- 8 Ağustos 2024
- 159
- 396
- 18
- 26
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #25.381
Çok geçmiş olsun canım Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin, bir daha tekrarlamasın inşallahSelam kızlar anca geldim. Bir gecede hayatım değişti. Gerçekten hiç beklemediğim anda beklemediğim bir durum yaşadım. Ama oturup düşününce kendimi aslında aylardır ne çok yordugumu strese soktuğumu fark ettim belki birikimler bu şekilde vücutta patlak verdi. En son 16 Ocak Perşembe günü okulda saatlerce karne hazırlıkları süslemeleri masa dizaynları pano hazırlıkları yaptım. Çocuklarımla güzle kapanış yapmak istedim. Cuma karneleri verecektim ve kapanışı yapacaktım her şey çok güzel olacaktı. Dinlenecektim artık. Perşembe gecesi her zamanki gibi tuvalete kalktım çiş için yaptım Peçeteye sildiğimde kanı görünce şoka girdim. Kalktım baktım yer kan. Allahım dedim noluyor kerem Kerem diye karnıma sesleniyorum tekme vuruyor yavrumeşimi çağırdım kalk kanamam var dedim o da kalktı telaşla hastanem 1.5 saatlik başka bir ilde. Hemşiremi aradım doğum yapacak gibi hastaneye sakin ve yavaş gelin dedi. 6 yaşında oğlum uyuyor çağırıyoruz bir yandan kalkamıyor yavrum gurbetteyiz kimse yok o an şoktayız napacagız bilmiyoruz daha hiçbir hazırlık yok yıkanmamış bebek kıyafetleri bez ıslak mendil koymaya çalışıyoruz valize ya ne koyacagımızı bilmeden kızlar o kadar bilinmezliklerle doluydu ki. Yola çıktık gece yarısı her yer sis önümüzü göremiyoruz tırlar gelip geçiyor dörtlüleri yakarak gidiyoruz. Güç bela hastaneye ulaştık nst ve bağlandı her şey normal göründü doktor Muayane etti Plesanta kanaması değil bebeğin olduğu bölge de iyi dedi rahim ağzından kaynaklı dedi yatış verdi sancı önleyici ilaçlar Progestan iğneler ciğer geliştirici iğneler her türlü ilaçlar aldım cumartesi kanamam durdu. Taburcu olduk eve geldik ama bu arada yolda gelirken bebeğim o kadar çok alt tarafımı tekmeledi ki canım yanacak kadar. Eve geldikten 4 saat sonra tekrar kanama başladı tekrar acil gelin dediler tekrar gittik ve cumartesi pazar pazartesi yatış yaptım. İlaçları aldım. Serumlar iğneler bu arada 3 damar yolum patladı şişti onun acısını ayrı yaşadım 4. Damar yolum sağ el üstünden açıldı 3 gündür orası açıktı şimdi el şiş ve mor. Çok girip yazamadım da bakamadım da tek elle idare etmeye çalışıyordum. Dün eve geldik şükür hala kanamam yok inşallah da olmaz. Tuvalet dışında ayağa kalkmam yasak. Annem memleketten geldi Allah razı olsun o bakıyor ilgileniyor. Sürekli yatış yapıyorum doktor yasağı kaldırana kadar. Şükürler olsun ben iyiyim bebeğim iyi. Allahım kimseye çaresizlik vermesin Allahım kimseye evlat acısı yaşatmasın. Şimdi ilk işimiz hastane çantası hazırlamak kapı yanına koymak..
