Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    148
Okadar fark olurmu arada acaba
Benimde ilki 2 saat sürdü bu acaba daha mı hızlı olur bilemiyorum ki

Nstde sancı ne kadar çıktı gerçekten baya abartılmış

Bu nasl özel hastane yahu. Devlet bile bukdr hizli suni vermiyor. Sen sakin ol strese girme insallah mis gibi dogurur gelirsin

Benim de fikrim yok şimdilik eşime dicem korunsun bizim ilk bebe ben evlenirken doğum kontrol hapi başlamıştım ama sigara da var ve hafif çarpıntı yaptı gibi olunca Esim de ben korunurum dedi düzgün korunmadik gerçi bebek olsa da olur diyerekten djdbshbdjdjd

Şimdi bilmiyorum napacuk, en etkili ve zararsız hangisidir ona göre bakmak lazım şimdiden tüp baglatamam xnxbndnxjxn
Kız ona göre 2. Doğum olduğu için jet hızıyla tek hapşırmaya bile bebek uçarak çıkacak bak kaç saat oldu tık yok . Ben yalandan suniyi yiycektim orda
Ay tövbe jsdbjsbdjdkdjd
Doymaz olur mu annesi kusabilir zaten fazlayı kusqr diyorlardi, üzülme alısıcaz inşallah
Doguma aliyolar kizlar dua eder misiniz
Allah kolaylık versin canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın, bir avazda ağrısız acısız inşallah

Kızlar, doktor bebeğin kanala girmediğini hatta oralı bile olmadığını söyledi e ben vajinal düşünüyordum. Ne olacak bu hali? Girecek mi? Sizlerin ne zaman girdi hiç bilginiz var mı? Bu gidişle 41 e kadar gider diye korkuyorum yapmadığım egzersiz kalmadı. Hep aynı yerde bu çocuk

Arkadaşım da öyleydi. Karnı neredeyse ağzındaydı. Bebiş bir türlü inmedi. Doktor 39+0 da sezaryen teklif etti ama beklicem dedi arkadaşım. Bebeğin sağlığı yerindeydi suyu falan da yeterliydi 40+0 da gece suyu geldi ve vajinal doğurdu. 3800 gr doğdu bebeği. Zamanı gelince biranda inecektir diye düşünüyorum.

Suni deneyecek misin ne düşünüyorsunuz jdbddjbd yerini sevdi demekki

doğum yapan annişler yanınızdabiri kalıyor mu tek mi ilgileniyorsunuz bebişle? Benim annem 1 haftadır yanımda yarın dönecek pzt tekrar 1 haftalığına gelicek sonrası tek olucam. Biraz değişik hissediyorum açıkçası, duygusal olarak da sğrekli ağlamsklıyım adapte olmaye çalışıyorum anndliğe. Sizin nasıl geçiyor? Tek kalsam yapabilir miyim sotusu aklımda

Biranda inip doğuverir banada öyle dedi ama nezaman ne olacağı belli olmaz inşallah kalmaz ozamana kaç haftalık oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…