiyorum jdhxhdjjdjdjdj anlıyorum seni bu arada sorun yok hepimiz aynı sureclerdeyiz hemen hemen ben de wc 2 sansliysam 3 kere cikabiliyorum
ben kimseyi takmiyorum zaten ya. Sadece eşim evet genel olarak bana iyi baktı kabul ama ben ayaklandigimdan sonra duygusal veya ev konusundaki desteği ya da oturup yanimda muhabbeti iyice azaldı barizben de tartismadim sonuçta yapinca da yapiyor diye ama en son dün dolmusum zaten aglarken yakalayinca dokuldum içimdekileri djndjdjdjd bana diyo ki sen ondan mi bana bosanalim falan dedin
halbuki espri yapiyodum. ben bosanayim değil sen getir bosanma kagidini diye bir konuda takıldım ona djxnjsjdjdjnd artık dışarıdan nasıl gorunduysem ihtimal vermiş
kocami seviyorum müge abla, o da beni seviyo (şüpheli mdbdjdjdk)
Aynayla baksana epizyonun oraya doğru dikiş duruyor mu diye djbdjdjd benim dikiş pembe renkti mesela sknxjsndjdjdjjd dikkat etmemişsindir bence düşmüştür dışardaki. İçtekiler dusmediyse de düşer çünkü dışarısı kadar kuru kalmıyor anca yani
Naptın canım, iyisinizdir inşallah bebişlebir de sen sakin ol stres yapma 35 küçük bir hafta değil kritik siniri geçmişsin nerdeyse, bu haftadan sonra zaten erken doğum diye geçmiyor. Hatta doğan çoğu bebe kuveze de girmiyor
her şeyin hayırlısı olsun inşallah bebişim gününü bekler ama beklemezse de üzülme günü bu günmüş demekki bu gün gelmek istemiş annesinin koynuna
Haber ver lütfen
Enerciiiii snxnnxxbsbx yanlış anlaşılmasın beğendim ama doğurdum dagünaydın canim, senin de Kadir gecen mübarek olsun
dua zincirine dogurmayan nisan mayis anasi falan ekleyelim hamile duadu mi daha geçerli lohusa duasını mı jshxhdhdndj benim garanticilik
![]()