Çok geçmiş olsun dinlenin iyice sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza umarım.Selam kızlar anca geldim. Bir gecede hayatım değişti. Gerçekten hiç beklemediğim anda beklemediğim bir durum yaşadım. Ama oturup düşününce kendimi aslında aylardır ne çok yordugumu strese soktuğumu fark ettim belki birikimler bu şekilde vücutta patlak verdi. En son 16 Ocak Perşembe günü okulda saatlerce karne hazırlıkları süslemeleri masa dizaynları pano hazırlıkları yaptım. Çocuklarımla güzle kapanış yapmak istedim. Cuma karneleri verecektim ve kapanışı yapacaktım her şey çok güzel olacaktı. Dinlenecektim artık. Perşembe gecesi her zamanki gibi tuvalete kalktım çiş için yaptım Peçeteye sildiğimde kanı görünce şoka girdim. Kalktım baktım yer kan. Allahım dedim noluyor kerem Kerem diye karnıma sesleniyorum tekme vuruyor yavrumeşimi çağırdım kalk kanamam var dedim o da kalktı telaşla hastanem 1.5 saatlik başka bir ilde. Hemşiremi aradım doğum yapacak gibi hastaneye sakin ve yavaş gelin dedi. 6 yaşında oğlum uyuyor çağırıyoruz bir yandan kalkamıyor yavrum gurbetteyiz kimse yok o an şoktayız napacagız bilmiyoruz daha hiçbir hazırlık yok yıkanmamış bebek kıyafetleri bez ıslak mendil koymaya çalışıyoruz valize ya ne koyacagımızı bilmeden kızlar o kadar bilinmezliklerle doluydu ki. Yola çıktık gece yarısı her yer sis önümüzü göremiyoruz tırlar gelip geçiyor dörtlüleri yakarak gidiyoruz. Güç bela hastaneye ulaştık nst ve bağlandı her şey normal göründü doktor Muayane etti Plesanta kanaması değil bebeğin olduğu bölge de iyi dedi rahim ağzından kaynaklı dedi yatış verdi sancı önleyici ilaçlar Progestan iğneler ciğer geliştirici iğneler her türlü ilaçlar aldım cumartesi kanamam durdu. Taburcu olduk eve geldik ama bu arada yolda gelirken bebeğim o kadar çok alt tarafımı tekmeledi ki canım yanacak kadar. Eve geldikten 4 saat sonra tekrar kanama başladı tekrar acil gelin dediler tekrar gittik ve cumartesi pazar pazartesi yatış yaptım. İlaçları aldım. Serumlar iğneler bu arada 3 damar yolum patladı şişti onun acısını ayrı yaşadım 4. Damar yolum sağ el üstünden açıldı 3 gündür orası açıktı şimdi el şiş ve mor. Çok girip yazamadım da bakamadım da tek elle idare etmeye çalışıyordum. Dün eve geldik şükür hala kanamam yok inşallah da olmaz. Tuvalet dışında ayağa kalkmam yasak. Annem memleketten geldi Allah razı olsun o bakıyor ilgileniyor. Sürekli yatış yapıyorum doktor yasağı kaldırana kadar. Şükürler olsun ben iyiyim bebeğim iyi. Allahım kimseye çaresizlik vermesin Allahım kimseye evlat acısı yaşatmasın. Şimdi ilk işimiz hastane çantası hazırlamak kapı yanına koymak..
okurken gözlerim doldu. allah yar ve yardımcınız olsun inşallah
Çok geçmiş olsun canım Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin, bir daha tekrarlamasın inşallah
Çok teşekkür ederim kızlar her şeyin başı gerçekten sağlık. İnsan her şeyin kıymetini anlıyor. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinÇok geçmiş olsun dinlenin iyice sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza umarım.
