Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    148
O kadar vaktim yok cnm biri 4 buçuk biri 2 buçuk kızlarım var birde ben biraz yurusem o gün pertim cikiyor bel ağrısı filan duramıyorum kilolu hamile kaldım onun etkisi çok bence
Hurma tüketmeye başlayabilirsin ve bol bol ev içi iş yapabilirsin o zaman özellikle yer silme çömelme sguat bunlar tetikleyebilir

Ben iki normal doğum yaptım benim bebeklerin biri 3 buçuk diğeri 2800 kd ama bu bebek iri gibi 3600 dedi hala dogurmadim 40 görürse 4 kilo kesin ama sezeryana hem bizimkiler istemez hemde benim tecrübe ettiğim bişey değil o yüzden cesaret edemiyorum. Mecbur sezeryan derlerse ayrı tabi.

39.hafta da dogum yaptm kızlar dua edenlere soranlara teşekkürler. Sezeryan ile minik bi oğlum oldu
Allah anali babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah canım gözün aydın
Cuma gününe girdik benim doğuma kaldı son 4 gün tabi öncesinde bir şey olmazsa gün yaklaştıkça çok heyecanlanıyorum kızlaaaaarrrr
Az kaldı kavuşmanıza

papatya113 haber var mı çıktılar mi acaba hastahaneden

İNanırmısın nst ye bağlıyken aklima geldin. Ya bu kiz bu sancilarla ogun bize nasil yaziyordu. Naklen yayin yaptin resmen ogun bize. Valla ben birak yazmayi yanimda soru soran hemsireye cvp veremiyordum. Ki tlfnumuda almadilar iceri zaten ama yanimda olsaydida yazacak durumda degilgdim

Canım benim ilk doğumumda oğlum mümkün değil emmiyordu mama almiyordu ve sürekli ağlıyordu malum açlıktan sadece gece uykusuna geçeceği saati belli idi ama açlıktan uykuda ne kadar oluyordu tartışılır annem bende 5 gün kaldı babam çok yaşlı ve yanına gitmesi gerektiği için dedim anne eve dön başa cikamazsam cagiracagim seni aynı sehirdeyiz nasıl olsa vs... Bir yandan çocuğumla yanlız kalıp alışmakta istedim eşim oğlum ve ben aile gibi hissedelim gibi ... Annem gidince üzüldüm ama çokta sevindim alisicaz birbirimize diye heyecanla sarıldım oğluma.. cokca da ağladım bebeğim çok ağlıyor bir bebek anne kucağında susmazmi ben nasıl anneyim bebeğimi bile besleyemiyorum diye..
Gerçekten rabbim bize annelik gudusunu öyle güzel vermiski çocuğuna öyle sariliyorsun ki eksigiyle fazlasiyla ona yalnız başına bakabiliyor olmak ruhunu okşamaya başlayacak.. ve emin ol yavrunun başına gelebilecek en iyi annesin.. yorulmayacak misin yorulacaksin ama uyuduğu zamanlarda yada koynundayken izleyeceksin değer bunlara diyeceksin.. annelik delilik yapacak bişey yok.. lohusalık tam duygu karmasasi bir an önce duygu durumlarinizin düzelmesi duası ile

İNanırmısın nst ye bağlıyken aklima geldin. Ya bu kiz bu sancilarla ogun bize nasil yaziyordu. Naklen yayin yaptin resmen ogun bize. Valla ben birak yazmayi yanimda soru soran hemsireye cvp veremiyordum. Ki tlfnumuda almadilar iceri zaten ama yanimda olsaydida yazacak durumda degilgdim

Çok kötüyüm canım ilkinde böyle asla değildim eve geldiğimde rahat hareket ediyordum tek başıma sürekli duş tek sıkıntım emzirme ve yaramdı ama bunda yapılan işlemin ağırlığından mıdır göbeğimde koca çuval var gibi oturduğum yerden eşim kaldırmasa kalkamıyorum kalkarkende istemsiz acıdan ağlıyorum ağrı kesicilerin etkisi geçince de sağ omuz kemiğime bir ağrı saplanıyor zonk zonk ne yatırıyor ne oturtuyor beni mafediyor doktorda 2. Sezeryanın olduğu için diyor ona bağlıyor ama çoğu arkadaşım aynı şeyi yaşamadı ay çok kötü durumdayım şu yaralarım ağrılarım bitse daha iyi hissedicem senin ortalama ne kadar süre de geçti canım ameliyat yara ağrıların Çok teşekkür ediyorum bu arada canım desteğin için

