- 30 Nisan 2018
- 1.947
- 2.540
- 133
- 38
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #31.541
Uyuyan çocuk nimet benimkielrde öyle uykuya düşman resmen hep özendim uyuyan çocuklara ya.İlk oğlum uykuya tepki olarak doğmuştu aylarca sabah güneş çıkıyordu ben ayakta oluyordum. Allahım ne olur beş dakika uyusun razıyım diyordumo zamandan beri uykuyu hala çok sevmez şuan 6.5 yaşında. 1 yaşında öğle uykusunu bırakmaya başlamıştı. Herkesin çocuğu iki üç kez uykuya yatardı benimki bir öğlen onda da sayılı hemen uyanırdı sonra gecelere kadar uyanıktı inşallah bu gelen uyur diyorum
Benim pazara bağlayan gece 12'de bel ağrın başladı duş aldım geçmedi Sabah 6'da acile gittim doktorumla görüştüm 100 lerde düzenli çıktı daha sonra iki tane serum bir ciğer geliştirici vuruldum tekrardan nst'ye bağlandım orada 45 50 çıktı 2 kere doktor eve gidebilir dedi aslında yüksek çıksaydı yatış verecekti dün eve baktı Rahime ağzında açılma yok dedi bugün de işte doktorun kontrole çağırdı kendisi de baktı normalde rağım ağzım kırktı 20'ye düşmüş açılmam da bir santim var bugün de iğnemi oldum Perşembe 37 haftadayım planınız sezeryanım var ama kanama su gelirse veya bebeğin hareketini hissetmezsem her an sezaryen alacak zaten benim bebeğim makat geliş Bir de 2 hafta geriden geliyor biraz zayıf olacak bakalım inşallah sağ salim atlatırız bu süreci aman ihmal etme acil durumda doktoruna danisNormalde sezaryen mi olacaktın
Sancı kaç çıktı nst de
Gece bendede feci ağrılar oldu kıvrandım sıcak su aldım geçti heralde bugün doğururm dedim o ağrıdan gene olmadı tabi
İnşallah fundam uykusuzluk zorrİlk oğlum uykuya tepki olarak doğmuştu aylarca sabah güneş çıkıyordu ben ayakta oluyordum. Allahım ne olur beş dakika uyusun razıyım diyordumo zamandan beri uykuyu hala çok sevmez şuan 6.5 yaşında. 1 yaşında öğle uykusunu bırakmaya başlamıştı. Herkesin çocuğu iki üç kez uykuya yatardı benimki bir öğlen onda da sayılı hemen uyanırdı sonra gecelere kadar uyanıktı inşallah bu gelen uyur diyorum
Yok gitmedik, burdayızBebesini alan gitti galiba
Ulturasonda biraz daha fazla çıkıyor 100-200 Gr vs gibi. Cihazdan cihaza değişirde doğduğunda ödemi de atıyor ondan dolayı da eksiliyorKızlar ultrason ölçümlerindeki bebek kilosu ne kadar tutarlı oluyor? Genelde doğduklarında daha mı az çıkıyorlar?
Bunu ben de merak ediyorum. Arkadasıma ultrasonda 3500 dediler bebe 2900 çıktıKızlar ultrason ölçümlerindeki bebek kilosu ne kadar tutarlı oluyor? Genelde doğduklarında daha mı az çıkıyorlar?
Dönmeye başlayana kadar yarım kundak (bacaklar rahat) yapılması bebeğe kendini güvende hissettiriyor bence. Sıçramalardan kaynaklı uyku bölünmesi olmuyor. Eli kolu durmayınca kendini çok rahatsız ediyor. Büyük kızımda da ilk 4 ay kundak yaptım. Kas gelişimini olumsuz etkilemedi. Şimdi küçük kızımı da kundaklıyorum.Ben de yapmadım çok doğru gelmiyor bana ya. Her yerini sar sarmala o çocuk hareket etmeden kaslarını nasıl güçlendirecek. Kendimin her yerinin sarılı şekilde uyuduğunu düşünüyorum her yanım tutulur yani
En son ölçümde 4000 gr dedi doktor. 2 gün sonra 4100 gr doğdu. İlk çocuğumda da böyle tutarlıydı.Kızlar ultrason ölçümlerindeki bebek kilosu ne kadar tutarlı oluyor? Genelde doğduklarında daha mı az çıkıyorlar?
Evet fazla çıkan da oluyor kafa karıştırıcı. Kilosu fazla diye sezeryana girip de az çıkması ihtimaliEn son ölçümde 4000 gr dedi doktor. 2 gün sonra 4100 gr doğdu. İlk çocuğumda da böyle tutarlıydı.
Kaçıncı haftada 4 kiloydu sizinki normal mi yaptınızEn son ölçümde 4000 gr dedi doktor. 2 gün sonra 4100 gr doğdu. İlk çocuğumda da böyle tutarlıydı.
CanmmmYaa doğum yapmışsın canım çok sevindim sağlıkla kucağına almanabenim bebiş de ilk 3 ay gaz sancısı çekti sürekli. Clinikid masaj yağı alıp gobusune ayak altına masaj yaptık. Kovaya su koyup içine oturttuk. Bir de sürekli masaj yaptık karnına ayak altına. İlk aylar gaz zorluyor ama sonra rahatlayacaksiniz
Ayy kankamm hadii yarın guzel mesajlarını beklıyorum Allahın ıznıyle..Salıya az kaldı heyecandan kalbim sıkışıyor kızlar heyecan, korku, sevinç, kaygı,mutluluk hepsi bir arada
Evet kontrolüm vardı zaten şimdi geldim nst ye bağladılarBence hastaneye gitmelisin gittin mi ?
Bende nst ye gireceğim sancın çıkıyormuEvet kontrolüm vardı zaten şimdi geldim nst ye bağladılar
Ufak ufak çıkıyor zaten ben de çok şiddetli hissetmiyorum rahimde açılma yok ama silinme olmuş açıklık başlar dediler nst den sonra doktor ultrasonla bakacak bi de turnusollu ped koydular su mu yoksa akıntı mı anlamak içinBende nst ye gireceğim sancın çıkıyormu
İnşallah kankam çok heyecanlıyımAyy kankamm hadii yarın guzel mesajlarını beklıyorum Allahın ıznıyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?