- Konu Sahibi elektroforez
-
- #31.061
Çatı kontrolü acıtıyor mu nasıldıKızlarr geldim kontrolden. 37+5 olduk bugün, 3050 gram 52 cm olmuşuz. 39+1 e gün vermişti ama o kadar beklemeyebilir dedi. Açıklık ve çatı kontrolü yaptı. Çatım darmış açıklık yok. Nst de az da olsa sancı çıkıyor. Bakalım inşallah bekler
Halihazırda iki tane çocuğun varsa mecbur kalmadıkça bence de sezaryen tercih etme canım. 3,5 yaşındaki kızımı kucağıma almam gerekiyor mecburen. Eşim benim doğumumdan sonra elinden ameliyat oldu. Kolu alçıda. Bana bir faydası yok, 1,5 ay da olmayacak. Gece kızımı yatağa yatır, tuvalete kaldır, uyku sersemi kucak istiyor çocuk. O da küçük daha, o da haklı. Arabaya bindir, indir derken o kadar zorlanıyorum ki. İlk günler karnım da hiç güç yoktu. Ne halt yicem ben diye kara kara düşündüm. Sonuçta 15-16 kilo kızım. Şimdi karnıma biraz güç geldi ama iç dikişlerim zarar görürse diye tedirginim.Ben iki normal doğum yaptım benim bebeklerin biri 3 buçuk diğeri 2800 kd ama bu bebek iri gibi 3600 dedi hala dogurmadim 40 görürse 4 kilo kesin ama sezeryana hem bizimkiler istemez hemde benim tecrübe ettiğim bişey değil o yüzden cesaret edemiyorum. Mecbur sezeryan derlerse ayrı tabi.
Benim mesajlarımı hatırlarsan aynı omuz kemiği ağrısı bende de vardı kuzum. Bana gazdan kaynaklı olduğunu söyledi hemşire. Sezaryen sonrası gaz sancısı omuza vururmuş. Duyunca çok şaşırdım. İkinci sezaryen bence de zor. İlk sezaryenim de vajinal doğum yapanlardan bile daha iyiydim ben. Annem nazara gelirim diye korkuyordu. Bu sezaryende ben de çok zorlandım. Kendini sıcak tut, ayağından çorabını patiğini, sırtından yeleğini eksik etme, gaz yapan şeylerden uzak dur. Ve o ağrıyan bölgeye sıcak havlu koy. Hastanede ısıtılmış ameliyat örtülerinden getirdiler omzum için. O kadar iyi geldi ki. Hâlâ beni düşünen hemşirelere dua ediyorum. Allah onlardan razı olsun.Çok kötüyüm canım ilkinde böyle asla değildim eve geldiğimde rahat hareket ediyordum tek başıma sürekli duş tek sıkıntım emzirme ve yaramdı ama bunda yapılan işlemin ağırlığından mıdır göbeğimde koca çuval var gibi oturduğum yerden eşim kaldırmasa kalkamıyorum kalkarkende istemsiz acıdan ağlıyorum ağrı kesicilerin etkisi geçince de sağ omuz kemiğime bir ağrı saplanıyor zonk zonk ne yatırıyor ne oturtuyor beni mafediyor doktorda 2. Sezeryanın olduğu için diyor ona bağlıyor ama çoğu arkadaşım aynı şeyi yaşamadı ay çok kötü durumdayım şu yaralarım ağrılarım bitse daha iyi hissedicem senin ortalama ne kadar süre de geçti canım ameliyat yara ağrılarınÇok teşekkür ediyorum bu arada canım desteğin için
Canım benim dar zamanında bu kadar şey yazman benim için çok kıymetli çok teşekkür ediyorum saatlerdir son sayfaya gelemedim bir türlüMama da rahatlık nefes aldırıyor insana da şuan için yeterli geldi dün bir sırangayla 6 cm verdiler şekeri düşük çıkınca sonra toparladı bende lanolin krem sürüp gümüş kapakla kapatıyorum ama beni asıl zorlayan ameliyat ağrılarım onlar ağlatıyor o ağrılar istemsiz ağrıtıyor oturup kalkamıyorum üstüne yara göğüs acısı çok zorluyor şu ameliyat yaralarım düzelse daha iyi olcam inşallah Çok haklısın çok iyi adapte oldun sende bu duruma ilk gebeliğin olmasına rağmen canım benim maşallah sana Desteğin için teşekkür ediyorum sana da kuzum
Canim yaa ben nasil rahatlicam hic bilmiyorum bir olsa bitse hayirlisiylaKorkma canım o herkeste olmuyormuş benim çok yakın iki arkadaşım da belden uyuşturma ile oldu onlarla konuştum hiçbir sıkıntı yaşamadıklarını söylediler. Her doğum kendine özel ben kendimi rahatlattım iyi düşünelim iyi olsun
Aynen oyle canimSon zamanlara girince insan her türlü geriliyor galiba
Isin ilginci ben nabzimin yukseldigini hic anlamiyorumBenim nabzım o kadar değil de işte insanın aklına bir sürü şey geliyor
40. Haftaya girmişsin üçüncü doğum yokmu hala sancın vsBen iki normal doğum yaptım benim bebeklerin biri 3 buçuk diğeri 2800 kd ama bu bebek iri gibi 3600 dedi hala dogurmadim 40 görürse 4 kilo kesin ama sezeryana hem bizimkiler istemez hemde benim tecrübe ettiğim bişey değil o yüzden cesaret edemiyorum. Mecbur sezeryan derlerse ayrı tabi.
