- Konu Sahibi elektroforez
-
- #31.041
Benimde korkum buSorma canim benim de cok az kaldi korkum sezeryan sirasinda tansiyonum nabzim yukselirse benim nabzim zaten yuksek bir de sonrasinda bas agrisi
Hehehe ya asiri korkuyorum yaa 14 martta planlandi benim sezeryan ama bayilmaktan da korkuyorum ayik olqrqk gormektende icimde tutcamBedene göre degisiyodur belki ama ben bu şekilde 15 gün falan takıldım, geceleri sancı olmasa bile ağrılar hep oluyodu, iş yaptiysam da aynısını şekil gebertiyodu falan hemen dogurmazsiniz ama yine de vucudunuzu dinleyin belli olmaz
Evet canim venim nabzim hep 130 150 oyle gidiyor ya aklima kotu kotu seyler geliyor kalbe baktirdim sorun yok dedi ama o an o durumda nasil olur bilmiyorumBenimde korkum bu
Evet ya bende de sanci cikmiyordu ama kasiklarim belim sırtim cok kotu oluyordu dun mesela biraz fazla yordum kendimi aciri derecede agrim vardi dedim herhalde dogurcam korku sardi
Bedene göre degisiyodur belki ama ben bu şekilde 15 gün falan takıldım, geceleri sancı olmasa bile ağrılar hep oluyodu, iş yaptiysam da aynısını şekil gebertiyodu falan hemen dogurmazsiniz ama yine de vucudunuzu dinleyin belli olmaz
Ben de sezaryen de planlanmadı. Sancıyı çekebilir ve çatım dar değilse normal yok sancı çekrmezsem ve çatı darsa sezaryen olacak. Ama bu belirsizlikte kötü bi tarih yok bir şey yok heran her şey olabilirHehehe ya asiri korkuyorum yaa 14 martta planlandi benim sezeryan ama bayilmaktan da korkuyorum ayik olqrqk gormektende icimde tutcam
Tarihi bekleyince daha stres oluyor en azindan tarih yok sende canimBen de sezaryen de planlanmadı. Sancıyı çekebilir ve çatım dar değilse normal yok sancı çekrmezsem ve çatı darsa sezaryen olacak. Ama bu belirsizlikte kötü bi tarih yok bir şey yok heran her şey olabilir
Korkma canım o herkeste olmuyormuş benim çok yakın iki arkadaşım da belden uyuşturma ile oldu onlarla konuştum hiçbir sıkıntı yaşamadıklarını söylediler. Her doğum kendine özel ben kendimi rahatlattım iyi düşünelim iyi olsunSorma canim benim de cok az kaldi korkum sezeryan sirasinda tansiyonum nabzim yukselirse benim nabzim zaten yuksek bir de sonrasinda bas agrisi
Canım bizim de özel hastane ama hiçbir işlemden ekstra ücret alınmadı bizden .İmza da istenmedi .Hatta ben ısrar ettim,çıkmak istiyorum ama tek sorun anne bebek bağını güçlendirmekse evde daha rahat ederim dedim .Onlar da okey verdiler .Evde daha rahat ettikÖzel hastane olduğu için odadan ücret istiyorlar maalesef. Günlerdir emmesini bekliyorduk ama şu an emen çocuğu emzirtiyorlar, imza atıp çıkarsınız dedi doktor. Yokuşa sürüyor süreci
Son zamanlara girince insan her türlü geriliyor galibaTarihi bekleyince daha stres oluyor en azindan tarih yok sende canim
Sezeryan spinal ileHa
Hangi yontemle olacaksin canim
Nie 3 bardak kizKizlar arastirmalarima gore spinal olanlar o igne yapilirken hic hareket etmemelilermis yattiginda da kafasini oynatmamaliymis robot gibi dumduz kalmaliymis basimiz sonrasinda da sutsuz 3 bardak nescafe, filtre vb. Bol su
Buna yazdim mi hatırlamıyorum ama alintilamisim ikinciyr yaziyosam sori sjdhjsjdjdEki Görüntüle 3555155
Ay bir de bizim kafa hastanede sizin için çekmiştim ejderha durumundan kurtulduk şükür artık başka sorunlarımız var
