Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    148
Benim annem de ara ara, korse tak göbeğin toplasın diye uyarıyor. Eskiler kumaş sararmış. İlk 3 gün diye belirtmedi ama.

Sezeryandan ne kadar sonra ağırlığa falan başladınız hiç ameliyat süreci yaşamadım sanki hiç iyileşmeyecekmiş gibi hissediyor insan düşününce
3-5 ayda bölgesel hareketlere başlamıştım yürüyüş dahil. 1. Seneden sonra da ağırlığa başladım. İyileşiyorsunuz vücudunuz mucizevi bir şey gerçekten

Hastaneye geçtim doktor alttan muayene yaptı 2 cm açıklık var dedi yatış yapıp suni takmak istedi red edince de ben seni bu saatten sonra almam dedi ne olursa olsun suniyi takması gerekiyormuş bende eve geçtim
O ne demek yaa? Taktıkları suni başına para mı alacaklar diye düşünmeden edemiyorum ne yazık ki... Niye doğal sürecine bırakmıyorlar ki...

Kızlar pazartesi sezeryan tarihi almistim hafif hafif kanlı su gelmeye basladi napacagimi sasirdm dus almaya falan vaktim vat midir
Doktoruna haber verdin mi? Normalde su geldiği zaman duş alıp öyle çıkacak kadar vaktin var. Ama kanlı geldiği için nasıl olur önemli mi vaktin var mı bilmiyorum. Yanlış yönlendirmek istemeyiz. Doktorunu ara mutlaka

Hastaneye geçtim doktor alttan muayene yaptı 2 cm açıklık var dedi yatış yapıp suni takmak istedi red edince de ben seni bu saatten sonra almam dedi ne olursa olsun suniyi takması gerekiyormuş bende eve geçtim
Başlıyor yani doğum yavaş yavaş çok şükür inşallah çok kolay geçer
Nasıl şimdi o doktora tekrar gitsen almayacakmı seni nasıl olacak

2 Cm aciklik icin suni sancinin acelesi neymis. Bu doktorlarda kafasina gore valla. Benim aciklik 6 cm oldugunda yalvardim suni verin artk die vermediler. Tuhaflar cidden

Benim annem de ara ara, korse tak göbeğin toplasın diye uyarıyor. Eskiler kumaş sararmış. İlk 3 gün diye belirtmedi ama.
Ben kumaş sardım eskilerdenim sanırım
Korse insanı çok geriyor çıok sıkıcı rahatsız edici bişey eski bez sardım bende
Rahatıma düşkünüm biraz ondan birazda lohusalık bunalımından heralde

Kızlar doğumdan ne kadar önce karnınız düştü? Benim epey aşağı indi bacaklarıma değecek nerdeyse hatta midem bile yanmıyor artık yukarıya hiç baskı yok çünkü
Bilmiyorumki ben anlayamıyorum iniyormu çıkıyormunasıl anlaşılıyor hiç inmedende dopuyorlar bence

Doktordan yüzüm gülmedi nefret ediyorum hepsinden bunlar neden böyle aceleyle herkesi elden çıkarmaya çalışıyorlar .
İlk bebeğin kaç yaşında
Sürecini sürekli paylaş bizimle
Bende anlamadım ne var beklese yeterki normal doğuralım da başımıza ne gelirse gelsin

kızlar konu açılmışken nasıl korseler aldınız? Benim doğum şekli henüz belli değil sezaryenden sonra da kullanılabiliyor mu korse. Bende korkuyorum göbeğim kalır diye önlemi neyse alalım :)
Cırt cırtlı arkadaşım verdi bana s beden sakın alma minnacık bişey zar zor oluyor du banada çok güzel bişey ama rahat üç korse var evde şortlu var geçirmeli gibi var iki saat upraştırıyor bide cırt cırtlı var

O ne demek yaa? Taktıkları suni başına para mı alacaklar diye düşünmeden edemiyorum ne yazık ki... Niye doğal sürecine bırakmıyorlar ki...
Şaka gibi bi tavrı vardı şok geçirdim gerçekten . Eve gidip tam açıklıkla gelirsen kabul etmem sonuçta benim de hazırlanmam lazım falan dedi napacagımı şaşırdım odadan nasıl çıktım anlamadım bile gider gitmez doğumhaneye aldı neden burdayım dedim ağrılı geldin dedi hayır ağrı değil sadece kasılmam var dedim o ağrı demek dedi . Muayene edip 2 cm ikinci gebelik için yeterli bi açıklık falan hızla ilerler falan dedi eve geldim gerçekten sinirlerim tavan şu an .

