Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    117
myomum var canım o 2 cm di 6-5,5 cm olmuş onun yüzünden öyle dedi. Sonradan şeker de çıktı ama onunla alakalı bişi demedi

gerçekten çok merak ediyorum nasıl bişey nasıl olcakkk
bende şeyi düşündüm şimdi siz böyle diyince. mayıs ayında olan denetimi doğumdan önce ben işteyken olsun diye martın 2. haftasına aldık. eğer bende de erken doğum vs derse işte o zaman nasıl olur beni neler bekler bilemedim ya

Karnimdan pıt diye poşete değersin ama hisirtifsn cok baloncuk patlamasi gibi bi ses çıktı bebek hareket ederken canım acımıyor yaşayan var mi ne bu

Kimisi aptamili beğeniyor ama uzun süre kullanımda beğenilir ancak çok güzel mama bol bol içiyor tadını beğeniyor uyuyor ama beni emince dıymaz oluyordu çocuk aptamil almadan susmuyordu
Sleepy den memnun olanda var tabi ben onuda pek beğenemedim

ben normalde çekmeceye yerleştirecektim. o zaman yıkayıp ütüleyip hurçlara koyayım tozlanmasın diye. doğuma yakında hurçtan çıkarıp çekmeceye mi dizeyim?
beni bi aydınlatın
Düzenle bu kadar zamanda köyde oturmuyorsan eğer tozlanmaz inşallah çekmecede valizin hazır dursun ama

ben 2 paket sleepy natural 2 paket molfix aldım. sleepy kullananlar genelde molfix de kullanıyordu alerji vs yapmıyor dediler. bakalım bunları deneyeceğim bir sıkıntı olursa prima alırım diye düşündüm. bi kere prima alınca sonrasında ne kullansan yaramıyor çünkü. o yüzden başlangıcı bu şekilde yaptım umarım anlaşır cildi :)

Düzenle bu kadar zamanda köyde oturmuyorsan eğer tozlanmaz inşallah çekmecede valizin hazır dursun ama
ya aslında annem ben gelince hepsini yıkar kaldırırız dedi ama ben şehir dışındayım. annem gelse gelse doğuma 1 2 hafta kala falan gelir. yani kalkıpda 1 ay varken gelmez. çok geç olur o zaman da diye düşündüm. zaten yaptığımı söyleyemeyeceğim laf etmesin diye. şimdi bi de kalabalık olunca onu öyle yapalım bunu böyle yapalım her kafadan başka ses çıkınca ben çıldırıyorum :)

Çekim yapmayı düşünüyorsan kıyafetine uygun bir terlik alabilirsin bu uyuyorsa bunu al yoksada evden birşeyde olur ama rahat giyilen ayakkabı yada terlik çok önemli bence normal doğumda özellikle kıyafette aynı şekilde son sancı zamanları üstümde ne olduğunun farkında değildim yarıçıplak dolaşmışım koridorda giy demişler giyemem demişim asla böyle bişey yapmam normalde

Kizlar lohusa kulodu pamuklu olarak ve emzirmw sutyeni olarak hangi marka tercih ettiniz? Hastaneden gerekli olan seyleri yazdilar da almamistim alayim onlari artik bir de hemsire pijama degil de gecelik al daha rahat oluyor dedi 3 tane
Ben emzirme sütyeni olarak Lc waikikide kuplu atletlerden aldım çok rahat ve kullanışlı geliyor bana hala bırakmadım takıyorum dışardanda kötü görünmüyor ama göğüslerim çok küçüktü büyümedi ondanda rahat etmiş olabilirim

Benim de goguslerim buyumedi canim hep ayni sutyenleri takiyordum hamile olmadan oncekileri bir bakayim ona

Kızlar gene başımızın belası şekerle ilgili geldim . insilün kullanan arkadaşlar şekerniz kaç çıkıyordu da başladınız ve insilün sonrası kaç oldu ya . Bana da başlayacak gibi doktor diyet yapıyordum ama arada kaçamak oluyorsa başlamamız lazım dedi

Ya pişik yapmadığı rahatsız etmediği sürece pahalı bez almak istemiyorum kendimce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…