Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    148
Baktım surekli söyluyor belini sar falan. Bende dedim suan onu dusunemiyorum anne kaliosa kalsin gobek dedim. Ama acaba dogruluk payi varmi diye size sorim dedim sagolsun benle ilgileniyor bebege bakiyor allah razi olsn ama işte hep eski kafayla dusunuyor ve hic bir kuvvet o fikrini degistiremiyor

Canim spinal mi olmustun ?

Bu tartışmalı bir konu bazı doktorlar takılmalı derken bazıları gerek yokmdiyor
Benim karnım kendiliğinden hemen indi ama ben yinedeeski bebek kundaklarından sardım birkaç hafta hem sıcak tuttu hem sıkı tuttu eskisinden daha inikti karnım nasıl oldu anlamadım ama şimdi çok tedirginim kesinlikle ilk günden korse takacağım hem kan da daha çabuk gider diye dğşğnüyorum

Ben aldım korse kullanmayı düşünüyorum ben de duydum toparlanmayı hızlandırıyor diye ama doktora sormadım. Doğumdan sonra doktora da dönüp uygun görürse kullanmaya başlayacağım. Hem iç çamaşırı gibi giyilebilen göğüs altına kadar hem de sadece belden sıkıca sarılandan aldım

Canım ben ilk doğum sezaryendi asıl ona geçmiyor diyorlardı korse de takmadım hiç ama ben iyileşme sürecinden sonra ağırlık antrenmanı dahil cardio vs haftada düzenli 3-4 gün egzersiz ile 3-4 senenin sonunda karın kası dahi yapmıştım. Üzerine düştüğün zaman gidiyor göbek.

Geçmiş olsun bizde aynı şekilde sarılık olunca anladık hastanede yattık mecbur, 2 3 saatte bir 90 ml veriyorum anne sütü, sanirim aynı zamanda doğum yapmışız gün geçtikçe süt isteği de artıyor 90 da yetmeyecek yakında galiba

Ozaman kaynanamin tezi dogru cikiyor

He tamam iyi kadınsa o zaman daha nazik dille belirt gitsin, terslemeye gerek yok ishdjdjdkdkj
Ozaman kaynanamin tezi dogru cikiyor
3 gün tezi yanlış bence snxndjdn mesela normal hayatta da pantolonların düşük bel değil de yüksek bel giyersen yanlardan sarkma ihtimali azalıyor. Bu gibi düşünülebilir bence. Ben de sıkı tutacak tayt vb şeyler giyicem ama şuan dikişler varken bi de kendimi karından sıkmak istemiyorum jdbdjsjdkd

kızlar konu açılmışken nasıl korseler aldınız? Benim doğum şekli henüz belli değil sezaryenden sonra da kullanılabiliyor mu korse. Bende korkuyorum göbeğim kalır diye önlemi neyse alalım :)

Sezeryandan ne kadar sonra ağırlığa falan başladınız hiç ameliyat süreci yaşamadım sanki hiç iyileşmeyecekmiş gibi hissediyor insan düşününce

Senin dikişlerde duzelme oldumu 1 haftayi gecti sanirim dimi

Hastaneye geçtim doktor alttan muayene yaptı 2 cm açıklık var dedi yatış yapıp suni takmak istedi red edince de ben seni bu saatten sonra almam dedi ne olursa olsun suniyi takması gerekiyormuş bende eve geçtim

Sağol canım benim o kadar sütüm çıkmıyor maalesef ve cidden her geçen gün daha fazlasını istiyor bakalım nasıl olacak

Kızlar doğumdan ne kadar önce karnınız düştü? Benim epey aşağı indi bacaklarıma değecek nerdeyse hatta midem bile yanmıyor artık yukarıya hiç baskı yok çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…