- 12 Ağustos 2024
- 235
- 625
- 18
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #25.361
Canım çok bir bilgim yok ama ablamda var genital siğil ve yaktırıp dondurmasına rağmen hala çıkıyor onda hpv varmış geçenlerde tekrar yaktırmaya gitti. Kurtulamadı yani tekrarlıyor ablamda sürekli ama gebelikte tedavi vs hakkında bir bilgim yokHanımlar, gebelikte genital siğil problemi yaşayan var mı? Çevresinde yada kendisinde daha önce olmayıp gebelikte çıkan var mı? Tedavisi nedir yakılması ve dondurulması gebelikte uygun mudur? Bu konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Ben yapacaklarını düşünüyorum mutlaka görüşün .Ben doğumumu muhtemelen özelde yapacağım ,en son aralık ayında gitmiştim önceden anlaşma bile yapmadılar ocağı beklediler .Gidince hepsini soracağım .İsteğe bağlı oluyo sanki böyle yapmaz diyolar ama sonuçta 3. Bebeğim olacak belki bı ihtimal yapar diye düşünüyorum bı şansımı deniycen özelde isteğe bağlı olunca fiyat otomatik olarak yukseliyo birde bağlatma var çok pahalı
Evet burdakilerde öyle malesef Aralık ayında konuştum gebeligimin başından beri takipliyim ama anlaşmak istedik kabul etmediler birde isteğe bağlı farklı olunca biraz fazla geldi açıkçasıBen yapacaklarını düşünüyorum mutlaka görüşün .Ben doğumumu muhtemelen özelde yapacağım ,en son aralık ayında gitmiştim önceden anlaşma bile yapmadılar ocağı beklediler .Gidince hepsini soracağım .
Maalesef fazla .Ocak zammını da yansıtmak istediler .Ankara’da paket vs alıp anlaşabiliyorduk burada bu seçenek de yoktu .Evet burdakilerde öyle malesef Aralık ayında konuştum gebeligimin başından beri takipliyim ama anlaşmak istedik kabul etmediler birde isteğe bağlı farklı olunca biraz fazla geldi açıkçası
Evet acil durumlarda öyle devletMaalesef fazla .Ocak zammını da yansıtmak istediler .Ankara’da paket vs alıp anlaşabiliyorduk burada bu seçenek de yoktu .
Araştırma hastanesi var burada ve doktorum gerçekten çok iyi ve tecrübeli malum burada doğum sayısı çok olunca .Ama acil bir durum olsa kim varsa o girecek doğuma benim de aklım karışık
Benim son kontrolde 126 ya 76 mi ne cikti, hem hemsire hem doktor tansiyon cok iyi dediKızlar doktor sizi kaç günde bir çağırıyor? Benimki her hafta istiyor artık. Bugün doktordaydım. Tansiyon 12/8 çıktı, sınır diyor ve idrar istiyor geçen hafta da aynısı olmuştu. Protein çıkmadı yine. Nst iyi çıktı, su iyi, boy kilo iyi. Cuma tekrar gel biz önlemimizi alalım dedi. Haftada 2ye çıktı resmen yani. Pzt gününe ertelettim zorla. Beni germeye başladı bu durum.
Hassas 20 var ama ben her şeyi 30derece -30 dakika programında yıkadım sıkmayı 600 a düşürdüm. Çift durulama yaptımKizlar bebegin kiyafetlerini hangi programda yıkadınız. Hassas programda yıkanmalı diyor ama benim makinemde o yok. Elde yıkama programi ile ayni mi acaba
Düşünüyorum ama daha almadım. Daha önceki gebeliklerde alıp kullanan memnun olanların önerilerine açığımkizlar korse kullanmayi dusunuyor musunuz dogum sonrasi? Aldiysaniz paylasirsaniz super olur
Geçmiş olsun canım hamilelikte tiroid yükselebiliyor.Günaydın kızlar daha önce tiroit degerlerim normaldi dün tsh yükselmiş 5 e serbestt4 düşmüş bu durumu yaşayan var mi
Benim göğsüm normalde büyüktü hiç büyümedi aynı sütyenleri takıyorum. Endişelenme iyi düşün. Büyüklük küçüklükle alakası olacağını düşünmüyorum. Beynine hep olumlu mesajlar verKızlar ya benim gögüslerim çok büyümedi. Sütlenmicek diye korkuyorum valla. Acaba son ay mi sütleniyor bilginz varmi
Ben şu an 32 deyim 34-36 da gideceğim 36 dan sonra her hafta gideceğim. Sizin her hafta gidiş erken başlamış. Ama her doktorun prosedürü farklı olabiliyorKızlar doktor sizi kaç günde bir çağırıyor? Benimki her hafta istiyor artık. Bugün doktordaydım. Tansiyon 12/8 çıktı, sınır diyor ve idrar istiyor geçen hafta da aynısı olmuştu. Protein çıkmadı yine. Nst iyi çıktı, su iyi, boy kilo iyi. Cuma tekrar gel biz önlemimizi alalım dedi. Haftada 2ye çıktı resmen yani. Pzt gününe ertelettim zorla. Beni germeye başladı bu durum.
Şu deney varya canım onu yapsana:) yere oturuyorsun sırtını duvara dayıyorsun. Eğer bacak bacak üstüne atabiliyorsan daha çok var atamıyorsun 1 hafta 10 güne doğuruyorsun diyorlarYa ben bugün cok doğumdan bahsettim galiba karnım sanki biraz aşşa indi( korkayrum şuan doguramam olamaz jsnxjsndjd içimi rahatlatsin biri sanci manci yok ama herkes sanci da hissetmiyo sonuçta acaba bana mi öyle geliyo bilmiyorum
Benimde öyle oldu acaba o yüzden mi belim ağrıyor bir garip büyüdüler önceden de büyüktü zaten. Ama şimdi bi tuhaf üzülüyorum hatta bu ne olacak diye djdjMeme konusunda da, benimkiler cok kucuktu, 2.5 yil once ameliyat oldum buyutmek icin, hamile kaldigimi anlamadan buyumeye basladilar, ucuncu aya gelmeden bir beden buyuttum sutyen olcumu, su an ama cok abarttilar, boynum - sirtim surekli agriyor bence nedeni cok fazla buyumus olmalaribu gidisle cocuk mevzusu kapandiktan sonra toparlatmaya gidicem o derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?