- 22 Ekim 2024
- 1.484
- 3.697
- 48
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #30.901
Devlet bile 2 olunca yatış yapak mi falan diyo emin olmayarak 3 için bile bana bu kadar diretilmedi ben yatistan cikmak isteyince diretildi sadece 24 saat içinde tekrar gelirsen almayiz diye (ki ona da hakları yok) ne boş yapmışlar üfValla kendisi bilir en fazla dediğim gibi bi tane özel hastaneye veya devlet neyse son anımda acilden girerim bide 2 cm doğum başlaması için yeterliymiş güler misin ağlar mısın dalga geçiyorlar insan aklıyla
Ya risk vs bir sürü komplikasyon olabilir bebeğin kalp damarı sıkıntılı aşırı baskıda sancıda çocuk riske girse ne olucak . Olduki dayanamadı suniye hem suni çekicem hem sezeryan olucak belki Allah korusun çocuktan olucam illa işleyen tekere çomak sokucak . Yurt dışında ki doktorlar burda olsa keşke .Jshdjdjdbd işini bilen bir ebe bulunsa veya çocuklarda risk olmayacak olsa evde dogururdum gerçekten... Yurt dışında da evde doğuran çok ama insan korkuyor işte buna itiyorlar insanları kendi elleriyle ...
Çok haklısın bende evde bekleyebildiğim kadar bekleyeceğim sırf başıma böyle şeyler gelmesin diye dayanabildiğim kadar,Su ve kan gelmesinde direk hastaneye gitmek mantıklı ama eğer sanciniz sizi böyle kivarndiran kıvama gelmeden gitmeyin derim ozellike ilk cocuklarda benim 3. Olduğu için her an evde yolda dogurma.ihtimalim olabilir o yüzden direk giderim ama ilk bebekte süreç dizilerdeki gibi olmuyor malesef keske öyle olsa
Ya hayır sancım olmasa neyseYok yok bence kendide günlük bi doz suni alıyor baksana verecem de verecem
Aynen öyle, sıkıntı yapma sakin kal boşver densiz iş bilmezlere denk gelmişsin. İnşallah hayırlısıyla kucağına alirsin bebişini sağlıkla gelirYa risk vs bir sürü komplikasyon olabilir bebeğin kalp damarı sıkıntılı aşırı baskıda sancıda çocuk riske girse ne olucak . Olduki dayanamadı suniye hem suni çekicem hem sezeryan olucak belki Allah korusun çocuktan olucam illa işleyen tekere çomak sokucak . Yurt dışında ki doktorlar burda olsa keşke .
Bence doğum başına para alıyorlar o yüzden de kendi hastanedeyken doğsun istiyor kimisi de 2 cm eve gönderiyor evde çek sancini dayanamayacak duruma gelince gel diyorYa risk vs bir sürü komplikasyon olabilir bebeğin kalp damarı sıkıntılı aşırı baskıda sancıda çocuk riske girse ne olucak . Olduki dayanamadı suniye hem suni çekicem hem sezeryan olucak belki Allah korusun çocuktan olucam illa işleyen tekere çomak sokucak . Yurt dışında ki doktorlar burda olsa keşke .
Son zamanlar da eve ebe olayı çoğalmış öyle duydum ama hiç denk gelmedim bulsam alırdım vallaJshdjdjdbd işini bilen bir ebe bulunsa veya çocuklarda risk olmayacak olsa evde dogururdum gerçekten... Yurt dışında da evde doğuran çok ama insan korkuyor işte buna itiyorlar insanları kendi elleriyle ...
Zaten böyle olmasi lazim ki bakacak risk yok olası durumları anlatacak, söyle şeyler olursa gel diyecek bu kadar zor olmamalı yaniBence doğum başına para alıyorlar o yüzden de kendi hastanedeyken doğsun istiyor kimisi de 2 cm eve gönderiyor evde çek sancini dayanamayacak duruma gelince gel diyor
Kumaşın icinede kalıp sabun da kolaymis ki sert ya iyice toplasın diyeBenim annem de ara ara, korse tak göbeğin toplasın diye uyarıyor. Eskiler kumaş sararmış. İlk 3 gün diye belirtmedi ama.
