Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    148
Canim yaa ben nasil rahatlicam hic bilmiyorum bir olsa bitse hayirlisiyla
Bol bol dua et ve güzel düşün canım benim bebeğine kavuşacağın anı düşün. İlla ki ameliyat oluyoruz sonuçta hiç ağrı sızımız olmayacak diye bir şey yok ama elbet geçecek ve iyi olacağız inşallah senin tarih ne zamandı

Doğum olmadıkça çantamı boşaltıp guncelliyirum hergun, iki çantaydi onların hepsini boşalttım teke düşürdümhatta doğuma gideceğim gün giyecekelrimi çoraba kadar ayarladım

Hamileyken ben de çok kucağımda taşıdım. Kreşe götürüp getirirken hep kucakta gitti geldi. Öğretmenler acıyordu artık halime. Allahım sana emanet yavrum der öyle kucağıma alırdım. Çok şükür sorun yaşamadık. Çocuklar küçük, kucağa almadan olmuyor.

Bende bir iki yaşından sonra rahatlayacağım diye ümit ediyorum
Ama anlaşamamaları benide korkutuyor inşallah bakmayı becerebilirim biz doğu görevinde yapayalnızız kimse yok güvenebileceğimiz ilkinde idare ediyordum da ikisine bir o soğuklarda sobalı evde bakmak korkutuyor beni
İnşallah 10 sene kadar 3. Bebeği düşünmüyorum helal olsun senin isteyerek olmuş sanırım hayranım böyle insanlara

Bebikom emerken birden sütü geri kusuyor burnundan falan da, şimdi elimle sağar gibi yaptım fışkırdı resmen, bunun iyi bir şey olduğunu sanmıyorum HELP ne yapsam normale döner, ek takviye vs kullanmiyorum dicem ondan oldu ama çocuk icemiyor yani bugün oldu birden anlamadim. Verdim iki dk gecmeden agzindan burnundan çıktı iki dk mola bidaha verdim yine aynı oldu. Bana pek normal gelmedi bu bi de nefes nefese içiyor sütü napsak düzene girer

Tülin Bulur instagramda anlatmıştı bunu. Bi incele istersen. Sütün tazyikli geldiği için bebeğin zorlanıyor anladığım kadarıyla.

Kız ipek 50cm doğdu ama yenidoganlar uzun kalıyor anlamadim jsbdbdnxndn çok da olmayacagini sanmiyorum olur yine bence ayaklari icinde kayboluyo sanarsin prematüre doğmuş ama alakası yok
İçimi rahatlattın shshshs 36+2 de kontrole gittim 49 cm di 38+4 te nasipse doğuma gireceğim 50 cm i gecerse olmazsa diye düşünüp durdum shshshshs

Doğum olmadıkça çantamı boşaltıp guncelliyirum hergun, iki çantaydi onların hepsini boşalttım teke düşürdümhatta doğuma gideceğim gün giyecekelrimi çoraba kadar ayarladım
Valla bak ben sabırlı biriyim normalde ama cidden çok zor sendrom dönemleri saç bağlatma kıyafet daha niceleri her krizi de kolay sakin atlatamiyorsun çok düşününce de insan kendini çok sorguluyor annelik yasanilarsk ogrenilirlyor bir de her çocuğun mizacı da başka tecrübe kazansanda başka şey oluyor günün sonunda en azından onların mutlu huzurlu uyumları herşeyi unuttryor

Kizlar arastirmalarima gore spinal olanlar o igne yapilirken hic hareket etmemelilermis yattiginda da kafasini oynatmamaliymis robot gibi dumduz kalmaliymis basimiz sonrasinda da sutsuz 3 bardak nescafe, filtre vb. Bol su
Kesinlikle doğru ama anestezi doktoru da çok iyi olmalı. Anestezi doktorunun iğneyi yaparken, asistanlara kullandığı şu cümlesini çok iyi hatırlıyorum "aman arkadaşlar iyi tutun" Ben de hiç hareket etmedim. Sıvı alımı başladığı saat filtre kahve içmeye başladım. Ama yatakta çok hareket ettim. Şükür hiç baş ağrım olmadı spinale bağlı.

Tekrar sordum şimdi oda 6.5 dediler yine. Oda olmazsa imza diyor. Eşim korkusundan bir şey olursa diye çıkartmaya da yanaşmıyor sinir oluyorum.

Tekrar sordum şimdi oda 6.5 dediler yine. Oda olmazsa imza diyor. Eşim korkusundan bir şey olursa diye çıkartmaya da yanaşmıyor sinir oluyorum.
Ama çok saçma nasıl bunun için ücret talep ederler konu sadece emzirme ise hiçbirine gerek yok ki .Yapılan tedaviyi vs isteyin .Epikriz raporunda ne yazdığı önemli bence.Gereksiz bir muamele olmuş .Çünkü sürecimiz çok benzer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…