- 8 Ağustos 2023
- 5.577
- 5.961
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #2.841
Canımm gözün aydınnnn. Sağlıkla ilerleyecekk Allah'ın izniyleEveeeet kızçeler geldiiimmm. Kalp atışını duyduukkk1 saniyelik bir şeydi ama müthiştiiii :) Hiç bir sorun yok şükür. Değerlerim çok iyi çıktı
Yasasiiinnn çok sevindimmmm güzel kalbi güzel güzel atiyomus bebişin
6+5 dedimaşallah kaç haftalık olmuş
Teşekkür ederiim canımm. İlaca devam et, şiddeti nasıl dedi, dedim azalıyor. Eski kalan kanlar gidiyor dedi. Sen gene de progestana devam et, 12. haftada gel bakarız dediii.Ayy çok güzel, gözün aydınLekelenmeyle ilgili ne dedii
Canımm gözün aydınnnn. Sağlıkla ilerleyecekk Allah'ın izniyle
evet yaa sağolun canlarımYasasiiinnn çok sevindimmmm güzel kalbi güzel güzel atiyomus bebişin
Gözün aydiin
Gozunaydin canimEveeeet kızçeler geldiiimmm. Kalp atışını duyduukkk1 saniyelik bir şeydi ama müthiştiiii :) Hiç bir sorun yok şükür. Değerlerim çok iyi çıktı
Pozitif yazan toxolardir canim ben de gecirmisim daha onceden o hastaligi pozitifti cok korktum elim ayagima dolasti aglayarak esimi aramistim o da akilli asistana sormus internetten oyle sakinlesebildimevet yaa sağolun canlarımtahlilde bir değer pozitif yazıyordu aşırı korktum. Doktorda 2 saat geç geldi. Kurdum durdum kafamda. Neyse ki hiç bir problem yokmuş
Gözün aydın canımevet yaa sağolun canlarımtahlilde bir değer pozitif yazıyordu aşırı korktum. Doktorda 2 saat geç geldi. Kurdum durdum kafamda. Neyse ki hiç bir problem yokmuş
6+5 dedi
Teşekkür ederiim canımm. İlaca devam et, şiddeti nasıl dedi, dedim azalıyor. Eski kalan kanlar gidiyor dedi. Sen gene de progestana devam et, 12. haftada gel bakarız dediii.
Benim de 6+66+5 dedi
Teşekkür ederiim canımm. İlaca devam et, şiddeti nasıl dedi, dedim azalıyor. Eski kalan kanlar gidiyor dedi. Sen gene de progestana devam et, 12. haftada gel bakarız dediii.
Benim çin takvimi kız icime dogan da kizÇin takviminde cinsiyet ne olarak görünüyor ilk sende deneyeceğiz bakalım
şöyle yapalım herkes
çin takviminde cinsiyet
içime doğan cinsiyet
gerçek cinsiyet
diye yazsın
Gözünaydın canım çok sevindimEveeeet kızçeler geldiiimmm. Kalp atışını duyduukkk1 saniyelik bir şeydi ama müthiştiiii :) Hiç bir sorun yok şükür. Değerlerim çok iyi çıktı
Benim çin takvimi erkek, içime doğan da erkekÇin takviminde cinsiyet ne olarak görünüyor ilk sende deneyeceğiz bakalım
şöyle yapalım herkes
çin takviminde cinsiyet
içime doğan cinsiyet
gerçek cinsiyet
diye yazsın
Oyy çok şükür miniğeEveeeet kızçeler geldiiimmm. Kalp atışını duyduukkk1 saniyelik bir şeydi ama müthiştiiii :) Hiç bir sorun yok şükür. Değerlerim çok iyi çıktı
Benim Çin takvimi de erkek diyor ben de erkek hissediyorumBenim çin takvimi erkek, içime doğan da erkek
Canım seni bir sonraki randevuya ne zaman çağırdı doktor? Benim 2 hafta sonra tekrar gideceğim
Gözün aydınn canımevet yaa sağolun canlarımtahlilde bir değer pozitif yazıyordu aşırı korktum. Doktorda 2 saat geç geldi. Kurdum durdum kafamda. Neyse ki hiç bir problem yokmuş
ya aslında 20 gün sonra gel progestan yazalım dedi ama ilaç yazcak diye de muayene parası vermek saçma geliyor. Onun harici 12. haftada gel dediiiCanım seni bir sonraki randevuya ne zaman çağırdı doktor? Benim 2 hafta sonra tekrar gideceğim
not almama rağmen unuttum desem gffhGözün aydınn canımtekrar kontrol için ne zaman çağırdı fetal dna yı sordun mu
Aaa baya da vakit varya aslında 20 gün sonra gel progestan yazalım dedi ama ilaç yazcak diye de muayene parası vermek saçma geliyor. Onun harici 12. haftada gel dediii
Bende 7+0 da gitmiştim sanırım şimdi bu hafta sonu 8+1 olunca gidecem tekrar bir hafta sonraya tekrar çağırdı hersey iyi dedi ama temkinli gitmekte fayda var dedi çağırdı inşallah kötü birşey olmazCanım seni bir sonraki randevuya ne zaman çağırdı doktor? Benim 2 hafta sonra tekrar gideceğim