Allah yardımcınız olsun. Sağlıcakla zamanında kucağınıza alın inşallah. Ne zorluklar yaşamışsınızSelam kızlar anca geldim. Bir gecede hayatım değişti. Gerçekten hiç beklemediğim anda beklemediğim bir durum yaşadım. Ama oturup düşününce kendimi aslında aylardır ne çok yordugumu strese soktuğumu fark ettim belki birikimler bu şekilde vücutta patlak verdi. En son 16 Ocak Perşembe günü okulda saatlerce karne hazırlıkları süslemeleri masa dizaynları pano hazırlıkları yaptım. Çocuklarımla güzle kapanış yapmak istedim. Cuma karneleri verecektim ve kapanışı yapacaktım her şey çok güzel olacaktı. Dinlenecektim artık. Perşembe gecesi her zamanki gibi tuvalete kalktım çiş için yaptım Peçeteye sildiğimde kanı görünce şoka girdim. Kalktım baktım yer kan. Allahım dedim noluyor kerem Kerem diye karnıma sesleniyorum tekme vuruyor yavrumeşimi çağırdım kalk kanamam var dedim o da kalktı telaşla hastanem 1.5 saatlik başka bir ilde. Hemşiremi aradım doğum yapacak gibi hastaneye sakin ve yavaş gelin dedi. 6 yaşında oğlum uyuyor çağırıyoruz bir yandan kalkamıyor yavrum gurbetteyiz kimse yok o an şoktayız napacagız bilmiyoruz daha hiçbir hazırlık yok yıkanmamış bebek kıyafetleri bez ıslak mendil koymaya çalışıyoruz valize ya ne koyacagımızı bilmeden kızlar o kadar bilinmezliklerle doluydu ki. Yola çıktık gece yarısı her yer sis önümüzü göremiyoruz tırlar gelip geçiyor dörtlüleri yakarak gidiyoruz. Güç bela hastaneye ulaştık nst ve bağlandı her şey normal göründü doktor Muayane etti Plesanta kanaması değil bebeğin olduğu bölge de iyi dedi rahim ağzından kaynaklı dedi yatış verdi sancı önleyici ilaçlar Progestan iğneler ciğer geliştirici iğneler her türlü ilaçlar aldım cumartesi kanamam durdu. Taburcu olduk eve geldik ama bu arada yolda gelirken bebeğim o kadar çok alt tarafımı tekmeledi ki canım yanacak kadar. Eve geldikten 4 saat sonra tekrar kanama başladı tekrar acil gelin dediler tekrar gittik ve cumartesi pazar pazartesi yatış yaptım. İlaçları aldım. Serumlar iğneler bu arada 3 damar yolum patladı şişti onun acısını ayrı yaşadım 4. Damar yolum sağ el üstünden açıldı 3 gündür orası açıktı şimdi el şiş ve mor. Çok girip yazamadım da bakamadım da tek elle idare etmeye çalışıyordum. Dün eve geldik şükür hala kanamam yok inşallah da olmaz. Tuvalet dışında ayağa kalkmam yasak. Annem memleketten geldi Allah razı olsun o bakıyor ilgileniyor. Sürekli yatış yapıyorum doktor yasağı kaldırana kadar. Şükürler olsun ben iyiyim bebeğim iyi. Allahım kimseye çaresizlik vermesin Allahım kimseye evlat acısı yaşatmasın. Şimdi ilk işimiz hastane çantası hazırlamak kapı yanına koymak..
Amin inşallah çok teşekkür ederim Rabbim hepimize sağlıkla almayı nasip etsinAllah yardımcınız olsun. Sağlıcakla zamanında kucağınıza alın inşallah. Ne zorluklar yaşamışsınız
okurken gözlerim doldu. allah yar ve yardımcınız olsun inşallah