Canım seninde hızlı olabilir ikinciler biraz daha hızlı geliyor ben ikincide su geldikten sonra 3 saat sonra doğum yaptım hatta gittiğimde 4 cm açıklık vardı ama hiç hissetmemiştim genelde 6 7 den sonra dayanılmaz oluyorÇok haklısın bende evde bekleyebildiğim kadar bekleyeceğim sırf başıma böyle şeyler gelmesin diye dayanabildiğim kadar,
Annemi ikna edersem tabi ilkinde kolumdan tutup sürüyerek götürdüler
Bekliycem artık şu an kasılma devam ediyor sıklığı da azaldı epey aşağıyı karıştırdığı için lekelenme hafif renk değiştirdi nışanım gelebilir . Bide eldiveni gösteriyor bak kanlı doğum başlamış diyorAynen öyle, sıkıntı yapma sakin kal boşver densiz iş bilmezlere denk gelmişsin. İnşallah hayırlısıyla kucağına alirsin bebişini sağlıkla gelir
Elle muayneden sonra kanama oluyor hatta belki doğumu hızlandırmak.icin bişey bile yapmış olabilirBekliycem artık şu an kasılma devam ediyor sıklığı da azaldı epey aşağıyı karıştırdığı için lekelenme hafif renk değiştirdi nışanım gelebilir . Bide eldiveni gösteriyor bak kanlı doğum başlamış diyor
Oha sksbahshisndjsjdisjojd ben şokBekliycem artık şu an kasılma devam ediyor sıklığı da azaldı epey aşağıyı karıştırdığı için lekelenme hafif renk değiştirdi nışanım gelebilir . Bide eldiveni gösteriyor bak kanlı doğum başlamış diyor
aynen canımı yaktı dedim kibar olurmusunuz gayet kibarım diyor tekme atacaktım pardon diyip çıkacaktım da işte dedim karıştırmiyim burayı şimdi diğer hastanelerle iş birliği yapar falan almazlar doğumaElle muayneden sonra kanama oluyor hatta belki doğumu hızlandırmak.icin bişey bile yapmış olabilir
Sen ne diyorsun 4 kişi birden bi oyunculuk bi oyunculuk nst odasına gelmiş kız diyor ki iyi misin dedim evet sadece kasılma var biraz . Bana ağrın var gibi geldi diyor .. dedim yok kasılma .. hayır o doğum ağrısı diyorOha sksbahshisndjsjdisjojd ben şok
Bu kadar mi oyunbaz olunur ya ay inanmıyorum, kim bilir kaç kişiye yapti bunu.... Google bile yazsan çıkıyor alttan muayene en ufak seyde bile hafif lekelenme oluyor diye sjdbhshdjsjisjdjsjjdisj ya özür dilerim kadını bulup dalga gecesim geldi aşırı akdbhwhdjssjsksi çocuk mu kandırıyorsunkurcaladigi için sancıların ilk artmis sonra hafiflemiş dr oluyor buna ne demek ister merak ettim eve gelinceye niye geçiyor madem nxdnjsdjdj
Kız ona göre 2. Doğum olduğu için jet hızıyla tek hapşırmaya bile bebek uçarak çıkacakSenin 2. Doğum ve sinyalleri az çok biliyorsun zaten kendini riske etmeden evde rahatla durumuna göre de gidersin zaten
Sal mantikliumis, hem de sicak tutar. Ben camasir ustune sabahlikla gezdim hep, sonra da gaz sancisindan geberiyordum.Ben bi şal doluyodum ilk 3 gün çünkü boşluk hissi garipti afedersiniz domalip yuruyodum evde zjbsjshsjsjjdbdjd o hissi azalttigi için doladım o da zaten sıkan bir şey değil destek versin diye. Bu hafta daha iyi olursam tam korse değil ama korse etkili bir şeyler giyerimbu dikişlerle uğraşırken göbeğimi düşünemiyorum valla sarkmak istiyorsa sarksin mekik vs karın çalışır duzeltiriz evel Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?