- 1 Nisan 2014
- 2.479
- 3.594
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #2.801
Bu konu hakkında tabiki bilgi sahibi değilimYaaa kızlar çok trajikomik bir durumdayım. Sürekli internetten aynı yorumları okuyup duruyorum. Şimdi biz 6+3 üz. Bir haftadır kahverengi lekelenmelerim var, her gün bir tane leke. Beni çok endişelendiriyor, bazen de herkeste oluyormuş diyorum, kendimi sakinleştirmek için gebelik belirtilerim olsun diye en azından sütyen giyiyorum göğüsler dolgulu dursun, hassasiyetini hissedeyim diye. Arada bulantılarım oluyor. Bu kadar kafama taktığım için kendime kızıyorum. Ne olur bir içimi rahatlatın, bu lekelenme niye gitmiyor. Her yarım saatte bir bakmaktan şizofren olacağım. Bana kalsa sakin kalmak için ultrasonu kendime takıp geçireceğim 9 ay . Son 10 günde 2 defa bakıldı, yok yetmiyor. Çok taktım
MaşallahKızlar selam doktordan geliyorum 9+2 yim gelişimi 9+4 le uyumlu ama sıkıntı değil dedi 2.7 cm haftasıyla uyumlu dedi kalbini altıncı haftada duymuştuk bu sefer daha kuvvetli atıyor12. Haftada sonraki kontrolüm bu yurtdışında yapılan testi falan konuşacağız. Bu arada sağlık ocağı hıv rubella toxoplazma falan bakmaz diye doktorumda verdim kanlarımı onun dışında tam kanı falan sağlık ocağında vermiştim. Şimdilik herşey yolunda benim sizlerle de heyecanımı paylaşmak istedim
bunun gibi yorumları çok okuyorum, o an rahatlatıyor. Bir süre sonra tekrar endişelenmeye başlıyorumBu konu hakkında tabiki bilgi sahibi değilimaklıma arkadaşım geldi üç ay kadar lekelenmesi olmuştu herhangi bir sıkıntıda yaşamadı
Şeytanda ekmek parası için herkesin bir görevi varbunun gibi yorumları çok okuyorum, o an rahatlatıyor. Bir süre sonra tekrar endişelenmeye başlıyorumuffff şeytan nasıl da uğraşıyor vesveseleri ile
Sevgili açelya seninle dm'den konuşmuştuk korkunç bulantılar hakkında hatırlamısın bilmiyorum forumda buraya yazdığını gördüm tekrar hamile misin?Bu konu hakkında tabiki bilgi sahibi değilimaklıma arkadaşım geldi üç ay kadar lekelenmesi olmuştu herhangi bir sıkıntıda yaşamadı
Ayy hatırlaadım senii nasılsın şimdi bebişin doğdu değilmiSevgilim açelya seninle dm'den konuşmuştuk korkunç bulantılar hakkında hatırlamısın bilmiyorum forumda buraya yazdığını gördüm tekrar hamile misin?
Doğdu çok şükür bugün beş aylık oldu kızımAyy hatırlaadım senii nasılsın şimdi bebişin doğdu değilmi
Ben tekrar hamileyim konuştuğumuz şeyleri tekrar yaşıyorum
Maşallah büyümüş bile gülmeyede başlamıştır şimdi aynı belirtilerle başladı aynı şeyleri tekrar yaşıyorum Allahım ben tüm geçmişimi silmiştimDoğdu çok şükür bugün beş aylık oldu kızımAh tekrar yaşıyor musun? Nasıl cesaret ettin tekrar aynı şiddettemi?
Ayyyy boş geçtiğin sene olmamış4 buçuk yıllık evlilikte 3 çocuk
Senin durumun da çok kötüymüş canım benimAynı bende böyleyim eşimdende tiksinmişimm bir o kalmıştı bebeğimin kokusu bile güzel gelmiyor aetık
Bilmem ki yakından takip ediyorum buraya ama son birkaç sayfayı okuyamadım yoldan geldim çünküMaşallah9 haftalık 2 cm kocaman olmuş en büyük bebeğimiz bu sanırım şimdilik bizimkiler henüz yeni yeni görünüyor
Canım benim kızımda reglden fazla kanamalarım oldu. Her seferinde düştü diye ağlayarak gidiyordum dra. Kan sulandırıcı da kullanıyordum nasıl kanama sen düşün. Çok şükür vaktinde doğdu.bunun gibi yorumları çok okuyorum, o an rahatlatıyor. Bir süre sonra tekrar endişelenmeye başlıyorumuffff şeytan nasıl da uğraşıyor vesveseleri ile
Saglik ocagi bakiyor hepsine canimKızlar selam doktordan geliyorum 9+2 yim gelişimi 9+4 le uyumlu ama sıkıntı değil dedi 2.7 cm haftasıyla uyumlu dedi kalbini altıncı haftada duymuştuk bu sefer daha kuvvetli atıyor12. Haftada sonraki kontrolüm bu yurtdışında yapılan testi falan konuşacağız. Bu arada sağlık ocağı hıv rubella toxoplazma falan bakmaz diye doktorumda verdim kanlarımı onun dışında tam kanı falan sağlık ocağında vermiştim. Şimdilik herşey yolunda benim sizlerle de heyecanımı paylaşmak istedim
Ben yapmaz diye düşündüm aile hekimimiz dünyanın en zor adamı ona birşey sormaktansa parasını verip yaptırdım kafam rahatladıSaglik ocagi bakiyor hepsine canim
Çok sevindim canım. Inşallah isteyen herkese Allah bebeklerine sağ Salim kavuşmasını nasip etsinCanım benim kızımda reglden fazla kanamalarım oldu. Her seferinde düştü diye ağlayarak gidiyordum dra. Kan sulandırıcı da kullanıyordum nasıl kanama sen düşün. Çok şükür vaktinde doğdu.
Evet hepsi yapıldı 5. Haftada.Kızlar bişe sorcam doktorunuz sizden kan tahlillerinizi bulaşıcı hastalıklar tahlilinizi istedi mi
maya91 bugün doktora gidecektin kuzum
Daha neleer ben çok sakin hiçbirşeye heyecanlanmayan bir insanım benim kadar bulantıdan perişan olan görmedim dahaKızlaar, pzt günü kontrolde doktorum, bu ayın 20'sine randevu verdi. Tam da geçen yıl düğün günümve cinsiyetini söyleyecekmiş. 12 haftalık olacak, erken değil mi hocam dedim. Benim için değil dedi, çok güvendi kendine. Normalde hiç heyecanlı bir yapım yok hatta mide bulantımın olmama sebebi de buna bağlıymış ama cinsiyet diyince bir heyecan yaptım
Bence biraz bünye ile alakalı olabilirDaha neleer ben çok sakin hiçbirşeye heyecanlanmayan bir insanım benim kadar bulantıdan perişan olan görmedim daha