Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Hayır ev serin 20-22 max ve aşırı kalın giydirip yine aşırı kalın battaniyeler kullanmiyorum. O sıra bebek uzerimde ve zibinlaydi saniyorum ki benim vücut isimla terledi malum yaniyorum ben atletleyim de djdnjddnjd kucagimdan alip yatirinca gözetimli olarak boynuna kadar örttüm çünkü kollari da terliydi. Teri geçince kol altına sıkıştırdım diğer türlü hasta etmeyryim diye şükür anlikmis tekrarlamadi zaten ateşini ölçtüm normaldi
Senin bebis kusmadan o kadar yediyse maşallah büyüyor midesi demekki üf aman boşver ne temizliği bol bol uyu bebişle birlikte mümkün oldukça süte en çok dinlenmek iyi geliyo zaten
Eki Görüntüle 3566274
Sizce hastaneye gitmeli miyim mart annesi mi olucam yoksa
Benim de hep gece oluyodu djnxbx gündüz de oluyor mu bu yoksa birden ilk defa mi başladı ve şiddeti nasıl yani baya hissediyor musun. Özele gidiyorsan doktoruna danış gerekirse git bir nst veya muayene etsinler, ya da biraz daha bekleyebilirsin açıklık baya artana kadar (8/9) aşırı sancı vurmuyor ama 5-6 bilr olsa şiddeti yüksek gelir yine anlarsin gitmen gerektiğini bence zaten 8 lere geldiğinde pik yapıyor peşine doguruyon. Biraz daha kontrol edebilirsin böyle devam ederse devlet tskipliysen de acilden git bir nst soksunlar açıklık da aşırı azsa yine istersen çıkış yaparsın zorla yatiramazlar

Canım bence kafanı hiç takma bebek sağlıklıyım kilosu çokta dert değil bende senin gibi çok uğraştım karnımda kilo alsın diye hatta bi doktor bana 3 kilo olmuş dedi çok sevinmiştim çünkü benim bebeklerim 35. Haftadan sonra kilo almiyo karnımda ama bi doğdu 37+2de 2590 . Şuan gayet sağlıklı ve kilo alımı iyi çok şükür

Ayy bende ayni durumdayım benimkinde gaz da yok uyuyor tam yatiriyorum 5 dk sonra mizir mizir ağlamıyor da ama rahatsızlaniyor kucağa aldığım gibi uyuyor yatiriyorum yine aynı

Ayy bende ayni durumdayım benimkinde gaz da yok uyuyor tam yatiriyorum 5 dk sonra mizir mizir ağlamıyor da ama rahatsızlaniyor kucağa aldığım gibi uyuyor yatiriyorum yine aynı
Valla kuzum neysekı gaz yokmus dur oda bısey,bıde sureklı ıkınsa aglasa oyle düşün yanına yatırmayı dene bı temas edecek sekılde,mızırdanınca yanımda yatırıyorum ben aynı battanıyeyle yatıyoruz sakınlesıyo ıyı gelıyor.ama tabıı ben uyumuyorum oyle yatınca nolur nolmaz diye.bızdemı boyle buyuduk heyy bee anne babamızın kıymetını bılelım

Ayyy kızlar bu bebe uyumuyorrrr şu saate kadar hiç uyumadı, yeni güncelleme geldi çocuğa resmen
Ayyy kızlaarr ben de gece uykusuna geçiremedim bir türlü yaa annemle ikimizin iflahı kesildi valla.. akşam 5’te başladığım macera gece 11’de bitti.. gözler sürekli çipil çipil bakıyor kesinlikle uyumuyor

warcrew bebısm cevap yazamadım sana en son konusurken bazen wc ye gıdecek vaktım olmuyor.çok uykum var ya uykuya hasretım.ne kocanı ne aılenı takma bosver,mınıgın senınle artık tek takmaya deger varlık yanında uyuyan bebıtonaılende senı ne zorluklarla buyutmustur baksana halımıze,sımdı kucagımda uyudu ben nasıl uyucaaaamm

Ayy ben ayakta uyuyorum zaten yanıma yatirsam uyuyakalirimmm uykum açılsın diye giriyorum buraya da şimdi eşimin kucağında uyuyor yatağına yatırmaya korkuyoruz valla geri uyanacak hemen

