- 2 Ekim 2022
- 1.686
- 2.239
- 63
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #30.941
Benim dogumdan onceki son kontrolumde kanala girmemiştiKızlar, doktor bebeğin kanala girmediğini hatta oralı bile olmadığını söyledie ben vajinal düşünüyordum. Ne olacak bu hali? Girecek mi? Sizlerin ne zaman girdi hiç bilginiz var mı? Bu gidişle 41 e kadar gider diye korkuyorum yapmadığım egzersiz kalmadı. Hep aynı yerde bu çocuk
Heee buna göre ben aktif doğum evresindeydim şimdi eve geldim sancı kesti uyudum dinlendim bi güzel nasıl bi şeyse artıkGeçen hafta bende 40 çikti 20 dk içinde 4-5 defa hafif sancın var hissediyor musun dedi foktor sadece
Ben bir haftadır doğurmadım dahaHeee buna göre ben aktif doğum evresindeydim şimdi eve geldim sancı kesti uyudum dinlendim bi güzel nasıl bi şeyse artık
Kız zaten 38+4 üm yani hızla aradan çıkartsınlar da ne olursa olsun . Bize uymak yerine bizi işlerine uyduruyorlar Allah’ın cezalarıBen bir haftadır doğurmadım dahaseninki de öyle olabilir belki
Canımmm lohusalık duygusallığı var tabi. İlk doğumumda annem giderken pencereden arkasından bakıp çok ağlamıştım. Yapayalnız hissetmiştim kendimi. Farklı şehirlerdeyiz ailemle. Yaparsın ama duygusal olarak zorlanabilirsin sen de.doğum yapan annişler yanınızdabiri kalıyor mu tek mi ilgileniyorsunuz bebişle? Benim annem 1 haftadır yanımda yarın dönecek pzt tekrar 1 haftalığına gelicek sonrası tek olucam. Biraz değişik hissediyorum açıkçası, duygusal olarak da sğrekli ağlamsklıyım adapte olmaye çalışıyorum anndliğe. Sizin nasıl geçiyor? Tek kalsam yapabilir miyim sotusu aklımda
Ama 2 cm açıklığının olmasına çok sevindim demekki umudun var her anHeee buna göre ben aktif doğum evresindeydim şimdi eve geldim sancı kesti uyudum dinlendim bi güzel nasıl bi şeyse artık
Evet zorlamadan güzelce yapsalar. Strese sokmaya gerek yokKız zaten 38+4 üm yani hızla aradan çıkartsınlar da ne olursa olsun . Bize uymak yerine bizi işlerine uyduruyorlar Allah’ın cezaları
Sürekli ağlayasım geliyor napıcam bilmiyorum hiç bi yandan annem hep kalsın istiyorum bi yandam o da evini bırakıp geliyor dönmesi lazım diye hak veriyorum ve eşim de çok rahat edemiyor böyle haklı olarak. Kaynanamlar yakın oturuyor fakat çok yaşlılar ve ben hiç muhattap olmak istemiyorım karışılsın istemiyorım o yüzden tek kalıcam muhtemelen. Eşim zorlanırsan annemlerde kal ben iştem gelene kadar diyor ama bakalım ben rahat edebileceğiöi hiç düşünmğyorım. İçimi dçktüm birazCanımmm lohusalık duygusallığı var tabi. İlk doğumumda annem giderken pencereden arkasından bakıp çok ağlamıştım. Yapayalnız hissetmiştim kendimi. Farklı şehirlerdeyiz ailemle. Yaparsın ama duygusal olarak zorlanabilirsin sen de.
Annem doğumdan 5 gün önce geldi, pzt gidecek. Bebeğim 19 günlük olacak inşallah. Sonra tekrar gelirim diyor ama ben tek idare ederim diye düşünüyorum. Kendimi çok fazla lohusa gibi hissetmiyorum bu bebeğimde. İlgi bekleyen 3,5 yaşında bir prensesim daha var ve o olduğu için yalnız hissetmiyorum kendimi. İlk doğumumda böyle değildim, daha duygusaldım ve desteklenmeye ihtiyacım vardı.
