Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Uyuyan çocuk nimet benimkielrde öyle uykuya düşman resmen hep özendim uyuyan çocuklara ya.

Son haftasına giren üç beş kişi kaldığımız anneler tuvaletlerinizi tutabiliyormusunuz hem küçük hem büyük artık tutamıyorum bana sormadan geliyorlar

Normalde sezaryen mi olacaktın
Sancı kaç çıktı nst de
Gece bendede feci ağrılar oldu kıvrandım sıcak su aldım geçti heralde bugün doğururm dedim o ağrıdan gene olmadı tabi
Benim pazara bağlayan gece 12'de bel ağrın başladı duş aldım geçmedi Sabah 6'da acile gittim doktorumla görüştüm 100 lerde düzenli çıktı daha sonra iki tane serum bir ciğer geliştirici vuruldum tekrardan nst'ye bağlandım orada 45 50 çıktı 2 kere doktor eve gidebilir dedi aslında yüksek çıksaydı yatış verecekti dün eve baktı Rahime ağzında açılma yok dedi bugün de işte doktorun kontrole çağırdı kendisi de baktı normalde rağım ağzım kırktı 20'ye düşmüş açılmam da bir santim var bugün de iğnemi oldum Perşembe 37 haftadayım planınız sezeryanım var ama kanama su gelirse veya bebeğin hareketini hissetmezsem her an sezaryen alacak zaten benim bebeğim makat geliş Bir de 2 hafta geriden geliyor biraz zayıf olacak bakalım inşallah sağ salim atlatırız bu süreci aman ihmal etme acil durumda doktoruna danis

İnşallah fundam uykusuzluk zorr

Kızlar ultrason ölçümlerindeki bebek kilosu ne kadar tutarlı oluyor? Genelde doğduklarında daha mı az çıkıyorlar?

Kızlar ultrason ölçümlerindeki bebek kilosu ne kadar tutarlı oluyor? Genelde doğduklarında daha mı az çıkıyorlar?
Ulturasonda biraz daha fazla çıkıyor 100-200 Gr vs gibi. Cihazdan cihaza değişirde doğduğunda ödemi de atıyor ondan dolayı da eksiliyor

Dönmeye başlayana kadar yarım kundak (bacaklar rahat) yapılması bebeğe kendini güvende hissettiriyor bence. Sıçramalardan kaynaklı uyku bölünmesi olmuyor. Eli kolu durmayınca kendini çok rahatsız ediyor. Büyük kızımda da ilk 4 ay kundak yaptım. Kas gelişimini olumsuz etkilemedi. Şimdi küçük kızımı da kundaklıyorum.

Canmmmayy evet yaa mis kokulum yanımda Allaha şükür..anne olmak cok degısık birşeymişclinikidi not aldım.şuanda sadece koledion damla verıyorum sabahları 5 damla.daha cok kucuk dıyegobek bagı dussın clınıkıdıde alayım.göbek bagı dusmek uzere dusunce herhangı bısey yapmam lazımmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…