- Konu Sahibi elektroforez
-
- #24.621
umarım izin süresini de arttırırlar yaBiz faydalanabilecek miyiz bakalım
myomum var canım o 2 cm di 6-5,5 cm olmuş onun yüzünden öyle dedi. Sonradan şeker de çıktı ama onunla alakalı bişi demediinşallah süreç güzel ilerler canım da sağlıkla doğarlar. sen dinlen sağlıkla doğsun en önemlisi bu. peki erken doğuma neye bakarak karar verdi acaba? cumartesi doktoruma sordum daha çok erken bunlar için vs dedi geçiştirdi. etrafımda herkes erken doğum için bekliyor o yüzden sordum bende ona göre bi hazırlık vs yapayım diye ama 32 de gel nst başlayacağız dedi sadece
Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için ya sağlıkla doğsunlar da en önemlisi o. bakalım daha neler bekliyor bizi :)myomum var canım o 2 cm di 6-5,5 cm olmuş onun yüzünden öyle dedi. Sonradan şeker de çıktı ama onunla alakalı bişi demedi
gerçekten çok merak ediyorum nasıl bişey nasıl olcakkkHayırlısı olsun inşallah hepimiz için ya sağlıkla doğsunlar da en önemlisi o. bakalım daha neler bekliyor bizi :)
bende şeyi düşündüm şimdi siz böyle diyince. mayıs ayında olan denetimi doğumdan önce ben işteyken olsun diye martın 2. haftasına aldık. eğer bende de erken doğum vs derse işte o zaman nasıl olur beni neler bekler bilemedim yagerçekten çok merak ediyorum nasıl bişey nasıl olcakkk
Bize kadar kesin çıkmazBiz faydalanabilecek miyiz bakalım
Kimisi aptamili beğeniyor ama uzun süre kullanımda beğenilir ancak çok güzel mama bol bol içiyor tadını beğeniyor uyuyor ama beni emince dıymaz oluyordu çocuk aptamil almadan susmuyorduEvet Aptamil için öyle söylüyorlar şeker oranı fazlaymış bende hipp alıyım bir paket bulunsun ama bayb goat markada TC olduğu için onuda duşünebilirim bez slepy aldım iyimi yaptım bilmiyorum pahalı markalarla başlamak istemedim inşallah pişik yapmaz
Düzenle bu kadar zamanda köyde oturmuyorsan eğer tozlanmaz inşallah çekmecedeben normalde çekmeceye yerleştirecektim. o zaman yıkayıp ütüleyip hurçlara koyayım tozlanmasın diye. doğuma yakında hurçtan çıkarıp çekmeceye mi dizeyim?
beni bi aydınlatın
ben 2 paket sleepy natural 2 paket molfix aldım. sleepy kullananlar genelde molfix de kullanıyordu alerji vs yapmıyor dediler. bakalım bunları deneyeceğim bir sıkıntı olursa prima alırım diye düşündüm. bi kere prima alınca sonrasında ne kullansan yaramıyor çünkü. o yüzden başlangıcı bu şekilde yaptım umarım anlaşır cildi :)Kimisi aptamili beğeniyor ama uzun süre kullanımda beğenilir ancak çok güzel mama bol bol içiyor tadını beğeniyor uyuyor ama beni emince dıymaz oluyordu çocuk aptamil almadan susmuyordu
Sleepy den memnun olanda var tabi ben onuda pek beğenemedim
ya aslında annem ben gelince hepsini yıkar kaldırırız dedi ama ben şehir dışındayım. annem gelse gelse doğuma 1 2 hafta kala falan gelir. yani kalkıpda 1 ay varken gelmez. çok geç olur o zaman da diye düşündüm. zaten yaptığımı söyleyemeyeceğim laf etmesin diye. şimdi bi de kalabalık olunca onu öyle yapalım bunu böyle yapalım her kafadan başka ses çıkınca ben çıldırıyorum :)Düzenle bu kadar zamanda köyde oturmuyorsan eğer tozlanmaz inşallah çekmecedevalizin hazır dursun ama
Çekim yapmayı düşünüyorsan kıyafetine uygun bir terlik alabilirsin bu uyuyorsa bunu al yoksada evden birşeyde olur ama rahat giyilen ayakkabı yada terlik çok önemli bence normal doğumda özellikle kıyafette aynı şekilde son sancı zamanları üstümde ne olduğunun farkında değildim yarıçıplak dolaşmışım koridordaRengarenk Minikler Mavi Fiyonklu Tüylü Anne Lohusa Terlik Taç Lohusa Seti Fiyatı, Yorumları - Trendyol
kızlar bu arada terlik ve taç için bu nasıl sizce? kötü mü?
ya da alan memnun kalan varsa link atabilir misiniz? ben henüz almadım
Ben emzirme sütyeni olarak Lc waikikide kuplu atletlerden aldım çok rahat ve kullanışlı geliyor bana hala bırakmadım takıyorum dışardanda kötü görünmüyor ama göğüslerim çok küçüktü büyümedi ondanda rahat etmiş olabilirimKizlar lohusa kulodu pamuklu olarak ve emzirmw sutyeni olarak hangi marka tercih ettiniz? Hastaneden gerekli olan seyleri yazdilar da almamistim alayim onlari artik bir de hemsire pijama degil de gecelik al daha rahat oluyor dedi 3 tane
Benim de goguslerim buyumedi canim hep ayni sutyenleri takiyordum hamile olmadan oncekileri bir bakayim onaBen emzirme sütyeni olarak Lc waikikide kuplu atletlerden aldım çok rahat ve kullanışlı geliyor bana hala bırakmadım takıyorum dışardanda kötü görünmüyor ama göğüslerim çok küçüktü büyümedi ondanda rahat etmiş olabilirim
Sen nasıl oldun buarada seninde miden kötüydü değilmi başlardaBenim de goguslerim buyumedi canim hep ayni sutyenleri takiyordum hamile olmadan oncekileri b
Evet kadınlarin çalışma şartlarını düzenlemeleri gerekiyo 9 aylık bebeği kime bırakıp işe gireyim ben oyuzden çıkış aldımumarım izin süresini de arttırırlar ya
Ya pişik yapmadığı rahatsız etmediği sürece pahalı bez almak istemiyorum kendimceKimisi aptamili beğeniyor ama uzun süre kullanımda beğenilir ancak çok güzel mama bol bol içiyor tadını beğeniyor uyuyor ama beni emince dıymaz oluyordu çocuk aptamil almadan susmuyordu
Sleepy den memnun olanda var tabi ben onuda pek beğenemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?