ay çok üzüldüm,acil şifalar diliyorum,inşallah bundan sonra Herşey yolunda gider,Allah yardımcınız olsun ,Selam kızlar anca geldim. Bir gecede hayatım değişti. Gerçekten hiç beklemediğim anda beklemediğim bir durum yaşadım. Ama oturup düşününce kendimi aslında aylardır ne çok yordugumu strese soktuğumu fark ettim belki birikimler bu şekilde vücutta patlak verdi. En son 16 Ocak Perşembe günü okulda saatlerce karne hazırlıkları süslemeleri masa dizaynları pano hazırlıkları yaptım. Çocuklarımla güzle kapanış yapmak istedim. Cuma karneleri verecektim ve kapanışı yapacaktım her şey çok güzel olacaktı. Dinlenecektim artık. Perşembe gecesi her zamanki gibi tuvalete kalktım çiş için yaptım Peçeteye sildiğimde kanı görünce şoka girdim. Kalktım baktım yer kan. Allahım dedim noluyor kerem Kerem diye karnıma sesleniyorum tekme vuruyor yavrumeşimi çağırdım kalk kanamam var dedim o da kalktı telaşla hastanem 1.5 saatlik başka bir ilde. Hemşiremi aradım doğum yapacak gibi hastaneye sakin ve yavaş gelin dedi. 6 yaşında oğlum uyuyor çağırıyoruz bir yandan kalkamıyor yavrum gurbetteyiz kimse yok o an şoktayız napacagız bilmiyoruz daha hiçbir hazırlık yok yıkanmamış bebek kıyafetleri bez ıslak mendil koymaya çalışıyoruz valize ya ne koyacagımızı bilmeden kızlar o kadar bilinmezliklerle doluydu ki. Yola çıktık gece yarısı her yer sis önümüzü göremiyoruz tırlar gelip geçiyor dörtlüleri yakarak gidiyoruz. Güç bela hastaneye ulaştık nst ve bağlandı her şey normal göründü doktor Muayane etti Plesanta kanaması değil bebeğin olduğu bölge de iyi dedi rahim ağzından kaynaklı dedi yatış verdi sancı önleyici ilaçlar Progestan iğneler ciğer geliştirici iğneler her türlü ilaçlar aldım cumartesi kanamam durdu. Taburcu olduk eve geldik ama bu arada yolda gelirken bebeğim o kadar çok alt tarafımı tekmeledi ki canım yanacak kadar. Eve geldikten 4 saat sonra tekrar kanama başladı tekrar acil gelin dediler tekrar gittik ve cumartesi pazar pazartesi yatış yaptım. İlaçları aldım. Serumlar iğneler bu arada 3 damar yolum patladı şişti onun acısını ayrı yaşadım 4. Damar yolum sağ el üstünden açıldı 3 gündür orası açıktı şimdi el şiş ve mor. Çok girip yazamadım da bakamadım da tek elle idare etmeye çalışıyordum. Dün eve geldik şükür hala kanamam yok inşallah da olmaz. Tuvalet dışında ayağa kalkmam yasak. Annem memleketten geldi Allah razı olsun o bakıyor ilgileniyor. Sürekli yatış yapıyorum doktor yasağı kaldırana kadar. Şükürler olsun ben iyiyim bebeğim iyi. Allahım kimseye çaresizlik vermesin Allahım kimseye evlat acısı yaşatmasın. Şimdi ilk işimiz hastane çantası hazırlamak kapı yanına koymak..
Çok geçmiş olsun. O anki korku ve telaşlı halinizi düşünemiyorum. Allah yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsinSelam kızlar anca geldim. Bir gecede hayatım değişti. Gerçekten hiç beklemediğim anda beklemediğim bir durum yaşadım. Ama oturup düşününce kendimi aslında aylardır ne çok yordugumu strese soktuğumu fark ettim belki birikimler bu şekilde vücutta patlak verdi. En son 16 Ocak Perşembe günü okulda saatlerce karne hazırlıkları süslemeleri masa dizaynları pano hazırlıkları yaptım. Çocuklarımla güzle kapanış yapmak istedim. Cuma karneleri verecektim ve kapanışı yapacaktım her şey çok güzel olacaktı. Dinlenecektim artık. Perşembe gecesi her zamanki gibi tuvalete kalktım çiş için yaptım Peçeteye sildiğimde kanı görünce şoka girdim. Kalktım baktım yer kan. Allahım dedim noluyor kerem Kerem diye karnıma sesleniyorum tekme vuruyor yavrumeşimi çağırdım kalk kanamam var dedim o da kalktı telaşla hastanem 1.5 saatlik başka bir ilde. Hemşiremi aradım doğum yapacak gibi hastaneye sakin ve yavaş gelin dedi. 6 yaşında oğlum uyuyor çağırıyoruz bir yandan