Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    148
Yok canım bişey olmasından korkmuyorum da böyle net tarih olması başka bir anda olması beni çok telaş korku içinde yapar mı yoksa daha mı iyi olur bilemedim
Ya canım benim aslında en güzeli kendileri belirlemeleri doğacakları günü ben bir türlü tarih seçememiştim mesela niye ben o kararı veriyorum kaderini kendisi belirlese diye düşünüp duruyordum cuma günü olacaktı 7 de hatta o gün eşimle aradık dedik saat 11 olur mu olur dediler saati değiştir Salı günü gecesi 23:30 sıralarında suyum geldi mesela Filmlerdeki gibi koştur koştur gittik bir yandan dediğin gibi telaşlı oldu ama benim riskli gebelikti biliyorsun ondan kaynaklı korkum oluştu onun dışında normal doğum süreçlerinden tecrübe edinmiş oldum bitti hepsinin ayrı heyecanı güzelliği var riskli haftayı geçtikten sonra ne zaman gelirse gelsin dert etme

İşte mesela şu an kasılmalarım oluyor ama doğum kasılması mı anlamıyorum. Su gibi Akıntım olduğunda veya çiş kaçtığında acaba su mu diyorum üff çok sıkıntılı işler

Benim de panik, heyecan halinde nabız yükseliyor panik atak geçirmekten korkuyorum
Aynen bir de ben genel anestezi istemiyorum uyanamayacagimdan korkuyorum kimisi diyor bebegi aldiktan sonra nabiz yuksekse anestezi veriyorlarmis ben korkuyorum acikcasi bir de hep ya birsey olursa korkusu geliyor

Aynen bir de ben genel anestezi istemiyorum uyanamayacagimdan korkuyorum kimisi diyor bebegi aldiktan sonra nabiz yuksekse anestezi veriyorlarmis ben korkuyorum acikcasi bir de hep ya birsey olursa korkusu geliyor
Ben de genel istemiyorum hem bebeğe zararlıymış zaten bi de görmek istiyorum bebeği alınca sedasyon diye bişey veriyorlarmış o biraz uyku haline sokuyormuş ondan ümitliyim biraz

Begonvil9699 evet kuzum ben demiştim benim bir göğüste aynı şekilde sıkıntılı 10 dk boyunca sağ sonra bebişi ver çok güzel kavrıyor sonra öyle öyle alışıyor uçlar da canım misıphonia nın dediği gibi bebek daha güçlü çektiği için süt daha iyi doluyor bebeği önce emzir 30 dk vs sonrasında sağım yap göğsünü tamamen boşalt o sütü de ver mamaya ihtiyaç duymazsın zamanla daha da artacak

Ama her emzirmeden sonra kusuyor uzuluyorum midesi boşaliyor resmen
Ne kadar süre emziriyorsun canım sütün çok mu hiç sağdın mı ne kadar var acaba genelde fazlalıktan dolayı kusuyor bebekler emzirdikten sonra hemen yatırma biraz sindirsin öyle yatır olmadı

İşte mesela şu an kasılmalarım oluyor ama doğum kasılması mı anlamıyorum. Su gibi Akıntım olduğunda veya çiş kaçtığında acaba su mu diyorum üff çok sıkıntılı işler
Ay o su merak etme çişle karıştırılacak gibi değil nişan tecrübem vardı ama şu yoktu onu da edinmiş oldum 2 sezeryan yapmama rağmen yattığım yerden şar diye geldi elimi attım anam bu ne dedim WC ye gittim nişanla geliyor hem de hemen çıkardım ped taktım gelmeye devam etti evden çıkana kadar kaçtane değiştirdim sonra sancı başladı hastanede sonda takıyorlar hala geliyordu en son ameliyat masasında hala sıcak sıcak devam ediyordu

Ben de genel istemiyorum hem bebeğe zararlıymış zaten bi de görmek istiyorum bebeği alınca sedasyon diye bişey veriyorlarmış o biraz uyku haline sokuyormuş ondan ümitliyim biraz
Kız korkmayın bir şekilde çıkacak bu bebekler benim de tansiyonum vardı olmasa bile ameliyat hanede sürekli tansiyon ölçüp duruyorlar merak etmeyin ağrılara da takılmayın bende de var hemde ikinci sezeryan daha aşır oluyormuş ağrı kesicilerin etkisi geçince ağlatıyor iki doğumda birbirinden zor normal doğumda sezeryande hiçbir rahatlığı yok ikisininde zorluğu var bence dikiş yarasından oturup kalkamıyorsun bebeği emzirirken eziyet çekiyorsun bir yandan alt dikişler bir yandan memiktoların acısı başlıyor ama kuzuları kucaklaryıp mis gibi koklayınca iyi ki doğurmuşum diyorsunuz O yüzden kuzulara odaklanın gerisini ilaçlar hallediyor ve geçici bu ağrılar

Gittiğin gibi hemen alındın o zaman hani açlık durumuna falan bakılmadan

Ya ben ameliyat anında biraz kasılcam gibi işte bitip odama çıkınca sonuçta ailem kuzenlerim hepsi destek olcak makara kukara bi şekilde acıma odaklanmam diye düşünüyorum o anı bi atlatsak

Gittiğin gibi hemen alındın o zaman hani açlık durumuna falan bakılmadan
Evet canım zaten ilkinde sezeryan olduğum için direk bu da sezeryan olacağı için bakmadı ama ilk gittiğimde baktı açılmam vardı bebek ters olunca acil sezeryan demişti seninde şimdi planlı sezeryan olduğu için bakmaz direk sezeryane girersin diye düşünüyorum

Ya ben ameliyat anında biraz kasılcam gibi işte bitip odama çıkınca sonuçta ailem kuzenlerim hepsi destek olcak makara kukara bi şekilde acıma odaklanmam diye düşünüyorum o anı bi atlatsak
Ameliyattan sonra biraz zor oluyor kuzum yürümek etmek ama tabi seni rahatlatan birilerinin yanında olması çok güzel benim eşim destek oldu o konuda sağolsun en çok onla rahat ettim annemde evde kızıma baktı ay iki doğumumda da bir tane aile fotomuz yok hastanede bir şekilde her şeylerden vazgeçmişim ağrıdan sancıdan

Yok kız açıklık değil açlıkkk benim açıklık çatı durumuna falan baktı zaten de. Senin aniden oldu yaa. Ameliyatta da 8 saat mi ne aç olman gerekiyor ya

Acaba sedasyon alinca sacmalaniyor mu ? Sacmalamak istemem kafa bi milyon vs

Evet ikinci sezeryan daha zor diyor herkes daha agriliymis canim iste ben tansiyonum olculdukce panik yapiyorum

Yok kız açıklık değil açlıkkk benim açıklık çatı durumuna falan baktı zaten de. Senin aniden oldu yaa. Ameliyatta da 8 saat mi ne aç olman gerekiyor ya
He evet nasıl okuduysam en son kaçta yedin dediler 8 falandı herhalde hatırlayamadım da 10 falan dedim beklemeden aldılar doğum başladığı içinde bunda oluk oluk kustum belki de aç olmadığım içindi mide bulantısı oluyor zaten ameliyat esnasında ilkinde sabah direk aç gitmiştim mide bulantısına rağmen kusmamıştım

Acaba sedasyon alinca sacmalaniyor mu ? Sacmalamak istemem kafa bi milyon vs
Acaba ne saçmalarım meraktayım
Ay kusmak en korktuğum şeeeyyyyy yeni fobi yüklendiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…