- 24 Temmuz 2024
- 24
- 53
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
- #2.781
Amin inş.Yaa çok sevindim umarım bende cumartesi güzel sonuçlar alırım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inş.Yaa çok sevindim umarım bende cumartesi güzel sonuçlar alırım.
Durduk durduk çok şükür 3.deÇok güzel durmak yok böyle devam
4 ve 2 sonuncu ya hamelileyim işte 3. Dediğim o ben geç evlendim o yüzden ard arda olduKüçükler ozaman daha konuşmuşmuyduk yaşlarını
32 yaşında evlenince çok bekleyemedik cnm bizMaşallah yaa evlenirken çok çocuk istediğimden emindim ama eşimin çocuk istemeyeceği faktörünü atlamışım 8 yılda ilk bebek geliyor inşallah
Kansızlık mı yapar o yüzden mi çaya kısıtlamaBence hiç içmemektense tadını çıkara çıkara 2 bardak çay içmek çok iyi
benden istediiKızlar bişe sorcam doktorunuz sizden kan tahlillerinizi bulaşıcı hastalıklar tahlilinizi istedi mi
Hiç hatırlamadım böyle bişey aslında ne istedi sonuçta ne vardı onlarada bakmadım ben doktorda sağolsun bilgilendirmedi iyisin dedi sadeceKızlar bişe sorcam doktorunuz sizden kan tahlillerinizi bulaşıcı hastalıklar tahlilinizi istedi mi
Hadi bekliyoruz bakalımKızlarrrr doktora gidicem birazdan çıkıcammmm
duaaa etttHadi bekliyoruz bakalım
Aynı bende böyleyim eşimdende tiksinmişimm bir o kalmıştı bebeğimin kokusu bile güzel gelmiyor aetıkAh olmaz mı havanın kokusuna bile midemi bulandırabiliyor benim. Koku hassasiyeti bulantı beni mahvetti
duaaa ettt
Heyecan dorukta kalp atışı günüüüüKızlarrrr doktora gidicem birazdan çıkıcammmm
Güzel haberlerini bekliyoruzKızlarrrr doktora gidicem birazdan çıkıcammmm
Çok çay içenlerde demir emilimi azalabilir dolayısıyla demir eksikliği ve kansızlığa yol açabilirKansızlık mı yapar o yüzden mi çaya kısıtlama
Hadi bakalim canim haberdar etKızlarrrr doktora gidicem birazdan çıkıcammmm
Evet canım işte o benim bebişlerimiz iyi olsunda içeriz yine. Hatta birgün hepimiz birlikte içeriz çayımızı belki kim bilir..Gerçek çaycılar ahahshhshs evet kesmiyo ama napalim yine de usul usul içelim abartmadan. Doğumdan sonra demlik bitiririz yine inşallah