Çok ilginçmiş çünkü ben 90-100 arası olunca bile kalbim ağzımda atıyorIsin ilginci ben nabzimin yukseldigini hic anlamiyorum
HahahahahNie 3 bardak kiz2 bardak olsa olmuyormu acaba
Onu dusundum ben de ama 3 bardak demisti anlatan kadin internette ne ozelligi var anlamadim 2 icsem olmayacak miNie 3 bardak kiz2 bardak olsa olmuyormu acaba
Hic hissetmiyorum kardiyolojiye gittim 140 cikti ekg de ama birsey hissetmedim kalbime bakti problem yok dedi sinus tasikardi teshisi koyduÇok ilginçmiş çünkü ben 90-100 arası olunca bile kalbim ağzımda atıyor
Canım selamlar biz seninle aynı günüz benim de normalde 13 Marttı fakat doktorum yeri azaldığı için 8 marta çekti tarihi. Çünkü beklemeyecek belli dedi riske atmadı. Sen kendini kontrol et sürekli bir de bana dedi ki doğuma kadar 2 saatte bir 10 hareket say eğer hareket alamazsan hemen nst ye gel dedi. Çok şükür bugüne kadar getirdik yarın hayırlısı ile kavuşacağız.Kızlarr geldim kontrolden. 37+5 olduk bugün, 3050 gram 52 cm olmuşuz. 39+1 e gün vermişti ama o kadar beklemeyebilir dedi. Açıklık ve çatı kontrolü yaptı. Çatım darmış açıklık yok. Nst de az da olsa sancı çıkıyor. Bakalım inşallah bekler
İğne yapılırken önce iğnenin yapılacağı bölgeyi uyuşturuyor anestezi uzmanı. Sonra çeneni göğsüne yapıştırıp hareket etmeden bekliyorsun. Doktor zaten hep yönlendiriyor. Hareket etmemen gerekiyor işlem bitene kadar. Çok kısa sürüyor zaten. Ama sonrasında yatarken kafa oynatılmaz diye bir durum yok.Kizlar arastirmalarima gore spinal olanlar o igne yapilirken hic hareket etmemelilermis yattiginda da kafasini oynatmamaliymis robot gibi dumduz kalmaliymis basimiz sonrasinda da sutsuz 3 bardak nescafe, filtre vb. Bol su
Evet yazmamış hiç bugün hayırlısı olsun inşallahKızlarNilikom34 yazdımı hiç ne yaptı en son sancıları vardı
Oyy maşallah saça bakEki Görüntüle 3555155
Ay bir de bizim kafa hastanede sizin için çekmiştim ejderha durumundan kurtulduk şükür artık başka sorunlarımız var
Hala emzirme yastığı almayan barsa şiddetle öneriyorum belki yastıkla hallediyorsunuzdur gerek yok diyorsunuzdur ama beli sardığında müthiş konfor sağlıyor hastanede çok rahat ettim götürün mutlaka yanınızda
Canım çok sağolBekler inşallah kuzucugun merak etmemaşallah boyu da uzun olacak belli ki Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Kahxjshxjdbjd kahkaha aticam ipek uyanacak diye içimde tutuyorum
Hayır zaten çok kısa sürüyor. Ben vajinismus olduğum için biraz kendimi kastım ama yaptırdım. Ben yaptırdıysam herkes yaptırır acısız bi işlemÇatı kontrolü acıtıyor mu nasıldı
Evet canım doktorum da dedi zaten beklemeyecek gibi. Bişey olursa hemen gel dedi. Kanları idrarı falan aldı hep hazırız yani bakalım önümüzdeki hafta gene kontrole gidicem. Durabildiği kadar durcak bakalım. Hareketleri çok bol. Nst de sancı çıkıyor ama açıklık yok bakalımCanım selamlar biz seninle aynı günüz benim de normalde 13 Marttı fakat doktorum yeri azaldığı için 8 marta çekti tarihi. Çünkü beklemeyecek belli dedi riske atmadı. Sen kendini kontrol et sürekli bir de bana dedi ki doğuma kadar 2 saatte bir 10 hareket say eğer hareket alamazsan hemen nst ye gel dedi. Çok şükür bugüne kadar getirdik yarın hayırlısı ile kavuşacağız.