kalkamıyor yavrum gurbetteyiz kimse yok o an şoktayız napacagız bilmiyoruz daha hiçbir hazırlık yok yıkanmamış bebek kıyafetleri bez ıslak mendil koymaya çalışıyoruz valize ya ne koyacagımızı bilmeden kızlar o kadar bilinmezliklerle doluydu ki. Yola çıktık gece yarısı her yer sis önümüzü göremiyoruz tırlar gelip geçiyor dörtlüleri yakarak gidiyoruz. Güç bela hastaneye ulaştık nst ve bağlandı her şey normal göründü doktor Muayane etti Plesanta kanaması değil bebeğin olduğu bölge de iyi dedi rahim ağzından kaynaklı dedi yatış verdi sancı önleyici ilaçlar Progestan iğneler ciğer geliştirici iğneler her türlü ilaçlar aldım cumartesi kanamam durdu. Taburcu olduk eve geldik ama bu arada yolda gelirken bebeğim o kadar çok alt tarafımı tekmeledi ki canım yanacak kadar. Eve geldikten 4 saat sonra tekrar kanama başladı tekrar acil gelin dediler tekrar gittik ve cumartesi pazar pazartesi yatış yaptım. İlaçları aldım. Serumlar iğneler bu arada 3 damar yolum patladı şişti onun acısını ayrı yaşadım 4. Damar yolum sağ el üstünden açıldı 3 gündür orası açıktı şimdi el şiş ve mor. Çok girip yazamadım da bakamadım da tek elle idare etmeye çalışıyordum. Dün eve geldik şükür hala kanamam yok inşallah da olmaz. Tuvalet dışında ayağa kalkmam yasak. Annem memleketten geldi Allah razı olsun o bakıyor ilgileniyor. Sürekli yatış yapıyorum doktor yasağı kaldırana kadar. Şükürler olsun ben iyiyim bebeğim iyi. Allahım kimseye çaresizlik vermesin Allahım kimseye evlat acısı yaşatmasın. Şimdi ilk işimiz hastane çantası hazırlamak kapı yanına koymak..
Çok teşekkür ederim gerçekten ve şuan tuvalete her gittiğimde korku ile gidiyorum. Az önce az bi leke gelmişti ama kırmızı değildi. Doktor leke leke gelebilir korkma dedi akışkan olmadıktan sonra dedi ama insan yine de korkuyor yaÇok geçmiş olsun. O anki korku ve telaşlı halinizi düşünemiyorum. Allah yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
İlk aylarımızı hatırladım. Sizde oldu mu bilmiyorum, yerleşme kanaması ve lekelenme olmuştu çoğumuzda. O zaman her akıntı hissettiğimde koşa koşa tuvalete giderdim kontrol için. Doktor söyledi mi neden olmuş kanama? Çok yoruldun da farketmedin mi acabaÇok teşekkür ederim gerçekten ve şuan tuvalete her gittiğimde korku ile gidiyorum. Az önce az bi leke gelmişti ama kırmızı değildi. Doktor leke leke gelebilir korkma dedi akışkan olmadıktan sonra dedi ama insan yine de korkuyor ya
Onu da denedim göbek aşşa indi mi acaba diye yaygara çıkarırkenŞu deney varya canım onu yapsana:) yere oturuyorsun sırtını duvara dayıyorsun. Eğer bacak bacak üstüne atabiliyorsan daha çok var atamıyorsun 1 hafta 10 güne doğuruyorsun diyorlar
Devlet hast demisken benim komşum sezeryanli 2 doğumu vardi 3. De yine devlette sezeryan olmuş ve girmişken tüpleri baglatmks bunu planlı bir sezeryan durumu ise irada girecek olan doktorla goeusebiliyosun diye biliyorum hatta ameliyat anında bile konuşup yaptirmis olabilir sor kesin doktoruna canımMakinemde alerji uzmanı programı var ama 197 dk sürüyor. Gerek duymadım o programa. Önemli olan iyi bir durulama yapması. Sonuçta kıyafetlerin tozu gitsin diye yıkıyoruz. Herhangi bir leke çıkmayacak. 40 derecede ön yıkamalı (ön yıkama gözüne deterjan koymadan) programda yıkamaya başladım. Deterjan zaten sıvı, kalıntı da bırakmaz.
