Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    150
Kızlar selam, benim bebiş ederken aşırı derecede ağlıyor. Katıla katıla kıpkırmzı oluyor. Bazen zorla tek meme emziriyorum bazen hiç emmiyor mecburen biberonla vermek zorunda kalıyorum. Sürekli sağım yapıyorum. Sütüm var ama ne zamana kadar böyle idare eder kesilir mi hemen?

Hep birlikte boşayalım bu herifleri

Kızlar şimdi size bisi söylemek istiyorum, konuşması bile çok ayıp bence ama böyle düşünmekte haksız mıyım? Doğumda vs. Yada doğum öncesi esimin ailesi bebeğe tek bir çöp dahi almadı, şimdi de bayram bebeğin 40 i çıkmadı diye biz evden çıkmıyoruz dedik neyse bunlar lütfedip taaa 2. Gün geldiler misafir gibi(!) Görümcem de yeni atandi ilk defa geldi bebeği gördü dillerinde aşırı seviyorlar felan ama yine elleri boş gelmiş ayyy çok ayıp değil mi yaa, onların getirecekleri şeyde değil gözüm ama ben böyle alışmadım yani bana çok ayıp geliyor, ellerini kollarını sallaya sallaya geldiler yine bir çöp yok, ben gorumcem atandiginda hediyesini ayrı aldım kv deye alırım hep yani ben böyle gördüm ama bunların sürekli sürekli ellerini boş görmek içimi soğuttu, hadi beni geçtim bana bisi almasınlar da bebegi de düşünür yani insan, bu kadar mı cahil olunur ya, ben mi yanlış düşünüyorum? Benim ailem doğumda ayrı hediye aldılar hem bana hem bebeğe, şimdi bayramda ayrı hemde oyle ucuz hediyeler de değil yani. Ama bunlar tek bir çöp getirmediler. Çok sinirliyim yaa. Ama yanlış anlamayın yani alacakları şeyde değil gözüm bu denli düşüncesizliklerinde hadi hiç gormediyseniz benden demi görmediniz ben her haltinizda mutlu olun diye hepsine ayrı ayri hediye alıyorum ama bunlar yok valla nasıl sinirliyim

O kadar haklısın ki. Olması gereken senin düşündüğün zaten. Ama ne yazık ki insanlar hangi zihniyetle bilmiyorum bu şekilde davranıyorlar sonra sende yapmamaya başlıyorsun zaten hak etmeyene :)

O kadar haklısın ki. Olması gereken senin düşündüğün zaten. Ama ne yazık ki insanlar hangi zihniyetle bilmiyorum bu şekilde davranıyorlar sonra sende yapmamaya başlıyorsun zaten hak etmeyene :)
Öyle çok yüzlerine vurmak istiyorum ki yaptıklarını patır patır ama işte, o kadar alçalmak istemiyorum

Yüzlerine vurmayınca hiç anlamıyorlar arada gülerek bile olsa herkese yaptıklarını söylemek lazım anlamasalar da içimizde kalmaz en azından
Yaaani şöyle söylüyorum annenesi şunu aldı dayısı bunu getirdi bakın felan diye onlar da kendi içlerinde bekli ne görgüsüz kız sürekli ailesinin yaptıklarıyla övünüyor diyorlardır ama asla üstlerine alınmıyorlar bence eşim de hiç görmüyor olanları

Bence haklısın canım, neticede torunları olmuş, bomboş gelmek çok çok ayip. Sana bisi yapılmamış hadi ok ama bebeğe bi altın da mı takmak zor gelmiş?
İnsan yeğeni olacağını duyunca cildiriyor, kaldı ki torun düşünemiyorum.

Bazen eşin müdahale edip laf etmesi gerekir aslında ama erkekler maalesef bizim gibi değil

Valla cok haklisin. Ben dogum yaptim, tum sulalem, arkadaslarim cicek hediye bir seyler gonderdi yurtdisinda yasamama ragmen. Annem eli kolu dolu geldi, 40 ina ayri takti, bayramda ayri, bana ayri yapti hediyesini, kardesim desen ayni sekilde, hediyesi parasi bir suru sey. Ama ben sinirli degilim, karsi tarafi bilince beklentiye de girmiyor insan, ben her ozel gunde yine de cicegimi cikolatami yolluyorum onlara, bu benim sonucta. Esim de dogum hediyesi almadi hala sagolsun. Sorsan belirsizlik var, araba alacak, ama iste isler karisik biraz, netlesmesini bekliyor.Neyse, lohusalik gecmiyor asla bende

Yok çok haklısın niye yanlış anlayalım düşünceli bir tip olsa takısını alır gelir takar benim yan komşum geldi takı taktı ya mecbur olmadığı halde hiçbir beklentisi de yok çocuklarını da yapmış büyütmüş öyle olunca insan dah çok sinir oluyor yabancı bile taktı bunlar takmadı diye benimkiler uzakta daha gelmediler ilkinde takmıştı bebeğe bana bir şey yoktu ama ne diyim ona da şükür
Bebişim sünnet oldu şimdi kızlar
İnşallah çabucak toparlanır
Hayırlı olsun Allah damatlıkınızda göstersin isme karar verebildiniz mi
Kızlar sizin bebişlerde ıkınırken ellerini yuzune goturuyormu. Benimki ıkınırken eliyle yuzunu sıkıyor ciziyor. Eldiven takmayi birakmistim sevmiodu ama yine takmaya basladim. Cok sinirli bir tip olacak sanirim
Aynen canım benimki de öyle bende takıyorum eldiveni de çıkarıyor bazen çorap bile takıyorum kaç kere çizdi içim gitti

Maşallah kuzuya Geçecek canım, az daha sabır ve sütünü sür.

Son düzenleme:
Değişik ya el kızı olarak görmeleri bitmiyor asla kendi ailen gibi olmuyor demek ki neyse kocan araba alırsa o güzel telafi eder canım onun üstüne yok

Ayy evet bakk hatırlattığın iyi oldu benim de arkadaşlarım hep çiçek yolladı bunlardan oda yok eşime de zorla kendime orkide aldırdım dogum hediyesi de istedim bakalım alacak daha bizimki de amaaa araba da iyiymiş yaniii insaAllah alır

Neyse en azından bebeğe yapmışlar biz de oda yok

3 çocuk doğurdum esimdende görmedim ailesinden de annem her çocuğumda bilezik takti set verdi vs değeri değil önemli olan seni değerli hissettirmek her defasında ağladım gizli gizli içime oturdu bu hamileliğimde eşime ilk defa söyledim ya ben dünyaya çocuk getiriyorum o kadar ağrı çekiyorum hakkıyla büyütmeye cabaliyorum hem çocuklarımı hem yenidoganimi hem evimi cevirmeye cabaliyorum en azından gönlümü alacak birşeyler istiyorum dedim. Ha bu arada ben hicbirsey gormedigim için eltim doğum yaptığında bende hicbir sey yapmadım ben hangisinden gordumde yapayım onlara harcayacağımi çocuklarıma harcarim diye düşündüm.. o zaman kvalidem altın almış bana veriyor siz takmış olun diye gelinimizi hoş tutacagiz çok içime yer eden şeyler yaşıyorum bu tarz dönemlerde ama her zaman içimde volkan gibi patlıyor anca..
Siz siz olun kafanıza takmayın kendinizi yorarsiniz ruhunuz yaslanir sırtınıza yük biner.. ve karşı taraf için değer mi değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…