Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    129
Canım çok bir bilgim yok ama ablamda var genital siğil ve yaktırıp dondurmasına rağmen hala çıkıyor onda hpv varmış geçenlerde tekrar yaktırmaya gitti. Kurtulamadı yani tekrarlıyor ablamda sürekli ama gebelikte tedavi vs hakkında bir bilgim yok

Ben yapacaklarını düşünüyorum mutlaka görüşün .Ben doğumumu muhtemelen özelde yapacağım ,en son aralık ayında gitmiştim önceden anlaşma bile yapmadılar ocağı beklediler .Gidince hepsini soracağım .

Evet burdakilerde öyle malesef Aralık ayında konuştum gebeligimin başından beri takipliyim ama anlaşmak istedik kabul etmediler birde isteğe bağlı farklı olunca biraz fazla geldi açıkçası

Evet burdakilerde öyle malesef Aralık ayında konuştum gebeligimin başından beri takipliyim ama anlaşmak istedik kabul etmediler birde isteğe bağlı farklı olunca biraz fazla geldi açıkçası
Maalesef fazla .Ocak zammını da yansıtmak istediler .Ankara’da paket vs alıp anlaşabiliyorduk burada bu seçenek de yoktu .
Araştırma hastanesi var burada ve doktorum gerçekten çok iyi ve tecrübeli malum burada doğum sayısı çok olunca .Ama acil bir durum olsa kim varsa o girecek doğuma benim de aklım karışık

Evet acil durumlarda öyle devlet

Benim son kontrolde 126 ya 76 mi ne cikti, hem hemsire hem doktor tansiyon cok iyi dedi 13 oldugunda da yazmistim bir kere, yine normal dediler. Ben de cok tedirginim cunku sol ayagim artik surekli sis, bas agrim da cok oluyor. idrar testi her kontrolde yapiyorlar okey ama preeklemsia cikar mi diye surekli gerginim, gunde 2 defa tansiyon olcuyorum.

Meme konusunda da, benimkiler cok kucuktu, 2.5 yil once ameliyat oldum buyutmek icin, hamile kaldigimi anlamadan buyumeye basladilar, ucuncu aya gelmeden bir beden buyuttum sutyen olcumu, su an ama cok abarttilar, boynum - sirtim surekli agriyor bence nedeni cok fazla buyumus olmalari bu gidisle cocuk mevzusu kapandiktan sonra toparlatmaya gidicem o derece

Kizlar bebegin kiyafetlerini hangi programda yıkadınız. Hassas programda yıkanmalı diyor ama benim makinemde o yok. Elde yıkama programi ile ayni mi acaba
Hassas 20 var ama ben her şeyi 30derece -30 dakika programında yıkadım sıkmayı 600 a düşürdüm. Çift durulama yaptım

Günaydın kızlar daha önce tiroit degerlerim normaldi dün tsh yükselmiş 5 e serbestt4 düşmüş bu durumu yaşayan var mi
Geçmiş olsun canım hamilelikte tiroid yükselebiliyor.
Ben zeten 3 yıldır tiroid hastasıyım düzenli ilaç kullanıyorum. Normalde 3 ayda bir kontrole gidiyordum hamilelikte her ay ölçtürüyorum. Doktoruna mutlaka danış. Hamilelikte tiroid önemli

Kızlar ya benim gögüslerim çok büyümedi. Sütlenmicek diye korkuyorum valla. Acaba son ay mi sütleniyor bilginz varmi
Benim göğsüm normalde büyüktü hiç büyümedi aynı sütyenleri takıyorum. Endişelenme iyi düşün. Büyüklük küçüklükle alakası olacağını düşünmüyorum. Beynine hep olumlu mesajlar ver

Ben şu an 32 deyim 34-36 da gideceğim 36 dan sonra her hafta gideceğim. Sizin her hafta gidiş erken başlamış. Ama her doktorun prosedürü farklı olabiliyor

Şu deney varya canım onu yapsana:) yere oturuyorsun sırtını duvara dayıyorsun. Eğer bacak bacak üstüne atabiliyorsan daha çok var atamıyorsun 1 hafta 10 güne doğuruyorsun diyorlar

Benimde öyle oldu acaba o yüzden mi belim ağrıyor bir garip büyüdüler önceden de büyüktü zaten. Ama şimdi bi tuhaf üzülüyorum hatta bu ne olacak diye djdj

Kızlarr günaydın , bir kaç gündür yalancı kasılmalarım başkadı. Özellikle geceleri. Sizde durumlar nedir? 32 haftalık gebeyim. Biraz araştırdım gerçek kasılma ile yalancı kasılma farkını da paylaşıyorum

Eklentiler

• IMG_6801.png
    161,2 KB · Görüntüleme: 2
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…