Kız kurban olduğum 2 cm var ama bence daha önce doğum yapmış tüm kadınların o kadar vardır yani 2 cm büyük bi açılma değil bence . Şu an sancı sıklığı azaldı ama sancı şiddeti arttı geceden beri sancı sıklıgım çoktu ama sancı hafifti şu an sancı arası azaldı gelen sancı şiddetlendiAma 2 cm açıklığının olmasına çok sevindim demekki umudun var her anyavaş yavaş evdede artsa 5-6 ile gidersin inşallah
Demekki açılma devam ediyorKız kurban olduğum 2 cm var ama bence daha önce doğum yapmış tüm kadınların o kadar vardır yani 2 cm büyük bi açılma değil bence . Şu an sancı sıklığı azaldı ama sancı şiddeti arttı geceden beri sancı sıklıgım çoktu ama sancı hafifti şu an sancı arası azaldı gelen sancı şiddetlendi
Düzenini oturtup anneni gönderebilirsen iyi olur sen şuan başka alemde gibisin böyle hissetmen çok normal birkaç haftaya eskisinden daha güçlü olacaksın ve düzen oturunca bebeğe de alışınca hayat çok kolaylaşacakSürekli ağlayasım geliyor napıcam bilmiyorum hiç bi yandan annem hep kalsın istiyorum bi yandam o da evini bırakıp geliyor dönmesi lazım diye hak veriyorum ve eşim de çok rahat edemiyor böyle haklı olarak. Kaynanamlar yakın oturuyor fakat çok yaşlılar ve ben hiç muhattap olmak istemiyorım karışılsın istemiyorım o yüzden tek kalıcam muhtemelen. Eşim zorlanırsan annemlerde kal ben iştem gelene kadar diyor ama bakalım ben rahat edebileceğiöi hiç düşünmğyorım. İçimi dçktüm biraz
Duygusal olarak ilk günler zorlansan da bebeğine tek başına çok güzel bakacağına inanıyorum.Sürekli ağlayasım geliyor napıcam bilmiyorum hiç bi yandan annem hep kalsın istiyorum bi yandam o da evini bırakıp geliyor dönmesi lazım diye hak veriyorum ve eşim de çok rahat edemiyor böyle haklı olarak. Kaynanamlar yakın oturuyor fakat çok yaşlılar ve ben hiç muhattap olmak istemiyorım karışılsın istemiyorım o yüzden tek kalıcam muhtemelen. Eşim zorlanırsan annemlerde kal ben iştem gelene kadar diyor ama bakalım ben rahat edebileceğiöi hiç düşünmğyorım. İçimi dçktüm biraz
Yok benim doktorum Gül Yaman sultangazide bir hastaneBen de ilk doktorum sayesinde tanışmıştım ilk ikili testi onda yaptırmıştık daha sonra hastaneler malum sebepten kapanınca memnun kaldığımız için onu tercih ettik. Sizin doktorunuz Nil Bilgen hanım mı ?
