Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    130
Çok geçmiş olsun canım Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin, bir daha tekrarlamasın inşallah

Çok geçmiş olsun dinlenin iyice sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza umarım.

okurken gözlerim doldu. allah yar ve yardımcınız olsun inşallah

Çok geçmiş olsun canım Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin, bir daha tekrarlamasın inşallah

Çok geçmiş olsun dinlenin iyice sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza umarım.
Çok teşekkür ederim kızlar her şeyin başı gerçekten sağlık. İnsan her şeyin kıymetini anlıyor. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Allah yardımcınız olsun. Sağlıcakla zamanında kucağınıza alın inşallah. Ne zorluklar yaşamışsınız

Çok geçmiş olsun. O anki korku ve telaşlı halinizi düşünemiyorum. Allah yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin

Çok geçmiş olsun. O anki korku ve telaşlı halinizi düşünemiyorum. Allah yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
Çok teşekkür ederim gerçekten ve şuan tuvalete her gittiğimde korku ile gidiyorum. Az önce az bi leke gelmişti ama kırmızı değildi. Doktor leke leke gelebilir korkma dedi akışkan olmadıktan sonra dedi ama insan yine de korkuyor ya

İlk aylarımızı hatırladım. Sizde oldu mu bilmiyorum, yerleşme kanaması ve lekelenme olmuştu çoğumuzda. O zaman her akıntı hissettiğimde koşa koşa tuvalete giderdim kontrol için. Doktor söyledi mi neden olmuş kanama? Çok yoruldun da farketmedin mi acaba

Şu deney varya canım onu yapsana:) yere oturuyorsun sırtını duvara dayıyorsun. Eğer bacak bacak üstüne atabiliyorsan daha çok var atamıyorsun 1 hafta 10 güne doğuruyorsun diyorlar
Onu da denedim göbek aşşa indi mi acaba diye yaygara çıkarırken sagdan sola okey ama soldan saga az zorlandim kaslardan herhalde henüz atabiliyorum
Devlet hast demisken benim komşum sezeryanli 2 doğumu vardi 3. De yine devlette sezeryan olmuş ve girmişken tüpleri baglatmks bunu planlı bir sezeryan durumu ise irada girecek olan doktorla goeusebiliyosun diye biliyorum hatta ameliyat anında bile konuşup yaptirmis olabilir sor kesin doktoruna canım
Canım çok geçmiş olsun şükür ikiniz de iyisiniz sen dinlen hiç kalkma inşallah sağlıkla haftasinda gelir kerem kuzu bebisin kendi de çok hareketliyse ona bağlı kanamalar da olabiliyormuş içini ferah tut dinlen

Canımm yaşadıklarını okurken cok kötü hissettim yavrularımızın emaneti Allaha birsürü yürek çarpıntısı yaşamışın afiyetle sağlıkla mutlulukla kucağımıza almamızı nasip etsin amin sen görevini en güzel şekilde yerine getirmişin öğrencilerin için çok yorulmuşun hakkıyla yapmışın eline sağlık güzel anne şimdi dinlenme vakti sağlıkla mutlulukla doğum yaptığın günü için rahat birsekilde yazacaksın buraya aminn

Kızlar gece uyuyamadim bel kasık bacak kombo yaptı gece bölük bölük ve acılı geçti bi yandan kasılma mı acaba diye düşünerek sabahı ettim eşimi kaldirdim ovalasin diye en son sonra uyuyakalmisim sabah işte bi yandan da salgına yakalandim onu da çekiyorum

sakın hastalanmayin millet de alınsın tokalaşmayin bile son zamanlarımız dogursak bebeği hasta ederiz.... Keşke ben de daha erken haftalarda yakalansaydim şimdi geçsin diye uğraşıyorum

Ben özelde yaptırıyorum takibimi. Zaten doktorum önerdi bağlatma fikrini de . Nasılsa sezeryan olacak o arada yapabiliriz dedi. İşemle ilgili merak ettiklerimi konuştuk, sadece ekstra ücret ne çıkar bu işlem için onu konuşmadığımızı farkettim.
Bu işlemin en saçma tarafı eşin onayının gerekmesi

Evet malesef xnndndnx ben bu işlemi erkekler de yapabiliyo hatta bizden daha kolay testisler için karni kesme vs gerek kalmiyo diye. İlerde dusunursek eşime dicem sen yap diye daha kolay çünkü sjhxjsjdjdjdjd

Merhaba bayanlar benim iki normal doğumum var bu sefer sezeryan istiyorum bağlatmak istiyorum sizce devlet hastanesi ile konuşsam bağlatmak için sezeryan yaparmi bilgisi olan varmı
Aynı şeyi bende istiyorum daha doktoruma sorma fırsatım olmadı ama araştırdığıma göre keyfi yapmıyorlarmış sezeryanı hastanr hastane değişiyor bir de sonrasında bağlatmak isteyenler para da almamışlar

Evet malesef xnndndnx ben bu işlemi erkekler de yapabiliyo hatta bizden daha kolay testisler için karni kesme vs gerek kalmiyo diye. İlerde dusunursek eşime dicem sen yap diye daha kolay çünkü sjhxjsjdjdjdjd
Doktor eşimin yanında söyledi bunu, erkeklerde daha kolay diye. Ama ahhh bu erkekler hiç kolay kabul ederler mi Benimki oralı bile olmadı, duymazdan geldi.

Doktor eşimin yanında söyledi bunu, erkeklerde daha kolay diye. Ama ahhh bu erkekler hiç kolay kabul ederler mi Benimki oralı bile olmadı, duymazdan geldi.
Bizim şuan ilk bebiş ben 25 eşim 32 henüz erken bunu düşünmek için ama olur da düşünürsek eğer sezeryanla doğum olmamiş vajinal dogurmuşsam boşa kendimi kestirmeyeyim sen olursun dimi demistim o da bi acaba mi oldu dedim hayırdır bosanip baska cocuk mu yapcan jsbdjsbdjsjdjsj o zaman gelsin gerekirse hangimize yapmak kolaysa o olsun taraftarıyım eğer bir zarari da yoksa tabi ki

Eğer vajinal doğurmuş olursan ve istediğin kadar çocuk sahibi olma sürecini tamamladıysan bu işlemi kapalı ameliyat tekniği ile yapıyorlar. Kesmiyorlar. 3 tane küçük delik açıyorlar sadece. Sen yine de bu bilgiyi eşine verme, bırak zor zannetsin

Benim 2.çocuğum. Yaşım 37. Hayırlısıyla kucağıma alayım, Allah isteyenlere de nasip etsin. Ben yeter sayıma ulaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…