Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    148
Ben takamadim ya, iki degisik korse aldim, ama sadece 2 defa 5er dakika takabildim, sonra da salladim. Sadece yag nemlendirici surmeye calisiyorum catlamiyim diye. Eskisi gbi dumduz degil karnim ama fena da degil, ki daha 40’im cikmadi, zamanla sporla toparlanirim diyorum ki 9 kilo fazlam var hala. Bence gececek gobeklerimiz, korse sadece sureci hizlandiriyor. Ama zaten icimde organlarim yer degistirirken bir de korse olmadi bende ya, insallah pisman olmam.

Tamam hızlı ilerlesin de ameliyat mı edecekmiş? Acil gelenleri nasıl dogurtuyorlar ? Doktor çok dahil olmuyor zaten asistanlari varsa onlar kesi vs ilgileniyor onun dışında ebelerle muhattapsin zaten boş yapmış. İnsanları böyle böyle korkutup sogutuyorlar hem devlet hastanesinden hem vajinal doğumdan. şerefsizler gerçekten sancınin şiddetine göre anlarsin bence açıklığı da. Siddetlenince insan kivraniyo o an gidersin mutlaka kimse burda çocuğun başı çıkana kadar bekle demiyo sonuçta

Ya özel hastane zaten şu an herhangi bi özel hastaneye acilden girsen eminim daha iyidir . Benim kızımda detaylıda kalbinde sıkıntı çıktı double aortic art sendromu var yani kalpte problem var bide ekstra suni verip çocuğu strese sokmaya gerek yok hocam benim zaten sancım var dedim . Kendi doğumunun sancısı çocuğu nun kalbine zarar vermeyeceğini ne biliyorsun dedi harbiden kafayı yedirtecekti bana . Tam açık bile gelsen o suniyi vericem dedi resmen aklımı kaçıracaktım kavga etmemek için zor tuttum

Ben bi şal doluyodum ilk 3 gün çünkü boşluk hissi garipti afedersiniz domalip yuruyodum evde zjbsjshsjsjjdbdjd o hissi azalttigi için doladım o da zaten sıkan bir şey değil destek versin diye. Bu hafta daha iyi olursam tam korse değil ama korse etkili bir şeyler giyerim bu dikişlerle uğraşırken göbeğimi düşünemiyorum valla sarkmak istiyorsa sarksin mekik vs karın çalışır duzeltiriz evel Allah

Kız özel hastane özel sinir krizine girmemek için zor tuttum

Tam açık bile gelsen suniyi verecek daha neler ya suni neymiş vitamin minarelmi bundoktorla sen iyi bu günlere gelmişsin

Sikayet etseydin kiz. Bi de özelmiş sen kim oluyorsun böyle korkutuyor bir de iyi yolmamışsın saçını başını delinin zoruna bak, kendi sancin ne diye strese soksun bebeği salak misin biz mi öğretelim sana mesleğini anlamadim ki. Madem kendi sancın bile riske düşünüyorsa ben senin normal doğumunu yapmam sezeryab yap diye diretmesi de lazımdı bu karakterdeki birinin ? Ne diye kabul etmiş? Kendi ile çelişmesin. Allah doktorun da hayırlısını nasip etsin gerçekten

Tam açık bile gelsen suniyi verecek daha neler ya suni neymiş vitamin minarelmi bundoktorla sen iyi bu günlere gelmişsin
Kız ben bi önceki doktoru 36 da doğum başlatmak istedi diye değiştim . 2 haftadır buna gidiyordum başta bi yağ bi bal yok saat kaç olursa olsun ara filan . Dedim bana böyle konuşmamıştınız başta . Şu an böyle dedi kalktım direk çıktım

Şimdi ne düşünüyorsun canım yani yine aynı doktora mı gideceksin yoksa başka birine mi düşünüyorsunuz

Doktora takılıp kendini strese sokma hiç. Mecbur alacak nereye almıyor. Doğum paketi mi var yoksa direkt mi gidiyorsun ? doğum paketi bile olsa onun almama hakkı yok ama senin doktor değiştirme hakkın var

Çırpınışını görseydin ne halt olduğunu inan anlardın sabah 8 buçukta suni için Burda oldun oldun olmazsan bi daha gelme dedi afedersin denmez ama o…u diyesim geliyor ya can bu kadar ucuz mu ben o minicik şeyi nst ye bile sokmaya korkuyorum kalpte sıkıntı var çünkü . Ebeler filan bi anda tepeme toplandı kimin var burda yok kıyafet getirdin mi . Dedim ben muayene ye geldim noluyo . Ağrın varmış doğum ağrısıdır o falan dedi . Dedim yooo sadece kasılmam var diretiyorlar hayır o kasılma değil ağrıdır diye . Çıldırırsın

Şimdi nasılsın ?
Başka hastaneyemi gideceksin

Sidik yaristirmaya çalışmış egosu incinmistir dediği olmayınca başka açıklaması yok . Yo deseydin keşke jsndjdjdkd hazır başlıyor diye kaçırmamak için acele ettirmisler çünkü diğer doktoru degisebildiyse beni de değişir mantığı ile bence müşteriyi kaçırmamak için

Sarı serum veriyor sanki
Ay sinirden gülüyorum, kusura bakma Nilikom34
Ne meraklıymış suniye doktor
Ya anlamadım bende ne sevdaymış. Zaten sancım var niye beni boşu boşuna iyice ağrıyı artırıyorsun ağrıyla geldim zaten diyorum . O yetmiyordur diyo . Hayal satıyor varsayım satıyor . Korku satıyor

Yok yok bence kendide günlük bi doz suni alıyor baksana verecem de verecem

Doğum hakkında tecrübeli anneye denk gelince ego yapmış bence de

Şu an leğene su doldurup banyoya oturucam galiba kendim doğurtucam kendimi sinir krizine girdim çünkü böyle bi muamele olamaz .
Jshdjdjdbd işini bilen bir ebe bulunsa veya çocuklarda risk olmayacak olsa evde dogururdum gerçekten... Yurt dışında da evde doğuran çok ama insan korkuyor işte buna itiyorlar insanları kendi elleriyle ...

Valla kendisi bilir en fazla dediğim gibi bi tane özel hastaneye veya devlet neyse son anımda acilden girerim bide 2 cm doğum başlaması için yeterliymiş güler misin ağlar mısın dalga geçiyorlar insan aklıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…