Hala emzirme yastığı almayan barsa şiddetle öneriyorum belki yastıkla hallediyorsunuzdur gerek yok diyorsunuzdur ama beli sardığında müthiş konfor sağlıyor hastanede çok rahat ettim götürün mutlaka yanınızda
Ay evet ben de hem doğurmak istiyodum artık gelsin bebikom diye bi yandan da içimde kalsın diyodum iki doğum şekli de korkutuyo sjbdhdjdksjdjdjHehehe ya asiri korkuyorum yaa 14 martta planlandi benim sezeryan ama bayilmaktan da korkuyorum ayik olqrqk gormektende icimde tutcam
Allah'ın hakkı 3 tür diyesim geliyodu diyim bari xjxbdjjdnxjsjxjdNie 3 bardak kiz2 bardak olsa olmuyormu acaba
Benim nabzım o kadar değil de işte insanın aklına bir sürü şey geliyorEvet canim venim nabzim hep 130 150 oyle gidiyor ya aklima kotu kotu seyler geliyor kalbe baktirdim sorun yok dedi ama o an o durumda nasil olur bilmiyorum
Benim de hep 110-120 ydi doğuma gitmeye karar verdiğim gün 140 dan aşşa inmedi en son tansiyonum da yukseliyodu jdjxjxxjxnxm heyecandan vs oluyor içinizi ferah tutmaya çalışınBenim nabzım o kadar değil de işte insanın aklına bir sürü şey geliyor
BU 3te var bi hikmet. Kaynanamda 3 gun sure vermisti korse takmam icinBuna yazdim mi hatırlamıyorum ama alintilamisim ikinciyr yaziyosam sori sjdhjsjdjd
Maşallah kuzuyasaçlara bak minnoş bu minikler ejderhanin ta kendisiymis meğer
Ay evet ben de hem doğurmak istiyodum artık gelsin bebikom diye bi yandan da içimde kalsın diyodum iki doğum şekli de korkutuyo sjbdhdjdksjdjdj
Allah'ın hakkı 3 tür diyesim geliyodu diyim bari xjxbdjjdnxjsjxjd
Bekler inşallah kuzucugun merak etmeKızlarr geldim kontrolden. 37+5 olduk bugün, 3050 gram 52 cm olmuşuz. 39+1 e gün vermişti ama o kadar beklemeyebilir dedi. Açıklık ve çatı kontrolü yaptı. Çatım darmış açıklık yok. Nst de az da olsa sancı çıkıyor. Bakalım inşallah bekler
Kahxjshxjdbjd kahkaha aticam ipek uyanacak diye içimde tutuyorumBU 3te var bi hikmet. Kaynanamda 3 gun sure vermisti korse takmam icin4.gun takarsam işe yaramazmis
Ben hastaneye herseyi götürcem diyince bu kadar taşınmaya ben gerek var diyorlar ama 3. Annelik tecrübesi ile herseyi götüresim var napayım ne derlerse desinler kendi rahatım önemli.Eki Görüntüle 3555155
Ay bir de bizim kafa hastanede sizin için çekmiştim ejderha durumundan kurtulduk şükür artık başka sorunlarımız var
Hala emzirme yastığı almayan barsa şiddetle öneriyorum belki yastıkla hallediyorsunuzdur gerek yok diyorsunuzdur ama beli sardığında müthiş konfor sağlıyor hastanede çok rahat ettim götürün mutlaka yanınızda
Daha çok yeni. Yorum yapacağım kadar deneyimim yok ne yazık ki. Doğum sonrası regl olmaya başlayınca düzenli mi düzensiz mi o zaman belli olacak. Sezaryen sırasında olduğu için ekstra bir ağrı hissetmedim.Nasıl bı etkisi oldumu ağrılı bı işlemmi yada düzensizlik falan yapiomu acaba
Sizin için hangisi kolay olacaksa onu seçin tabi. Sadece sezaryen sırasında olan bir işlem sanıldığı için açıklama yaptım ben. Kapalı teknikle de olan bir işlemmiş. Ama sezaryen olunuyorsa açılmışken yaptırmak bana da daha mantıklı geldiği için o yolu seçtim ben de. Zaten mecburi sezaryen olacaktım.Ama iki kere operasyon olacak bu sefer zaten benim dogumlarim ve bebelerim iri doguyo zor doğumlarim bende okadar acı çekip bide bidaha operasyona gerek yok gibi Dr bugün bu bebeğimde iri ve diyet yap dedi kendim almıyorum sekerimde iyi çıktı Dr belki gizli şeker olabilir diyet yapalım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?