• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Hâlâ uyumadı 5 dkda bir pispisladim bu saate kadar.... Emzirdim uykuya dalsin diye bu sefer de gazını cikaramadim uyudu direkt yerine koyunca ikinmaya basliyo uyanıyor, alıyorum bidaha kucağıma gazını cikarmak için pıt kollar assada bayılmış.... Delirecegim bu gece o gece 🥹🥹

Bende bugün eşime parladım sinirime ağladım iki gündür geceleri destek olmuyor sabah erken kalkıp işe gidicem diye maf oldum resmen çocuk kucağımda uyudu bugün yatırdığım anda açıyordu gözlerini kaç kere uyuya kalıyordum :/ Ben wcye gitmeye vakit bulamıyorum beyefendi oturnuş kitap okuyor bu ne lüks dedim ya ben bir şey desem yorgunum diyorsun ben kendime asla böyle vakit ayıramıyorum temel ihtiyaçlarımı bile gideremiyorum sende ki lükse bak dedim :/
Valla haklısın canım fişfiklemek icin demiyorum:( bu dünyaya baba olarak gelmek lazımmış. Onların da geçinme stresi vs vardır belki ama devebin yanında pire oluyo malesef. İnsan bunu düşününce iyice deliriyo :( umarım biraz aklı başına gelir de sana zaman ayirtmak için destek sağlar 🥹

Hâlâ uyumadı 5 dkda bir pispisladim bu saate kadar.... Emzirdim uykuya dalsin diye bu sefer de gazını cikaramadim uyudu direkt yerine koyunca ikinmaya basliyo uyanıyor, alıyorum bidaha kucağıma gazını cikarmak için pıt kollar assada bayılmış.... Delirecegim bu gece o gece 🥹🥹
Beyaz gürültüyü denediniz mi? Az önce benimki de öyleydi basbas bağırdı meme veriyorum yani bağırıyor kucağımda gezdiriyorum yine aynı nasıl bağırıyor ağlıyor ikiniyor ne yapsam susmadı, sonra kollarına güzel bir kundak yaptım beyaz gürültü açtım 5 dk sürmedi uyudu. 🥹🥹

Beyaz gürültüyü denediniz mi? Az önce benimki de öyleydi basbas bağırdı meme veriyorum yani bağırıyor kucağımda gezdiriyorum yine aynı nasıl bağırıyor ağlıyor ikiniyor ne yapsam susmadı, sonra kollarına güzel bir kundak yaptım beyaz gürültü açtım 5 dk sürmedi uyudu. 🥹🥹
Ay şükür bugün o çığlık atak durumu yok. Sadece uyumuyo işte 😅 beyaz gürültü krizlendigi zaman sakinlestiriyor ama uyunasina destek midir bilmiyorum o kadar uzun deneyemedim 🫠 ben kundak hic yapmadım ve beceremiyorum galiba bi iki denedim ama daha beter çıldırıyor çocuk 😆 şimdi de uyuyo ama rüya mi goruyo bilmiyorum ağlamaklı sesleri var. 15 dkda bir uyandığı için ben de uyumuyorum 15 dk uyursam sarhos olurum diye 🥹 bu gece de huniyi taktim ben kafama bacim

Ay şükür bugün o çığlık atak durumu yok. Sadece uyumuyo işte 😅 beyaz gürültü krizlendigi zaman sakinlestiriyor ama uyunasina destek midir bilmiyorum o kadar uzun deneyemedim 🫠 ben kundak hic yapmadım ve beceremiyorum galiba bi iki denedim ama daha beter çıldırıyor çocuk 😆 şimdi de uyuyo ama rüya mi goruyo bilmiyorum ağlamaklı sesleri var. 15 dkda bir uyandığı için ben de uyumuyorum 15 dk uyursam sarhos olurum diye 🥹 bu gece de huniyi taktim ben kafama bacim
Öyle mizirdanma durumlarındada faydalı aç biraz 20 dk felan tam derin uykuya geçmesine yardım ediyor, benimki de uykuda sürekli ağlama halinde oluyor sadece 20 dk açıp kapatıyorum derin uykuya dalmış oluyor

Öyle mizirdanma durumlarındada faydalı aç biraz 20 dk felan tam derin uykuya geçmesine yardım ediyor, benimki de uykuda sürekli ağlama halinde oluyor sadece 20 dk açıp kapatıyorum derin uykuya dalmış oluyor
Bu pispis beyaz gürültü falan beni daha cok uyutuyo galiba ya djndjdndjd bakayım miziklamsdi kesildi devam ederse açayım bari