Ben de bugün yıkamaya başladım. Ay minicik minicik şeyler. Bu kadar küçük mü oluyordu doğduğunda diyip duruyorum. Kendisi küçük olsa da abla olacak kızımın kıyafetlerini kardeşinin üzerinde görecek olmak da ayrı bir duygulandırıyor beni
Benim devlet hastanesi hakkında bilgim yok. Ne yazık ki yardımcı olamicam ama özelde sezeryan esnasında bağlatma işlemini ben de yaptıracağım. Doktora ekstra ücretini de sormak aklıma gelmedi. Doğum ücretini konuştuk sadece. O bile epey tutacak zaten ve hastanenin yeni yıl ücretleri geçerli.
Canım çok geçmiş olsunSelam kızlar anca geldim. Bir gecede hayatım değişti. Gerçekten hiç beklemediğim anda beklemediğim bir durum yaşadım. Ama oturup düşününce kendimi aslında aylardır ne çok yordugumu strese soktuğumu fark ettim belki birikimler bu şekilde vücutta patlak verdi. En son 16 Ocak Perşembe günü okulda saatlerce karne hazırlıkları süslemeleri masa dizaynları pano hazırlıkları yaptım. Çocuklarımla güzle kapanış yapmak istedim. Cuma karneleri verecektim ve kapanışı yapacaktım her şey çok güzel olacaktı. Dinlenecektim artık. Perşembe gecesi her zamanki gibi tuvalete kalktım çiş için yaptım Peçeteye sildiğimde kanı görünce şoka girdim. Kalktım baktım yer kan. Allahım dedim noluyor kerem Kerem diye karnıma sesleniyorum tekme vuruyor yavrumeşimi çağırdım kalk kanamam var dedim o da kalktı telaşla hastanem 1.5 saatlik başka bir ilde. Hemşiremi aradım doğum yapacak gibi hastaneye sakin ve yavaş gelin dedi. 6 yaşında oğlum uyuyor çağırıyoruz bir yandan kalkamıyor yavrum gurbetteyiz kimse yok o an şoktayız napacagız bilmiyoruz daha hiçbir hazırlık yok yıkanmamış bebek kıyafetleri bez ıslak mendil koymaya çalışıyoruz valize ya ne koyacagımızı bilmeden kızlar o kadar bilinmezliklerle doluydu ki. Yola çıktık gece yarısı her yer sis önümüzü göremiyoruz tırlar gelip geçiyor dörtlüleri yakarak gidiyoruz. Güç bela hastaneye ulaştık nst ve bağlandı her şey normal göründü doktor Muayane etti Plesanta kanaması değil bebeğin olduğu bölge de iyi dedi rahim ağzından kaynaklı dedi yatış verdi sancı önleyici ilaçlar Progestan iğneler ciğer geliştirici iğneler her türlü ilaçlar aldım cumartesi kanamam durdu. Taburcu olduk eve geldik ama bu arada yolda gelirken bebeğim o kadar çok alt tarafımı tekmeledi ki canım yanacak kadar. Eve geldikten 4 saat sonra tekrar kanama başladı tekrar acil gelin dediler tekrar gittik ve cumartesi pazar pazartesi yatış yaptım. İlaçları aldım. Serumlar iğneler bu arada 3 damar yolum patladı şişti onun acısını ayrı yaşadım 4. Damar yolum sağ el üstünden açıldı 3 gündür orası açıktı şimdi el şiş ve mor. Çok girip yazamadım da bakamadım da tek elle idare etmeye çalışıyordum. Dün eve geldik şükür hala kanamam yok inşallah da olmaz. Tuvalet dışında ayağa kalkmam yasak. Annem memleketten geldi Allah razı olsun o bakıyor ilgileniyor. Sürekli yatış yapıyorum doktor yasağı kaldırana kadar. Şükürler olsun ben iyiyim bebeğim iyi. Allahım kimseye çaresizlik vermesin Allahım kimseye evlat acısı yaşatmasın. Şimdi ilk işimiz hastane çantası hazırlamak kapı yanına koymak..