Epizyo olmaz mi tabi var ama bende hic dusen olmadi yada ben mi gormedim acaba

İyi geceler kızlar ay o kadar uykum var ki okurken alıntılayıp yapacaklarımı unuttum ama aynındurumdayız mememde uyur diye bir umut beklerken memeden ağzını çekti bana bakıyor gözler kocaman açık hiç uyumaya niyeti yok su 15. Günden sonra gazdı oydu huydu derken sapıttı bebe uyumuyor yahu

Acile gidicem şimdi özelde doktorum ebeyi aradım gel dedi inşallah doğum başlamaz daha 35 haftalığım

Belde kasıkta ağrılar nasıl doktorunuza mutlaka danışın benim belde şiddetli doğum sancım başlamıştı onemsememistim sabahı bekled meğersem doğuma ramak kalmışti
Karnıma iğne batıyor gibi kasıklarıma da yayıldı gece daha sıktı sancılar şimdi seyrekleşti ama hala geliyo acile gidip baktırcam

Günaydın kıslar mart ın bitmesine 5 gün kaldı koç burcuna geçildi hala doğurmayan kaldı mı grupta Doğurmayanlar beğensin sayınızı bilelim
Bu arada Kadir gecemiz mübarek olsun arkadaşlar lohusa bacılar ve kalan hamileler olarak bugün birbirimize dua edelim bebelerimiz gazsız olsun sağlıcakla büyüyelim diye bir dua zinciri oluşturalım

Kadir gecesinde doğurucam galiba benimki yola çıktı

Kucağında uyu xjbxjx ben hep kucagimda uyutuo yatiriyorum yani umarım iyi bir şeydir yaptığım hiç bilmiyorum jdhxhdjjdjdjdj anlıyorum seni bu arada sorun yok hepimiz aynı sureclerdeyiz hemen hemen ben de wc 2 sansliysam 3 kere cikabiliyorum

ben kimseyi takmiyorum zaten ya. Sadece eşim evet genel olarak bana iyi baktı kabul ama ben ayaklandigimdan sonra duygusal veya ev konusundaki desteği ya da oturup yanimda muhabbeti iyice azaldı bariz ben de tartismadim sonuçta yapinca da yapiyor diye ama en son dün dolmusum zaten aglarken yakalayinca dokuldum içimdekileri djndjdjdjd bana diyo ki sen ondan mi bana bosanalim falan dedin halbuki espri yapiyodum. ben bosanayim değil sen getir bosanma kagidini diye bir konuda takıldım ona djxnjsjdjdjnd artık dışarıdan nasıl gorunduysem ihtimal vermiş kocami seviyorum müge abla, o da beni seviyo (şüpheli mdbdjdjdk)
Epizyo olmaz mi tabi var ama bende hic dusen olmadi yada ben mi gormedim acaba
Aynayla baksana epizyonun oraya doğru dikiş duruyor mu diye djbdjdjd benim dikiş pembe renkti mesela sknxjsndjdjdjjd dikkat etmemişsindir bence düşmüştür dışardaki. İçtekiler dusmediyse de düşer çünkü dışarısı kadar kuru kalmıyor anca yani
Acile gidicem şimdi özelde doktorum ebeyi aradım gel dedi inşallah doğum başlamaz daha 35 haftalığım
Naptın canım, iyisinizdir inşallah bebişle bir de sen sakin ol stres yapma 35 küçük bir hafta değil kritik siniri geçmişsin nerdeyse, bu haftadan sonra zaten erken doğum diye geçmiyor. Hatta doğan çoğu bebe kuveze de girmiyor her şeyin hayırlısı olsun inşallah bebişim gününü bekler ama beklemezse de üzülme günü bu günmüş demekki bu gün gelmek istemiş annesinin koynuna Haber ver lütfen
Enerciiiii snxnnxxbsbx yanlış anlaşılmasın beğendim ama doğurdum da günaydın canim, senin de Kadir gecen mübarek olsun dua zincirine dogurmayan nisan mayis anasi falan ekleyelim hamile duadu mi daha geçerli lohusa duasını mı jshxhdhdndj benim garanticilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…