39+1 oldum 6 gün kaldı işte 40 olmasına belirsizlik en sevmediğim şey yoksa bekleriz bir şekilde. İlk kızım 39+2 de sancım acilmam yoktu suni ile dogdurdum mecburi bı dogumdu doğumu başlattılar dogmasa dogmazdi yani ikinci kızım da 38+5 te su gelmesi ile doğdu bu üçüncüde cinsiyet değişti ondan mı acaba bilmiyorum tık yok. Zor olmuyor desem yalan olur birbiri ile anlasamdiklari çok ama bazende o kadar güzel kardeşim diyorlar ki birbirine iyi ki diyorsun. Toz pembe tablo cizemem tek başına zor benim halası babaanneleri üst katın da bazen oraya gidip vakit geçiriyorlar yoksa bütün gün onlarda sıkılıyor. Bebekken kolay asıl mevzu bir bucuk iki yaşta başlıyor ufagi herşeye benim diyor ablasının oyunlarını bozuyor o yüzden ablası istemiyor yanında sabır lazım çokça.40. Haftaya girmişsin üçüncü doğum yokmu hala sancın vsbenimkide 40 a kadar bekleyecek mi yaa bekledikçe stres oluyor bebekler kilo alıyor ay Allahım diğerleri kaç haftalık doğmuştu bu arada nasıl yapıyorsun iki çocukla zorlanmıyor musun
Bende bir bebek var ama çıldıracak gibi hşssediyorum ben kendimi ikinci olunca
Kız ipek 50cm doğdu ama yenidoganlar uzun kalıyor anlamadim jsbdbdnxndn çok da olmayacagini sanmiyorum olur yine benceOyy maşallah saça bak
Canım çok sağolşu an bi aydınlanma geldi. Yenidoğanlar olmayacak
Hayır zaten çok kısa sürüyor. Ben vajinismus olduğum için biraz kendimi kastım ama yaptırdım. Ben yaptırdıysam herkes yaptırır acısız bi işlem
Evet canım doktorum da dedi zaten beklemeyecek gibi. Bişey olursa hemen gel dedi. Kanları idrarı falan aldı hep hazırız yani bakalım önümüzdeki hafta gene kontrole gidicem. Durabildiği kadar durcak bakalım. Hareketleri çok bol. Nst de sancı çıkıyor ama açıklık yok bakalım
Kusura bakma cnm kaynanam eski ritüelleriyle piskolojimi bozduda birazHahahahah
Onu dusundum ben de ama 3 bardak demisti anlatan kadin internette ne ozelligi var anlamadim 2 icsem olmayacak mi
Ya bi de bu ölçümler tahmini gibi geliyor bana. Çıkınca farklı olcak gibiKız ipek 50cm doğdu ama yenidoganlar uzun kalıyor anlamadim jsbdbdnxndn çok da olmayacagini sanmiyorum olur yine benceayaklari icinde kayboluyo sanarsin prematüre doğmuş ama alakası yok
Ya benim iki kızda kucak istiyor mesela 2 buçuk yaşındaki tuvalete alistirdim hamilelikte hep kucaktaydi herkes alma diyordu ama kızı tuvalete klozet oturt giydir vs derken mecbur hatta bir kere öyle kucağıma aldım merdivenlerde ufak kaza bile atlattık. Ya her haliyle zor kolay doğum yok zaten sadece biraz daha hafif atlatiyorsun süreci bebek kilolu ise cikarken yırtık oluyor ama onu da o an hissetmiyorsun sonrası anlıyorsun dikişlerden.Halihazırda iki tane çocuğun varsa mecbur kalmadıkça bence de sezaryen tercih etme canım. 3,5 yaşındaki kızımı kucağıma almam gerekiyor mecburen. Eşim benim doğumumdan sonra elinden ameliyat oldu. Kolu alçıda. Bana bir faydası yok, 1,5 ay da olmayacak. Gece kızımı yatağa yatır, tuvalete kaldır, uyku sersemi kucak istiyor çocuk. O da küçük daha, o da haklı. Arabaya bindir, indir derken o kadar zorlanıyorum ki. İlk günler karnım da hiç güç yoktu. Ne halt yicem ben diye kara kara düşündüm. Sonuçta 15-16 kilo kızım. Şimdi karnıma biraz güç geldi ama iç dikişlerim zarar görürse diye tedirginim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?