Canımm yaşadıklarını okurken cok kötü hissettim yavrularımızın emaneti Allaha birsürü yürek çarpıntısı yaşamışın afiyetle sağlıkla mutlulukla kucağımıza almamızı nasip etsin amin sen görevini en güzel şekilde yerine getirmişin öğrencilerin için çok yorulmuşun hakkıyla yapmışın eline sağlık güzel anne şimdi dinlenme vaktiSelam kızlar anca geldim. Bir gecede hayatım değişti. Gerçekten hiç beklemediğim anda beklemediğim bir durum yaşadım. Ama oturup düşününce kendimi aslında aylardır ne çok yordugumu strese soktuğumu fark ettim belki birikimler bu şekilde vücutta patlak verdi. En son 16 Ocak Perşembe günü okulda saatlerce karne hazırlıkları süslemeleri masa dizaynları pano hazırlıkları yaptım. Çocuklarımla güzle kapanış yapmak istedim. Cuma karneleri verecektim ve kapanışı yapacaktım her şey çok güzel olacaktı. Dinlenecektim artık. Perşembe gecesi her zamanki gibi tuvalete kalktım çiş için yaptım Peçeteye sildiğimde kanı görünce şoka girdim. Kalktım baktım yer kan. Allahım dedim noluyor kerem Kerem diye karnıma sesleniyorum tekme vuruyor yavrumeşimi çağırdım kalk kanamam var dedim o da kalktı telaşla hastanem 1.5 saatlik başka bir ilde. Hemşiremi aradım doğum yapacak gibi hastaneye sakin ve yavaş gelin dedi. 6 yaşında oğlum uyuyor çağırıyoruz bir yandan kalkamıyor yavrum gurbetteyiz kimse yok o an şoktayız napacagız bilmiyoruz daha hiçbir hazırlık yok yıkanmamış bebek kıyafetleri bez ıslak mendil koymaya çalışıyoruz valize ya ne koyacagımızı bilmeden kızlar o kadar bilinmezliklerle doluydu ki. Yola çıktık gece yarısı her yer sis önümüzü göremiyoruz tırlar gelip geçiyor dörtlüleri yakarak gidiyoruz. Güç bela hastaneye ulaştık nst ve bağlandı her şey normal göründü doktor Muayane etti Plesanta kanaması değil bebeğin olduğu bölge de iyi dedi rahim ağzından kaynaklı dedi yatış verdi sancı önleyici ilaçlar Progestan iğneler ciğer geliştirici iğneler her türlü ilaçlar aldım cumartesi kanamam durdu. Taburcu olduk eve geldik ama bu arada yolda gelirken bebeğim o kadar çok alt tarafımı tekmeledi ki canım yanacak kadar. Eve geldikten 4 saat sonra tekrar kanama başladı tekrar acil gelin dediler tekrar gittik ve cumartesi pazar pazartesi yatış yaptım. İlaçları aldım. Serumlar iğneler bu arada 3 damar yolum patladı şişti onun acısını ayrı yaşadım 4. Damar yolum sağ el üstünden açıldı 3 gündür orası açıktı şimdi el şiş ve mor. Çok girip yazamadım da bakamadım da tek elle idare etmeye çalışıyordum. Dün eve geldik şükür hala kanamam yok inşallah da olmaz. Tuvalet dışında ayağa kalkmam yasak. Annem memleketten geldi Allah razı olsun o bakıyor ilgileniyor. Sürekli yatış yapıyorum doktor yasağı kaldırana kadar. Şükürler olsun ben iyiyim bebeğim iyi. Allahım kimseye çaresizlik vermesin Allahım kimseye evlat acısı yaşatmasın. Şimdi ilk işimiz hastane çantası hazırlamak kapı yanına koymak..