Bilmiyorumki ben anlayamıyorum iniyormu çıkıyormunasıl anlaşılıyor hiç inmedende dopuyorlar bence
Normalde göğsümün altındaydı karnım şimdi göğsümle karnım arasında 4-5 parmak boşluk var yukarı doğru baskı yapmıyor 3-4 gündür böyle oldu. Döndüğünü de şöyle anladım hem doktor dedi doğum pozisyonu almış diye ama sonrasında değişiyor mu bu pozisyonu bilmiyorum. Hemde hıçkırığı kasıklarımın o tarafta hissediyorum bir de hareketleri azaldı biraz. Var ama eskisi gibi değil

2 Cm aciklik icin suni sancinin acelesi neymis. Bu doktorlarda kafasina gore valla. Benim aciklik 6 cm oldugunda yalvardim suni verin artk die vermediler. Tuhaflar cidden
Hastaya uyum sağlamak yerine hastayı kendi hayatlarına uydurmaya çalışıyorlar kadavra muamelesi resmen kendimi ve bebeğimi o caniye teslim etmek istemedim çıktım direk ne olursa olsun artık

Başlıyor yani doğum yavaş yavaş çok şükür inşallah çok kolay geçer
Nasıl şimdi o doktora tekrar gitsen almayacakmı seni nasıl olacak
Almayacak mış gece hiç gelmez miş vs vs palavra sıktı dünyadaki tek doğum doktoru kendini zannediyor galiba . Bende eve geldim sancım sıklaşır su vs gelirse giderim artık 2 cm nedir ki doğum başlatsın zaten elini sokup muayene edip karıştırdı içeriyi gittiğime de pişman oldum

Senin dikişlerde duzelme oldumu 1 haftayi gecti sanirim dimi
Dependi önceki gün biraktim pede geçtim dikişler çok yürüdüm o yüzden sızlıyor biraz epizyo olan kısım özellikle ama zorla olsa oturabiliyorumm ama sizlamasi gecmedi tabi. Evde kamp sandalyesi vardı düz değil de oturma yeri jsxbjsks eve aldım ona oturuyom yeni keşfim daha iyiyim tabi cumadan salıya geberiyodum kalkarken vs şuan şükür yavaş yavaş düzeliyor işte sabret inşallah senin de yavaştan duzeldikce hareket edebileceksin zorlama kendini

Özel mi devlet mi? Onun öyle bir hakkı yok. Bir de doğuruyor olsan acilden giricen zaten ona randevu alarak değil boş yapmasın bir de tek doktor o muymuş salata... İyi yapmışsın ciddi bir şeyin yoksa gereksiz. Zaten senin benden farklı sancıların da var herhalde yavaştan evde çeker gidersin istediğin acile sıcak su iyi gelir ama karnına değil beline yap bebişi de dinle sürekli dürt bir şey olmaz kanama vs olursa gidersin zaten inşallah sıkıntısız bir şekilde güzelce doğurursun canım
Kızlar doğumdan ne kadar önce karnınız düştü? Benim epey aşağı indi bacaklarıma değecek nerdeyse hatta midem bile yanmıyor artık yukarıya hiç baskı yok çünkü
Benim çok düşmedi ya herkeste farklı demekki benim mide yanmasi da çok geçmemişti sjbdjdhd hadi hayırlı olsun yakındır senin de
Şimdi evde kasılmalarla nefes egzersizi yapıp baş ediyorum yemek yiycem duş falan alırım artık kasılma gelip gidiyor düzenli
Aynen bak senin sürecin başlamış benden daha çabuk gelir acilman iki hafta sürmez yani xjxbhdjdjdn rahatlat kendini stres yapma inşallah sağlıkla alırsın kucağına yavrunu

Devlet mi burası haaa anlaşıldı gece uykusundan uyandırma adamı 8-5 arası doğur ne geceye bırakıyorsun dertleri bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…