Canım benim dar zamanında bu kadar şey yazman benim için çok kıymetli çok teşekkür ediyorum saatlerdir son sayfaya gelemedim bir türlü Mama da rahatlık nefes aldırıyor insana da şuan için yeterli geldi dün bir sırangayla 6 cm verdiler şekeri düşük çıkınca sonra toparladı bende lanolin krem sürüp gümüş kapakla kapatıyorum ama beni asıl zorlayan ameliyat ağrılarım onlar ağlatıyor o ağrılar istemsiz ağrıtıyor oturup kalkamıyorum üstüne yara göğüs acısı çok zorluyor şu ameliyat yaralarım düzelse daha iyi olcam inşallah Çok haklısın çok iyi adapte oldun sende bu duruma ilk gebeliğin olmasına rağmen canım benim maşallah sana Desteğin için teşekkür ediyorum sana da kuzum

Benim pik yaptığı zaman 23 ve sonrasıydi o 1 dkda bir gelmeye başladı ya en son o başladığı zaman yazabildim sancı tam geçtiği aralarda yani dndnjsjd sonra saldım çünkü ağlamak ve sizlanmakla mesguldum jdbdjdndj tam sancı geçiyor gibi oluyor daha tam gecemeden tekrar basliyodu rezalet yazmasaydim belki daha dayanilmaz geçerdi süreç 18-23 arası az zaman değil ipler 11 gibi koptu zaten 11:59 gibi doğuma aldılar

Allah anali babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah canım gözün aydın

Az kaldı kavuşmanıza

papatya113 haber var mı çıktılar mi acaba hastahaneden
Az kaldı valla kanka çok heyecanlıyım
papatya113 zaten çıkmıştı ama bebeği hala yoğun bakımdaydı. Bugün çıkacaktı ama haber gelmedi henüz bekliyorum ben de

Emzirmek o ağrılarla eziyet oluyodur zaten anlayabiliyorum seni inşallah en kısa sürede toparlarsin da biraz da olsa katlanilir hale gelir senin için de minik kuşunun tadını cikarirsin doya doya

39.hafta da dogum yaptm kızlar dua edenlere soranlara teşekkürler. Sezeryan ile minik bi oğlum oldu
Oy maşallah kuzum aynı şeyleri yaşadık seninle sağlıcakla büyüt yavrunu acil şifalar diliyorum sana da canım
Az kaldı valla kanka çok heyecanlıyım
papatya113 zaten çıkmıştı ama bebeği hala yoğun bakımdaydı. Bugün çıkacaktı ama haber gelmedi henüz bekliyorum ben de
güzel haberlerle gelir kuzum inşallah papatya113

Emzirmek o ağrılarla eziyet oluyodur zaten anlayabiliyorum seni inşallah en kısa sürede toparlarsin da biraz da olsa katlanilir hale gelir senin için de minik kuşunun tadını cikarirsin doya doya
Sağol canım benim inşallah ona baktıkça yumuşacık oluyorum analık

He daha varmış ya senin dndbsjdjd

Öbürünü alintilamadim suyu kirli ne demek kiz ? Bir risk teşkil ediyor muymuş
Google 36-38. de girmesi gerekiyor diyor. Doktor da bayağı rahat dedi 38 in sonuna geldik yau.

Suyu temiz değil yani normal dedi bu haftalarda. Genelde enfeksiyon, bendeki sağlık sorunları, oksijen yetersizliği vs nedenlerdenmiş.

İlki 4 ikinci 3800 doğdu bana da ikincide ilki normal oldu kendini kestirme falan herkes söylendi onları dinledim yine zor oldu bu sefer kimseyi dinlemek istemiyorum süreç nasıl ilerlerse o şekilde devam edicem hakkımızda hayırlısı olsun

Canım senin anestezi şekli nasıldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…