Benimki bu gece mahvetti bizi çığlık atarak ağlıyor resmen ve sürekli kustu üst üste onunla mı alakalı acaba ya bu kadar kusmazdı bu çocuk :( kusuyor hala daha içmek istiyor

Aynı aynı babaya salladım uyudum bu saate kadar naptıgı beni hiç ilgilendirmiyor 🤣

Valla haklısın canım fişfiklemek icin demiyorum:( bu dünyaya baba olarak gelmek lazımmış. Onların da geçinme stresi vs vardır belki ama devebin yanında pire oluyo malesef. İnsan bunu düşününce iyice deliriyo :( umarım biraz aklı başına gelir de sana zaman ayirtmak için destek sağlar 🥹
Aynen öyle ne güzel dünya dedim ya baba olmakta ne var zevklerinin mahsulü zorlandıkları ne var sonrası bizde başlıyor her şey 🤣Bir yemek yapıyor onu da sürekli söylüyor dedim akşama kadar gel sen bak ben yaparım yani ne var yemek yapmada WC ye gidemiyorum resmen ya catlayacak gibi oluyor ağlamaktan bebe

Sağol canım öğrendiğim iyi oldu 😘

Kontrole gittiğinizde bir sorun canım veriyorlar normalde 🌸

Ne durumdasınız yok mu hala canım
Yok canım ya hala sarı sıvı geliyor
Doğuma sabah aç karma girmiştim akşama kadar da bir şey yememiştim. Belki onun etkisidir. Bugün gelecek diye ümidim var. Meme alışsın diye pompaladım ama o sarı sıvı sadece sağdan geliyor. Mecbur mama vereceğim. 2,5 saattir uyuyor, mamayı en son 9 da verdim normal mi bu?

Ben de korktum çünkü ilk 2 sezaryende böyle bir şey hatırlamıyorum doktora gitmeye de korktum. İlk fittiğimde söyledim ama göbek çevresinde ağrı beklemiyoruz demişti. Sanırım o tedirgin etti beni teşekkür ederim
Bende de vardı. Eşofman pantolon ne giyersem giyeyim beli aşırı acıtıyordu. Hassasiyet vardı. Organlar henüz yerlerine yerleşmedigi oraların içi boş olduğu için acidigini düşünmüştüm ben. Sonra bir gün alt göbeğin dolduğunu hissettim ve o acıma da geçti

Kızlar çok çok sağolun ben doğum yaptım 2:30 da. Herşey yolunda çok şükür. Sadece şuan hiç
Sütüm yok inşallah zamanla o da gelcek 🙏🏻🙏🏻 doğum bekleyen herkes sağlıkla kucağına alsın bebişini ♥️🥰
Hayırlı ömürlü olsun bebişiniz
Kızlaarrrr doğurdum. Bebeğim de ben de iyiyiz çok şükür. 1 saat sürdü doğum, plasentanın çıkması da 40 dk. Hareket etmedi, karnıma bastıra bastıra çıkardılar. Şimdi iyiyiz çok şükür.
Ömürlü olsun bebişiniz
Doğuma sabah aç karma girmiştim akşama kadar da bir şey yememiştim. Belki onun etkisidir. Bugün gelecek diye ümidim var. Meme alışsın diye pompaladım ama o sarı sıvı sadece sağdan geliyor. Mecbur mama vereceğim. 2,5 saattir uyuyor, mamayı en son 9 da verdim normal mi bu?
Sarı olan kolostrum en değerli sıvı. Sık sık pompalayin ki vücut süt bekliyorlar benden diye üretime geçsin. Sarılık riski için kendisi uyanmasa da uyandırılması gerekiyor diye biliyorum. Benimki yoğun bakimdaydi baştaki süreçleri tam bilmiyorum ama en fazla 2 saatte bir uyandırıp emzirin diyorlardı. İlk günler kendileri uyanamiyorlar. Bezini açın elini öpün hiç uyanmiyorsa ayak altına biraz vurup uyandırın. Sarılık olmasın bebiş

Sarı geliyorsa gelecektir sen emzir sık sık bir de hastane de değil misiniz hemşireler yönlendirmiyor mu aç kalmaması lazım canım sürekli hemşireler gelip şekerini ölçüyordu hastanedeyken mamaya da onlar yönlendirir şeker düşükse bebek çektikçe gelecek süt

Back
X