Benimde kasılma devam ediyor hurma sürekli yiyorum yürüyorum aktifleştirmeye çalışıcam bakalım . Suyum gelene kadar da beklerim artıkDemekki açılma devam ediyor
Belli olmaz hiç kimisinin ikinci doğumu sezar yen oluyor açılma vs olmuyor ya benimde rahim ağzı hala sıkı kapalı dedi doktor suni almak istemiyorum tabiki kendiliğinden açılma olsa çok iyi olur
Evet canım dogum yapan kadınlarda kendiliğinden 2 cm oluyormusKız kurban olduğum 2 cm var ama bence daha önce doğum yapmış tüm kadınların o kadar vardır yani 2 cm büyük bi açılma değil bence . Şu an sancı sıklığı azaldı ama sancı şiddeti arttı geceden beri sancı sıklıgım çoktu ama sancı hafifti şu an sancı arası azaldı gelen sancı şiddetlendi
Ya hadi hayırlısıyla sağlıcakla gelsin kuzucuk canımmm beklemedeyizBizde 21 Mart'ta kavuşuyoruz inşallah bitanemmm planlı sezaryenle
Canım seninde hayırlı olsun günün13 mart doğum için randevu aldım kızlar 37. haftada sezeryan ile bebişim dünyaya geliyor ciğer geliştirici olcaz inşallah sağlıkla süreci atlatırız
Gerçekten o kadar pozitifsin ki sana bayılıyorum canım maşallah diyeyim ben ağlıyorum kucakta memede uyuyor benimki de diğer türlü asla ki daha 2 gün oldu bugünde uyandıramadık herhalde sarılık başlıyor eve geldim ağlıyorum sürekli desteksiz oturup kalkamıyorum ikinci sezeryan olayı beni mafetti daha şimdiden göğüs uçlarımda yara oldu oturup kalkamıyorken ağrıdan yatamıyorken üstüne yaralı göğüslerle emzirmeye çalışıyorum ay böyle olacağını hiç düşünmemiştim ilk doğumumda hiç böyle sorunlar yaşamamıştım göğüs yarası haricinde şimdi kendime bile tek başına yetemiyorum bir de bebem varBenim o dereceye gelmedigi icin bilmiyorumolacak gibi oldu kabuk tuttu kanayacak gibiydi falan bu saf lanolin dediğim kremi sürdüm her emzirmeden sonra strec koydum üstüne öyle öyle şuan daha iyiyim. Komple yara olursa bildigin yara merhemi falan araştırmayı düşünüyordum çünkü bu merhemler yara olmayasın diye kullanılıyor genel olarak. Yara olduysa yarayı onaran bir şey kullan, sarı kantaron yağı diyorlardı sanki canım
Ay evet beni bekleyip molaya aldılar doğumları jsbdhdjdjdj
Benim tüm gece 5dkda birlere kadar düşüyordu jsbxjsbdj sabah aydı ben görüşürüz diyio kaciyodubu arada dikkat edin çoğu doğum gece oluyor ben hurmadan tövbe ettim zaten ama bence işe yariyordur az da olsa en kötü psikolojik etkisi vardır jdbxjdjdj
Karnin tamamen kasılıyor, ayni anda rahme dogru ve beynine doğru da basinçlanıyorsun bir iki kere geldiğinde anlamazsin belki ama düzenli geldiği zaman anlamaman mümkün değil illaki fark edersin. Çok ağrılı başlamaz hemen açıklık arttıkça o ağrı kuvvetleniyor en başta böyle daha hafif başlıyor o yüzden
Benim ilk eve geldiğim gün sıkıntı oldu mama aldık direkt zaten pztesi doktoru da mama + meme devam edin dedi o gün baktım çok uyuyo emziremiyorum mamayı azalttim 3 kere değil se 1 kere verdim. O sıra memeler şişti zaten uyku uyuyup dinlenince kendime geldim sanirim. Bu sefer mamayı kestim komple memeyo bosaltsin diye çünkü çok şişti mamadan dolayı emmeyince çokşuan şükür meme sürecine alıştık da yatağım b*k sidik savaş alanı jabsuwbdjshjdjd bezini açtım çikolata şelalesi jebdjsnkdjdj 1 dk içinde 3 bez kirlettik jsdjsndijeidjjdsjkejd bu zamanlamayi ayarlamam lazım bi de gündüz uyuyo güzel güzel yatirsan da kucaga al diye aglanma yok gece bir şeyler oluyor tam 2 ye doğru 5-6 ya kadar böyle... Uzanirken memede uyursan uyuyor ama öyle de ben guvenmiyorum uykum var sonuçta Allah korusun riske atamam... Reflü yatağına koyunca pıt 5dk max alisicsz bakalım buna da şükür işte
Nilikom34 kız doğurdun mu hghhjhgjh sancilar ne durumda
Evet danım ben iki gebeliğimde de spinal oldum ilkini hatırlamıyordum ama sağolsun doktorum söyledi e nabızda da spinal iğnesi olduğum gözüküyor oradan gördüm :)Canim spinal mi olmustun ?