Ben özelde yaptırıyorum takibimi. Zaten doktorum önerdi bağlatma fikrini de . Nasılsa sezeryan olacak o arada yapabiliriz dedi. İşemle ilgili merak ettiklerimi konuştuk, sadece ekstra ücret ne çıkar bu işlem için onu konuşmadığımızı farkettim.Devlet hast demisken benim komşum sezeryanli 2 doğumu vardi 3. De yine devlette sezeryan olmuş ve girmişken tüpleri baglatmks bunu planlı bir sezeryan durumu ise irada girecek olan doktorla goeusebiliyosun diye biliyorum hatta ameliyat anında bile konuşup yaptirmis olabilir sor kesin doktoruna canım
Evet malesef xnndndnx ben bu işlemi erkekler de yapabiliyo hatta bizden daha kolay testisler için karni kesme vs gerek kalmiyo diye. İlerde dusunursek eşime dicem sen yap diye daha kolay çünkü sjhxjsjdjdjdjdBen özelde yaptırıyorum takibimi. Zaten doktorum önerdi bağlatma fikrini de . Nasılsa sezeryan olacak o arada yapabiliriz dedi. İşemle ilgili merak ettiklerimi konuştuk, sadece ekstra ücret ne çıkar bu işlem için onu konuşmadığımızı farkettim.
Bu işlemin en saçma tarafı eşin onayının gerekmesi
Aynı şeyi bende istiyorum daha doktoruma sorma fırsatım olmadı ama araştırdığıma göre keyfi yapmıyorlarmış sezeryanı hastanr hastane değişiyor bir de sonrasında bağlatmak isteyenler para da almamışlarMerhaba bayanlar benim iki normal doğumum var bu sefer sezeryan istiyorum bağlatmak istiyorum sizce devlet hastanesi ile konuşsam bağlatmak için sezeryan yaparmi bilgisi olan varmı
Doktor eşimin yanında söyledi bunu, erkeklerde daha kolay diye. Ama ahhh bu erkekler hiç kolay kabul ederler miEvet malesef xnndndnx ben bu işlemi erkekler de yapabiliyo hatta bizden daha kolay testisler için karni kesme vs gerek kalmiyo diye. İlerde dusunursek eşime dicem sen yap diye daha kolay çünkü sjhxjsjdjdjdjd
Bizim şuan ilk bebiş ben 25 eşim 32 henüz erken bunu düşünmek için ama olur da düşünürsek eğer sezeryanla doğum olmamiş vajinal dogurmuşsam boşa kendimi kestirmeyeyim sen olursun dimi demistim o da bi acaba mi oldu dedim hayırdır bosanip baska cocuk mu yapcan jsbdjsbdjsjdjsj o zaman gelsin gerekirse hangimize yapmak kolaysa o olsun taraftarıyım eğer bir zarari da yoksa tabi kiDoktor eşimin yanında söyledi bunu, erkeklerde daha kolay diye. Ama ahhh bu erkekler hiç kolay kabul ederler miBenimki oralı bile olmadı, duymazdan geldi.
Eğer vajinal doğurmuş olursan ve istediğin kadar çocuk sahibi olma sürecini tamamladıysan bu işlemi kapalı ameliyat tekniği ile yapıyorlar. Kesmiyorlar. 3 tane küçük delik açıyorlar sadece. Sen yine de bu bilgiyi eşine verme, bırak zor zannetsinBizim şuan ilk bebiş ben 25 eşim 32 henüz erken bunu düşünmek için ama olur da düşünürsek eğer sezeryanla doğum olmamiş vajinal dogurmuşsam boşa kendimi kestirmeyeyim sen olursun dimi demistim o da bi acaba mi oldu dedim hayırdır bosanip baska cocuk mu yapcan jsbdjsbdjsjdjsj o zaman gelsin gerekirse hangimize yapmak kolaysa o olsun taraftarıyım eğer bir zarari da yoksa tabi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?