Ay kendi sürecimi yazmıştım yap diye ama zaten çok zaman geçmiş canım benim kafa gitmiş naptın nasılsın ne durumdasınKızlar pazartesi sezeryan tarihi almistim hafif hafif kanlı su gelmeye basladi napacagimi sasirdm dus almaya falan vaktim vat midir
İkinci sezaryen beni de ilk günler zorladı canım. Birkaç güne toparlarsın inşallah sen de. Sarı kantaron merhemi sür muhakkak göğüslerine. Benim göğüs yaramı hemen iyileştirdi. Hastanede bebeğimle ilgilenemeyince ben de kendimi çok kötü hissettim. Geçecek bugünler. Daha kaç gün oldu sanki...Ya hadi hayırlısıyla sağlıcakla gelsin kuzucuk canımmm beklemedeyiz
Canım seninde hayırlı olsun günün
Gerçekten o kadar pozitifsin ki sana bayılıyorum canım maşallah diyeyim ben ağlıyorum kucakta memede uyuyor benimki de diğer türlü asla ki daha 2 gün oldu bugünde uyandıramadık herhalde sarılık başlıyor eve geldim ağlıyorum sürekli desteksiz oturup kalkamıyorum ikinci sezeryan olayı beni mafetti daha şimdiden göğüs uçlarımda yara oldu oturup kalkamıyorken ağrıdan yatamıyorken üstüne yaralı göğüslerle emzirmeye çalışıyorum ay böyle olacağını hiç düşünmemiştim ilk doğumumda hiç böyle sorunlar yaşamamıştım göğüs yarası haricinde şimdi kendime bile tek başına yetemiyorum bir de bebem var
Kocam var sadece yemeğimi getiriyor, mutfağı vs o topluyo bebeğin gazı da onda xnxnx başka kimse yok, zaten olmaması bi yandanda işime geldi galiba bilmiyorum strese girerdim herhalde herkes bir şeye karışıyor diye belkide.... Kendi annem hic gelmedi :d babam ho demek için bile aramadidoğum yapan annişler yanınızdabiri kalıyor mu tek mi ilgileniyorsunuz bebişle? Benim annem 1 haftadır yanımda yarın dönecek pzt tekrar 1 haftalığına gelicek sonrası tek olucam. Biraz değişik hissediyorum açıkçası, duygusal olarak da sğrekli ağlamsklıyım adapte olmaye çalışıyorum anndliğe. Sizin nasıl geçiyor? Tek kalsam yapabilir miyim sotusu aklımda
Canım mama kötülemek için demiyorum mamalar iyi ki var gercekten olmasa düşünemiyorum ne yapardik. Mamayi kestim çünkü mama uyku arttiriyor bence. Aşırı fazla uyuyordu sindiremedigi için sanırım. O yüzden uyandırmak zor oluyordu e uyusun olunca ac kalıyor hop sarılıkYa hadi hayırlısıyla sağlıcakla gelsin kuzucuk canımmm beklemedeyiz
Canım seninde hayırlı olsun günün
Gerçekten o kadar pozitifsin ki sana bayılıyorum canım maşallah diyeyim ben ağlıyorum kucakta memede uyuyor benimki de diğer türlü asla ki daha 2 gün oldu bugünde uyandıramadık herhalde sarılık başlıyor eve geldim ağlıyorum sürekli desteksiz oturup kalkamıyorum ikinci sezeryan olayı beni mafetti daha şimdiden göğüs uçlarımda yara oldu oturup kalkamıyorken ağrıdan yatamıyorken üstüne yaralı göğüslerle emzirmeye çalışıyorum ay böyle olacağını hiç düşünmemiştim ilk doğumumda hiç böyle sorunlar yaşamamıştım göğüs yarası haricinde şimdi kendime bile tek başına yetemiyorum bir de bebem var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?